Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
anjaa25 wrote:Kosmo jak tam wyniki??
anjaa25 lubi tę wiadomość
-
anjaa25 wrote:A ja myślałam że tylko ja już z odpiętym guzikiem chodzę.. tylko w tym problem że wtedy mi gacie spadają i nogawki mam wtedy takie zmarszczone...he he
Nie wiem jak to jest ale po drugim śniadaniu dzieje się magia....rano mój brzuch wygląda nawet nawet a po drugim śniadaniu...taaraamm...tak mnie wywala że masakra.. czary mary ja już też powoli przerzucam się na getry i dłuższe tuniki i sukienki...tak mi najwygodniej...
W jeansy się spokojnie zapinam ale powoli stają się już za mało wygodne dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 16:26
anjaa25 lubi tę wiadomość
-
Ja brzuch mam ogromny 😀
A w szczególności wieczorem.
W pierwszej ciąży miałam bardzo duży brzuch, a teraz będę mieć giganta 😆
Po niemych doświadczeniach w pierwszej ciąży w pracy postanawiam nie mówić nikomu o ciąży.
Chciałabym ukrywać conajmniej do połowy, ale jak jeszcze bardziej mnie wybije będzie ciężko -
nick nieaktualnyDziewczyny jakkolwiek to nie brzmi to ciesze się że macie wzdęcia wieczorami bo mnie męczy to samo- ostatnio aż płuca bolały.
Byłam dziś u lekarza i polecił espumisan oraz dietę z błonnikiem i kazał się przyzwyczaic😂
A poza tym to dzidzia machała dziś do mnie rączka 😍😍😍
9+3, 2,8cmanjaa25, Mimi2, Anszelika, Tabolek, Zula36, vatolina, Maniuś lubią tę wiadomość
-
LENi wrote:Hejka, coś mnie wyrzuciło ostatnio i nie mogę się zalogować na swoje poprzednie konto, no nic..
Powiedzcie mi jakie pierwsze badania zlecił Wam lekarz?
pamiętacie może ile mm miał zarodek w 7-8 tygodniu u Was?
Miłego wieczoru!
Ja byłam w 7+0 i maleństwo miało 0.96 cm. Badania chyba takie standardowe, mocz, morfologia,HIV, toxo itp18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
Maniuś wrote:Hej ☺️ czy ktoś dziś wizytuje? Ja proszę o kciuki, bo o 12 mam wizytę!
Ja mam jutro
Trzymam kciukiManiuś lubi tę wiadomość
-
Dostałam właśnie takiego brązowego plemienia... Od początku ciąży wszystko było w porządku, nigdy nie miałam żadnych plamien, strasznie się boję... Jutro mam wizytę u gina. Czekać do tego czasu?
EDIT. dorwalam lekarza na 14:45. Trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2020, 13:14
-
Od wczoraj mdli mnie strasznie. Wczoraj też wymiotowałam, dziś już nie, ale strasznie słaba jestem, nie dam rady nic jeść. Tylko nie wiem czy to od ciąży czy i mnie dorwała jelitówka z opóźnieniem. Córka wymiotowała w sobotę wieczorem i w nocy. U niej się skończyło około 23:00, a o 3:00 zaczęło u męża. Mam nadzieję, że to jednak jelitówka, bo pomęczy mnie parę dni i przejdzie. Muszę przesunąć krzywą cukrową, bo teraz bez sensu by było robić nawet jakbym dała radę.
-
Melduję że po wizycie wszystko ok. Dzidzia ma 4 cm! Za 2 tygodnie prenatalne ❤️
Dzięki za kciuki i czekam na informacje od Was Mimi2 i Aneta!Zula36, olimama, Aneta, Tabolek, Natka95, StarającaSię, misia-kasia, Niezapominajka5, Kama_86 lubią tę wiadomość