Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Gf współczuję tego wszystkiego. Nie dość, że się męczysz to jeszcze nic nie chcą robić eh
Ja właśnie też się czegoś takiego obawiam. Jutro biorę się ostro za okna. Wiadro z wodą postawię w piwnicy i tak będę biegać z góry na dół.
Może jeszcze pomasuje sobie brodawki porządnie, przynajmniej trochę przyjemności 🤣 -
gf95 wrote:Nie, mi nie odeszly wody.
Tak to ten szpital, jutro moj lekarz ma dyzur...ale juz ich tu wszystkich zjebalam dobrze...
Ja pierniczę, ale Ci współczuję... Nie chciała bym przez taką indukcję przechodzić... I jeszcze na glodniaka... Pamiętam jak na CC czekałam i mi przesuwali, byłam na czczo rano bo miało być do południa, a zabrali się za mnie o 18... Zła byłam jak osa... -
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich mamusiek
Rzadko się tu udzielam,ale jestem tu z Wami od początku.
Zazdroszcze wszystkim rozpakowanym:) To będzie mój pierwszy poród i jest to dla mnie totalna abstrakcja 🤯
Od 30tc było u mnie zagrożenie porodem przedwczesnym...dzisiaj 39+0 i cisza totalna 🤷♀️ mojej córce się chyba totalnie nie śpieszy. Ja natomiast chodzę i marudze,że chciałabym już rodzić,a jak tylko coś mnie zaboli, to mowie sobie,że lepiej jutro, bo dzisiaj nie mam sił rodzić,ale to chyba paniczny strach przeze mnie przemawia. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny,żeby porody były ekspresowe i bez żadnych komplikacji ✊ -
Ja melduje się w szpitalu. Wszystko co trzeba wypełnione, kolacja zjedzona i ktg zrobione. Jestem na sali z dziewczyną, która jutro ma cięcie razem ze mną i prowadzi ciążę u tego samego lekarza 😁 więc wsparcie jest.
Na sali mam już obok to łóżeczko dla dzieciątka więc czekamy jak się pojawi 🙈
O której cięcie jeszcze nie wiem, dowiem się jutro dopiero.
Łezka w oku była zostawiając starszaka... Mam nadzieję, że szybko i sprawnie nam tu pójdzie 🙏🏻StarającaSię, Kosmo, sandrina22, LENi, akilegna♥, Kama_86, Niezapominajka5, Alunis lubią tę wiadomość
-
U mnie skurcze chyba się rozkręcają.są co 8-6 minut i trwają 40-60 sekund.Jeszcze się waham czy już jechać czy jeszcze poczekać nie chce wyjść na wariatke że może nie ma wcale rozwarcia jak wczoraj nie było nic🤔
martini92 lubi tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny
-
Starająca się - kciuki za rozwinięcie akcji. Gf - współczuję, niestety w szpitalach nieraz tak prozaiczna sprawa jak żywienie pacjenta jest lekceważona, jakby znaczenia nie miało czy pacjent jest na głodówce parę godzin czy cały dzień. A przed porodem i z cukrzycą taka sytuacja to już kompletna ignorancja i zaniedbanie. Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej miała to za sobą.
Alicia kciuki i zazdro że już jutro będziesz miała malucha ze sobą 😊
Angiee witamy z powrotem 🙂 -
StarającaSię kciuki za szybką akcję ✊
Gf95, jak się sprawy mają?
Oby to wreszcie się skończyło, albo żeby dali Ci znieczulenieTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
StarającaSię wrote:jestem pod oddziałem.czekam na wynik wymazu.skurcze co 5-4 minuty i rozwarcie 3cm😁
Trzymam kciukisamo się zaczęło czy dostałaś oksy?
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
Dziewczyny u mnie szybka akcja! Poszłam spać i obudził mnie bol brzucha. Pyk i wody mi zaczęły odchodzić. Koleżanka z sali poszła po położne, mi zaczęły się skurcze. Decyzja o nagłym cięciu padła i tak już jest na świecie Oskar Krystian ❤️💙
O 0:45 odeszły wody, 1:35 już było słychać płacz ❤️ 3390g, 55cm , 10pkt. Właśnie ciumka cycka i jest idealny ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 03:12
Mimi2, Kosmo, sandrina22, StarającaSię, Kama_86, ina-1409, Anszelika, vatolina, akilegna♥, martini92, Andziorek, LENi, olimama, Alunis, Niezapominajka5, Aneta lubią tę wiadomość
-
Gratulacje 🥰🥰🥰
Ja nie śpię, bo mnie skurcze męczą i się zastanawiam czy to już czy czekać dalejaliciaaa, Kosmo, olimama lubią tę wiadomość
-
Mnie po odejściu wód zaatakowały skurcze, w dodatku nie jakieś mega mocne na zapisie ktg to myślałam,że płakać z bólu będę. Dziewczyny szacun i wielki podziw, że dajecie radę naturalnie rodzić. Ja ledwo dotrwałam do znieczulenia 🙈
-
Wow aliciaa jaka szybka akcja, gratulacje! Jak to dobrze że byliście już w szpitalu, co za opatrzność 😚 Dużo zdrowia dla was
Ja nie śpię bo albo siku albo się na burze u nas zbierało. Brzuch mnie tak ciągnie że ledwo z łóżka się podnoszę i jeszcze młoda się wierci we wszystkie strony, koszmar jakiś. Byle do wtorku 🤞aliciaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny o 3.37 urodziłam Kamilkę❤️Równiutko w terminie.
2960 i 53 cm.Niby malutka ale bardzo ciężko mi było ją wypchnąć .
Nigdy więcej nie rodzę.🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 05:02
aliciaaa, Kosmo, Anszelika, vatolina, akilegna♥, martini92, Andziorek, LENi, sandrina22, olimama, Alunis, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
Dziękuję dziewczyny ❤️
Starającasie gratulacje ❤️ w jeden dzień urodziły się nasze skarby, praktycznie w jednej porze 🙈StarającaSię lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny