Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kosmo wrote:Manius gratulacje ogromne 🙂 Myślałam o Tobie co się tyle czasu nie odzywasz 🙂 Udało się urodzić siłami natury czy po tylu dniach już musiało być cięcie?
Kosmo, olimama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest i ona - czerwcowa Igusia ❤
30.06.2021 - 19:30 ❤Aneta, olimama, Kosmo, sandrina22, akilegna♥, martini92, shooa, Kama_86, Alunis, StarającaSię, Maniuś lubią tę wiadomość
-
No więc meczyly mnie te skurcze ale nie jechałam jeszcze do szpitala, bo nie były bolesne, wszystko się przeszło w nocy. Rano spokojnie, aż o 16 nagle dostałam strasznych boli z krzyża. Od razu do szpitala. Na przyjęciu było już 7cm rozwarcia A podczas przebierania odeszły mi wody. Szybko na porodowke i po 10 minutach było pełne rozwarcie. Myślałam, że umrę na skurczach... całość zajęła mi 3,5h od pierwszych krzyżowych. Mała zdrowa, 2690g i 51cm ❤ niestety pękłam i mnie szyli, potem zaczęłam tracić jeszcze więcej krwi i miałam zabieg pod znieczuleniem. Do tej pory leżę. Mała zabrali na noc żebym nabrała sił. Po porodzie ładnie chwyciła pierś i z narzeczonym mieliśmy czas tylko dla naszej 3, bo biedak nie zdążył z wymazem i było po wszystkim jak dotarł
Opieka bardzo w porządku. Teraz czekam co dalej.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Kosmo, Leni nie wiem czy to miało wpływ ale od początku nastawiałam się, że będzie dobrze 😀 bałam się gdzieś tam w środku, powtórki jak było po pierwszym cięciu ale mimo wszystko w głowie ułożyłam sobie ten dobry scenariusz.
Naprawdę czuję się świetnie i nie mogę na nic narzekać poza głodem (ale dziś już mam normalnie jeść 🤤)
Dziś czuję trochę bardziej bliżej ale to nie boli tylko jakby ciągnęły mięśnie szwy. przeciwbólowych póki co nawet nie chciałam . Zawsze myślałam, że takie historie to bajki haha
Mały jest cudowny i jest klonem starszego brata. Serio czuję się jakbym drugiego z bliźniaków urodziła po latach 🙈
Gratuluję wszystkim dziewczynom co urodziły ❤️🥰Kosmo, LENi, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:gratulacje dziewczyny szybkich porodów i bycia już z dzieciątkami przy piersi ! ❤️❤️
mam nadzieje, ze my oczekujące na akcje tez wkrótce dołączymy do Was.
powiedzcie mi (albo uspokoicie bardziej..) czy jeśli na tym etapie jest wszystko ok na ktg i przepływy i ruchy to nie ma powodów do obaw o dziecko ? mam tyle obaw i myśli, ze już byłoby mu lepiej po tej stronie..
Shooa trudno powiedzieć, zresztą nawet jak każdy będzie Cię zapewniał, że wszystko w porządku to Ty i tak będziesz się martwić. Taka już nasza natura. Po porodzie przyjdą inne troski i tak już do końca.
Staraj się nie myśleć o tym i cieszyć się każdym bolesnym kopniakiemmartini92 lubi tę wiadomość