Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iysinka, Alunis gratulacje!
Ja po wizycie, mały wazy 3200, wszystko wygląda tak jak wcześniej czyli na razie nic się nie zapowiada 🤷♀️
Za to wody nie spadają i są dalej w górnej granicy 😬 ale wg mojego lekarza mam czekać do terminu... za tydzień kontrola samej szyjki i rozwarcia...
Martwię się, ale skoro lekarz nie widzi potrzeby żeby mnie kłaść na oddział czy rozwiązywać wcześniej to co zrobię...
Powiedział mi tylko, że zapewne to idiopatyczne, ale na 100% nie może dać gwarancji, bo niektórych rzeczy na usg nie widać.. o i takie pocieszenie.
A Ty się człowieku męcz z tym brzuchem jak balon... 🤯 nie wiem ile jeszcze moja skóra na brzuchu jest w stanie znieść..Alunis, olimama, lysinka lubią tę wiadomość
-
Martini, dobrze że przypomniałaś bo ja też nic nie dostałam na maila 🤔 A wszystkie zgody mam zaznaczone itd. Kurde ale nawet mi się nie chce z tym brzuchem wlec teraz do galerii do rossmana, może po weekendzie. Daj znać jakbys była wczesniej, czy faktycznie jak panie sprawdza to daja 🤷
Natka, nie pozostaje nic jak zaufać lekarzowi że wie co robi. To już ostatnie dni 🙂 -
Alunis, lysinka, gratulacje! 🎉
Ale się dzisiaj działo!
Ja maila z Rossmanna dostałam 8 czerwca, ale jakby siostra mnie nie zapytała, czy mam, to bym przegapiła. Tytuł maila to: Wypróbuj pieluszki tak wygodne do noszenia...,więc nie zwróciłam uwagi. Wiecie ile czasu jest na odebranie?lysinka, Alunis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LENi wrote:A jak się załatwia te pampersy? Ja nic nie wiem :p
-
Jest też klub dady z biedry, ale to jak się już urodzi. Po zarejestrowaniu dostaje się paczkę powitalna, w tym np pieluchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2021, 23:00
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualny
-
Alunis, lysinka, gratulacje!
Dużo zdrówka dla mam i dzidziusow 💐❤️
Spróbujcie dziewczyny wpisać w lupke na poczcie.
Ja też byłam pewna, że nic nie ma, a właśnie przez wyszukaj udało mi się znaleźć właściwą wiadomość.
Co najlepsze, od momentu otrzymania maila, odebrać można chyba tylko przez 4 tyg? 🤔 Ja prawie przegapiłamAlunis, lysinka lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
wstałam przed budzikiem.😁stresuje się.znowu się przepakowałam🤣🤣🤣🤣wyjęłam cienki szlafrok i spakowałam grubszy bo pogoda za oknem brzydka😜 no i dopakowałam jaśka i 2 książki.Jak mnie zostawią to chociaż nadrobie zaległości w czytaniu.Ja to bym najchętniej pół chałupy spakowała już i tak jak wielbłąd pojadę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 05:22
vatolina, lysinka lubią tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny