Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Zula36 wrote:Makowa Panna bardzo mi przykro i współczuje stresu. Dobrze, ze jesteś pod opieką. Ja leze w domu z brązowymi plamieniami, przy czym u mnie w usg było czysto. Trzymam kciuki za Ciebie i Dziedzię ✊
Zula36 lubi tę wiadomość
35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
Hej dziewczyny 🤗
Gratuluję wszystkich udanych wizyt, kciuki za wizytujące ❤️🍀
U mnie wymioty rozkręcają się🥴. Cycki bolą, zmęczenie daje w kość. Mdłości praktycznie cały czas. Ale z jednej strony dobrze, bo czuje, że jestem w ciąży.
W piątek wizyta, już nie mogę się doczekać 🥰Maniuś lubi tę wiadomość
-
Tak, ja juz po wizycie. Zobavzylam pęcherzyk ciążowy, tak jak się spodziewałam. Wsdlug OM 6+1, usg 5+3, czyli dokładnie tyle co według mnie mam przyjść na usg za 10-14 dni, mam umowiona wizytę za 9 dni, tzn 4.12, lekarz powiedział, że ok. Sporbouje upolować na 7.12, to będzie już 7 tydzień z owu. Ale nie wiem czy się uda, wiec najwyżej pojde tego 4.
Wiem tyle, że jest umiejscowiony w macicy, więc to plus. Troszke zapuje, że nie posłuchałam swojej intuicji i nie poszłam dopiero 4.12.olimama, Zula36, misia-kasia, aliciaaa, Maniuś lubią tę wiadomość
👧 07.2021 -
Zula36 wrote:Tak nadal plamie. Np przedwczoraj praktycznie nic a wczoraj znowu. To jest wymieszane z prawidłową wydzieliną i tylko przy wycieraniu. Np w pierwszej ciąży po jednorazowym sporym krwawieniu taką starą krwią jak miesiączka do końca 1 trymestru plamilam na różowo a na wkładce robił się z tego odrazu braz. Wtedy lekarka mówiła, ze widocznie tak długo się zagnieżdża. Brałam wtedy duphaston 2x1. Tez przyczyn nie było. Teraz biorę 3x1 i lekarz mówił, ze jak jest już braz to się oczyszcza ale nie mówił ile to może trwać a ja z tego wszystkiego nie zapytałam. 🤬 teraz tez nie było w usg przyczyn tylko, ze pewnie naczynko pękło bo się coraz mocniej ciąża zagnieżdża. Szczerze, to mam dosyć. Leżę ile się da. Bóle na @ mam tak jak zawsze. Czasem są czasem nie. Zależy od dnia . Daj znać co Twój dr powie. A u Ciebie tez są brazowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 13:08
Zula36 lubi tę wiadomość
35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
Hej. Ja też byłam dzisiaj na wizycie, co prawda nie planowana, ale bardzo mnie uspokoiła... Poszłam bo bolał mnie brzuch i nie dawało mi to spokoju... Ciąża o 4 dni starsza, czyli już 8+5... Dzidzia ma już 2,2 cm i machała do mnie rączką 😍 Boże jakie to cudowne ❤️ następna wizyta za 2 tygodnie
vatolina, Zula36, olimama, sandrina22, StarającaSię, Kama_86 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej. Ja też byłam dzisiaj na wizycie, co prawda nie planowana, ale bardzo mnie uspokoiła... Poszłam bo bolał mnie brzuch i nie dawało mi to spokoju... Ciąża o 4 dni starsza, czyli już 8+5... Dzidzia ma już 2,2 cm i machała do mnie rączką 😍 Boże jakie to cudowne ❤️ następna wizyta za 2 tygodnie
Aaaale wspaniale 🥰🥰🥰Maniuś lubi tę wiadomość
👧 07.2021 -
Nie, taka ilość leukocytów (do 5) jest w normie. A bakterie mogły się dostać przez zanieczyszczenie próbki. A ph? Jak chcesz to możesz dla spokoju powtórzyć. Ale ja myślę, że nie ma stresu.
-
olimama wrote:Nie, taka ilość leukocytów (do 5) jest w normie. A bakterie mogły się dostać przez zanieczyszczenie próbki. A ph? Jak chcesz to możesz dla spokoju powtórzyć. Ale ja myślę, że nie ma stresu.
PH 6,0 -
Już po wizycie i usg. Jest serduszko dzidzia ma 1,36cm i wszystko jest dobrze. Wychodzi 7t+5.
Karta ciąży założona. Termin z usg pokrywa się z terminem z miesiączki - 09.07olimama, sandrina22, aliciaaa, Zula36, StarającaSię, Natka95, Maniuś, Niezapominajka5, Daggi, Kama_86 lubią tę wiadomość
-
misia-kasia wrote:Już po wizycie i usg. Jest serduszko dzidzia ma 1,36cm i wszystko jest dobrze. Wychodzi 7t+5.
Karta ciąży założona. Termin z usg pokrywa się z terminem z miesiączki - 09.07misia-kasia lubi tę wiadomość