Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
martini92 wrote:W ogóle dziewczyny czy tylko ja jestem taka dziwna, że zaczęłam do brzucha już po imieniu mówić?🤭 Nie wiem co mnie wzięło, ale od kilku dni nazywam dzidzię Emilka, nigdy tego imienia nie brałam pod uwagę, więc tym dziwniejsze, w dodatku mąż też podłapał 😂 wiem, że to absurdalnie wcześnie, nie znamy płci, pewnie "Emilka" pokaże jajka na prenatalnych i się skończy 🙈
Narobiłyście mi smaka tymi hamburgerami 🙈 chyba trzeba będzie któregoś dnia kupić 😁
Gdyby nie to, że odrzuciło mi wszystkie słodycze, to też bym sobie nie żałowała
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Ja mowie do brzucha ogólnie ze dzidzia Vl nie w sensie, że dziewczynka. Ale marze o xoreczce🥰 wiec pewnie będzie chlopak, ale się śmieje, że pokocham jak własne 😂❤ wiadomo, że to czy dzirwczynka czy chłopiec ma małe znaczenie, ważne, żeby było zdrowe, ale spełnieniem marzen byłaby córeczka 🥰 a glaszcze os początku, od kiedy jeszcze nie wiedziałam, że to ciaza- wtedy mowilam ze jeśli ktoś tam jest to niech ze mną zostanie, a teraz mowie, ze mami i tato kochają i żeby sobie rosło 🥰 i w ogóle mowie do brzucha chodz pójdziemy na drzemke, chodz coś zjemy itp 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2020, 14:26
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
👧 07.2021 -
Ja mam wtręt do fastfoodów ,mięsa,nawet słodyczy już prawie nie tykam.Tak naprawdę to nic mi nie smakuje ani do jedzenia ani do picia.🙈🙈
My z mężem mówimy na dzidzię "Jasiu".Mamy 3 córki i wiadomo że chcielibyśmy synka.Śmieję się do męża że co zasiał to urośnie.😁
4x córka😁❤️🤪
-
Oj, chyba wszystkie zestawy maja jod. Musialabys chyba oddzielinie dorzucić kwas foliowy, wit d i DHA.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2020, 17:15
-
Dziewczyny a dodatkowo do witamin typowo ciążowych jakie dha bierzecie i w jakiej dawce? Ja póki co kończę sprzed ciąży jeszcze ovarin, ale moja pani ginekolog polecała pregne start (pregna dha chyba jest od 2trym?) Nie jestem pewna, ale ja dopiero 9tc więc dla mnie kolejny trymestr to jeszcze wieki haha ☺️ Słyszałam wiele dobrego właśnie o kwasach w ciąży a chyba w większości tych skoncentrowanych supli ich nie ma, ale może się mylę?
-
StarającaSię wrote:No właśnie kurde.musze zapytać mojej endokrynolog może zamiast tych na receptę będę brać cały zestaw.nie wiem czy to jakaś różnica?czy ten na receptę lepszy?
-
Ja biorę omegamed optima forte, ale w tej chwili przerwałam, bo chyba wymiotowałabym po każdej tabletce w pierwszej ciąży też tak miałam, że nie byłam w stanie łykać dha między 9,a 12 tygodniem.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Dziewczyny poradźcie boli mnie cały dzień głowa i leżę w łóżku nie mam nic siły zrobić,jak wstaje to pulsuje mi głowa. Mierze dziś ciśnienie co nigdy z tym problemu nie było to dziś jest takie : 93/61/64, 96/56/71, 87/56/74, 91/59/70. Co o tym myślicie?
-
StarającaSię wrote:No właśnie kurde.musze zapytać mojej endokrynolog może zamiast tych na receptę będę brać cały zestaw.nie wiem czy to jakaś różnica?czy ten na receptę lepszy?
-
Aneta wrote:Dziewczyny poradźcie boli mnie cały dzień głowa i leżę w łóżku nie mam nic siły zrobić,jak wstaje to pulsuje mi głowa. Mierze dziś ciśnienie co nigdy z tym problemu nie było to dziś jest takie : 93/61/64, 96/56/71, 87/56/74, 91/59/70. Co o tym myślicie?
Aneta lubi tę wiadomość
-
Biorę Omegamed Optima Start, ale zostało mi jeszcze kilka tabletek i przejdę na Omegamed Optima Forte lub Mama DHA Premium +, w których jest więcej DHA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2020, 22:07
-
A ja biorę femibion 1, Acidium folicum hasco 15mg, pregna Dha.
35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0