Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzidzia ma się dobrze, prawie 3 cm i serduszko bije szybciutko- pierwszy raz miałam puszczone Z dźwiękiem
Brak konkretnej przyczyny plemienia więc standardowo luteina i kontrola za tydzień
Ulżyło mi bardzoManiuś, olimama, Zula36, Tabolek, Natka95, anjaa25, Kama_86 lubią tę wiadomość
-
Mimi2 wrote:Dzidzia ma się dobrze, prawie 3 cm i serduszko bije szybciutko- pierwszy raz miałam puszczone Z dźwiękiem
Brak konkretnej przyczyny plemienia więc standardowo luteina i kontrola za tydzień
Ulżyło mi bardzo
Super!
Ja odliczam dni do prenatalnych.
Chciałabym być już po -
Mimi2 wrote:Dzidzia ma się dobrze, prawie 3 cm i serduszko bije szybciutko- pierwszy raz miałam puszczone Z dźwiękiem
Ulżyło mi bardzo
Gabrysia 28.07.2012r ❤️ -
Zula36 wrote:Przepraszam, ze sue wcinam w Twoje pytanie do Mimi ale jako, ze plamie chyba już 3 tydzień to mogę Ci poradzić, ze warto pojechać na IP i sprawdzić. Choćby po to, żeby zobaczyć czy usg jest w porządku czy np nie ma krwiaków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2020, 18:53
Gabrysia 28.07.2012r ❤️ -
U was mdłości a mnie coś dziś dopadło lenistwo, nie chęć do wszystkiego i takie chce coś zrobić ale nie chce, chce coś zjeść ale nie chce (wiecie o co chodzi) No i cieszę się ze właśnie maluch usnął bo już nie mogłam się doczekać, zeby ten dzień się skończył ehhh..
-
Karolajnos wrote:U was mdłości a mnie coś dziś dopadło lenistwo, nie chęć do wszystkiego i takie chce coś zrobić ale nie chce, chce coś zjeść ale nie chce (wiecie o co chodzi) No i cieszę się ze właśnie maluch usnął bo już nie mogłam się doczekać, zeby ten dzień się skończył ehhh..
4x córka😁❤️🤪
-
Karolajnos wrote:U was mdłości a mnie coś dziś dopadło lenistwo, nie chęć do wszystkiego i takie chce coś zrobić ale nie chce, chce coś zjeść ale nie chce (wiecie o co chodzi) No i cieszę się ze właśnie maluch usnął bo już nie mogłam się doczekać, zeby ten dzień się skończył ehhh..
-
PaulinaAlicja wrote:A w związku z tym plamieniem nie masz żadnych bóli w podbrzuszu ? Ja coś zaczęłam plamić, od samego początku biorę luteinę. Niestety nie mam teraz lekarza osiągalnego. I tak się zastanawiam co to ..
Żadnych bóli ani skurczy. Z niczego sie wzięło.
Lepiej sprawdź. Im szybciej tym lepiej.
-
Ja dzisiaj byłam zrobić test Pappa i musze przyznać się Wam, że pierwszy raz skorzystałam z pierwszeństwa dla kobiet w ciąży. Ogólnie nie korzystam z udogodnień ale nie dość że się dziś średnio czuję to przyszłam do laboratorium o 10tej myśląc że nie będzie nikogo.. a tam ponad 10 osób na zewnątrz na zimnie i jakieś 5 w środku. Więc powiedziałam że w ciąży i mam pierwszeństwo i tym samym sprawę załatwiłam w mniej niż 10 minut elegansio..przyszłam do domu o 11 stej i od tamtej pory spałam.. dopiero teraz wstałam. .masakra jak mnie zmogło..co prawda temperaturę mam 37,2 ale jak wyczytałam to normalna temperatura w ciąży.. mam nadzieje że to nie jakieś przeziębienie mnie bierze...
Bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych wiadomości dot. dzieciów :)trzymam dalej kciuki i odliczam do prenatalnych (jeszcze 13 dni).ps. obiecałam sobie że nie będę nawet próbować odczytać wyników pappy przed usg..żeby się niepotrzebnie denerwować ..Kama_86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie,trochę się uspokoiłam 🙂 wszystko jest w porządku, dzidziuś całe szczęście daleko od ubytku w bliźnie. Słyszałam serduszko biło 158,a dzidziuś ma 1,25cm i termin 24lipiec więc podobnie z miesiaczki. 🙂 Na prenatalne będę się umawiać na styczeń
olimama, Zula36, Maniuś, misia-kasia, Kama_86, martini92, StarającaSię lubią tę wiadomość
-
Ja też nadal mam mdłości i wymioty. A do tego jeszcze jakby lekką biegunkę momentami. W pierwszej ciąży miałam tylko mdłości
A tu jeszcze 17-miesieczny bobas do ogarnięcia.
Oby to złe samopoczucie szybko minęło.
Co zabawne ciągnie mnie do jedzenia tylko średnio zdrowych fastfoodow - np pizza 🤦♀️ co do reszty, to muszę się zmuszać 😥
Też tak macie?Mimi2 lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Ja też nadal mam mdłości i wymioty. A do tego jeszcze jakby lekką biegunkę momentami. W pierwszej ciąży miałam tylko mdłości
A tu jeszcze 17-miesieczny bobas do ogarnięcia.
Oby to złe samopoczucie szybko minęło.
Co zabawne ciągnie mnie do jedzenia tylko średnio zdrowych fastfoodow - np pizza 🤦♀️ co do reszty, to muszę się zmuszać 😥
Też tak macie?
O tak, codziennie marzę A to o pizzy, a to o kebabie
Skusiłam się narazie tylko 2 razy na coś takiego i od razu żałowałam...
Ostatnio czułam taka chęć na kurczakburgera (?) Z Maka, że omal nie zmusiłam narzeczonego żeby mi po niego jechał o 21😂 -
oooo fast foody, to jest to co mogę jeść i nie wymiotuję po nich... Ostatnio co zjem na co miam ochotę to ląduje w kibelku.. Jeszcze rano jest znośnie, ale im dalej tym gorzej, a na wieczór to już jest masakra.. Pamietam, że poprzednio aż do 14 tygodnia tak się czułam
Mimi2, ja zmusiłam ostatnio żeby jednak pojechał po tego mcdubbla po 21 to było silniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2020, 07:44
Mimi2, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Pocoeszacie dziewczyny bo ja już ostatnio mojemu w rękaw płakałam że nic tylko mam ochotę na czipsy albo frytki z maka i że zaraz się nie uniose... Calutki dzień codziennie jest mi tak niedobrze... Albo jem na słodko jakieś pierogi czy naleśniki. Nic zdrowego, ale nie wymiotuje więc się boje co zobaczę jak stanę we wtorek u mojej gin na wadze... 😣