Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poprawiłam daty, dzieki za czujność.
Kosmo, chyba coś się u Ciebie szykuje. Tak mialam w dniu porodu. 😊
Co na hemoroidy polecacie? Bo u mnie jak po porodzie polozna się mną zaopiekowala to było super, a dzisiaj daje mi w kosc. -
No to tfu tfu oby udało się dotrwac. Ja miałam wizyte w piątek, a zebrało mnie w sobotę. Co prawda szyjki nie miałam badanej tylko szybkie usg, ale i tak myślę, że zaczęła sie rozwierac wtedy, gdy pojawiło sie krwawienie.
-
nick nieaktualny
-
olimama wrote:No to tfu tfu oby udało się dotrwac. Ja miałam wizyte w piątek, a zebrało mnie w sobotę. Co prawda szyjki nie miałam badanej tylko szybkie usg, ale i tak myślę, że zaczęła sie rozwierac wtedy, gdy pojawiło sie krwawienie.
Powiedz jak sobie radzicie w nowej rzeczywistości 🙂 -
Ja wczoraj w końcu namowilam mojego na "przyspieszanie porodu" 😁
Dziś drugi dzień 3xs -spacer, schody, sex 😁
Nie wiem czy to od tego ale skurczy zdecydowanie więcej i niektóre boląwcześniej były bezbolesne. Dodatkowo już parę razy miałam dzisiaj bardzo nieprzyjemne kłucie w szyjce. Zobaczymy.
Kosmo, StarającaSię, Kama_86, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
gf95 wrote:Ja się do szpitala w koncu spakowalam, mam dwie walizki, kabinowke i srednia, same wody zajmują tyle...moglabym jutro wieczor juz urodzić, moze jakos na mnie zadzialaja te srodki farmakologiczne
medimind lubi tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
A ja po weekendowym weselu. Do 2 dotrwałam od 15. Zyje, chociaż stopy mi spuchły strasznie. Nawet potanczylam, no ale 9 miesiąc to już ciężki temat na wesele. Dziś odchorowuje, bo tak mnie kłuje w kroku że nie mogę się zebrac z krzesła, plus jakieś bóle miesiączkowe jakby doszły. Pewnie BH, albo cos w ten deseń.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro z terminu miesiączku 37 tc więc ciąża donoszona. Z usg dziś 37+3
Jakiś stres mnie dziś łapie, że to już zaraz a ja nie jestem gotowa. Dziwne uczucie. Dobrze, że już wakacje i może dokończę ogarnianie wszystkiego. W sobotę ściągliśmy łóżeczko ze strychu. Trochę zajęło jego szorowanie -
StarającaSię wrote:Dzięki ale u mnie nie zanosi się.Wychodzę do domu,mam przyjść tydzień po terminie lub jak zacznę rodzić😁😁😁😁😁
StarającaSię lubi tę wiadomość
-
olimama wrote:Poprawiłam daty, dzieki za czujność.
Kosmo, chyba coś się u Ciebie szykuje. Tak mialam w dniu porodu. 😊
Co na hemoroidy polecacie? Bo u mnie jak po porodzie polozna się mną zaopiekowala to było super, a dzisiaj daje mi w kosc.
Mi pomaga Posterisan H w czopkach. Jest też w maści, ale mam wrażenie, że w czopkach lepiej działa.
Dziś miałam ciężką noc. Najpierw nie mogłam zasnąć. Miałam zgagę, młody się kręcił i brzuch mnie cisnął. Koło 1.00 się udało zasnąć, a o 2.20 znowu pobudka. Potem jeszcze raz wstawałam. Na szczęście córka pospała do 5.45,to jak na nią całkiem nieźle, bo zwykle funduje nam pobudkę równo o 5.00.