Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolimama wrote:Gf, w sensie, że szybko kolejny posiłek, ale wiadomo każdy robi wg siebie i dostosowuje sie do dziecka.
Niby można z butelki jesli dziecko ogarnie. Ale taki bidonik jest bardziej poręczny, higieniczny (bo zamykany), no i słomka jest na plus jeśli chodzi o zgryz i naukę mówienia.
Aaaa o tym mowisz, mysle ze sprobuje i zobaczymy, na mikolaja dostanie drugi posilek🤣🤣 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój spał teraz prawie 1,5h. Ja już cała w nerwach, bo o 8:00 jadł tylko 7minut i kolejne jedzenie 11:40- 12 minut. Matko święta, mówię Wam że osiwieje albo mnie w psychiatryku zamkną z tych nerwów. Tylko sprawdzam, czy siki są w pampku.
Olimama pocieszyłaś mnie. Oby to było to, bo widzę, że cycek po tej chwili jedzenia mimo wszystko jest opróżniony. -
nick nieaktualny
-
Olimama zazdro x100 u nas to się zdarzyło jak mała miała miesiąc lub dwa.
Ja z rozszerzaniem poczekam. Może na Święta coś dostanie ale wilalabym regularnie po nowym roku.
Ja dziecka nie mam ochoty nigdzie wysyłać za to jej ojca już tak. Prędzej w kosmos, bo do okna się neo zmieści a Cyganie sami go oddadzą 🙂
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
Wy się martwicie ze wam tyle śpią a ja marzę o jednym takim dniu haha żeby zjadła i spała pół dnia haha
"possala nogę" akrobatka 😅
Rollersy to taki śpiworek. Ja głównie poruszan się z fotelikiem więc się przyda. Do gondoli ten cottonmoose mam.
Może faktycznie ciamcia dlatego to tyle trwa ale jak byla młodsza to 5minut jadła.. Ani tak ani tak dobrze 🙈 -
My dziś mamy USG brzuszka i w czwartek gastrolog, bo już kur*wa nie mam siły na ten jego brzuch. Niech popatrzy jakiś specjalista czy coś się dzieje, czy po prostu ta dyschezja mu się tak przeciąga czy jaki czooort.
Wiecznie mu się przelewa, bulgocze, normalnie podczas jedzenia jak mam rękę na jego brzuchu to czuję jak mu kiszkami wywraca.. ja nie wiem czy to jest normalne, ale chyba nie 🙄🙄 do tego ulewa na lewo i prawo 🥴
Chyba kiepska ze mnie matka bo już nie mam cierpliwości i mnie to zwyczajnie frustruje że wiecznie, ale to wiecznie coś jest nie tak 🤯 -
Dziewczyny jak młodą wkłada namiętnie coś do buzi i gryzie i za chwilę aż krzyczy i robi się czerwona po buzi ale gryzie jeszcze mocniej i nie chce oddać to swędzące/bolące dziąsła? 😵 już nie wiem jak jej pomóc a krzyk non stop bo pakuje wszystko do buzi i tak krzyczy właśnie 🥴
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka, jak moja ładnie spała w nocy, a w dzień nie marudziła, to byłam oazą spokoju. Jak teraz jojczy, gorzej sypia, to o wiele łatwiej mnie wyprowadzić z równowagi. Zwykle ok obrywa mąż. Zwykle za nic.🥴
Nie obwiniaj się
Te rollersy czymś się różnią od cottonmoose? Da się w nie zapakować dziecko tak, żeby nie wystawały ręce? Muszę zaopatrzyć nas w coś do spacerówki na zimę, bo gondola na pewno pójdzie w odstawkę.
Kosmo l, a jakiś żel typu Bobodent przynosi ulgę? Może działa swędzą,ale jak coś włoży to znowu je drażni i bolą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 12:36
-
Ja właśnie muszę jakieś śliniaki zorganizować bo leje się jak z wiadra z tej paszczy... Właśnie kupsko wali. Śmierdzi jak po starym. Nie wiem kto powiedział że dziecięca kupa nie śmierdzi. Mojej wali mlekiem.
Natka niektóre dzieci mają takie przeboju póki nie usiądą. Moja też ulewa. Chociaż już sama nie wiem czy to przetrawione mleko czy ślina. -
nick nieaktualny