Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStrasznych czasów dożyłyśmy.
Nie wiem czy to fake news, wyglądało dosyć poważnie.
Kurcze, dlaczego kobiety po prostu nie mogą mieć wyboru .
Nie wiem, jakbym się zachowała, gdyby się okazało, że będę miała chore dziecko. Może zdecydowałabym się urodzić. Ale na pewno chciałabym mieć możliwość wyboru.
A teraz? No strach w ciążę zachodzić. To jest takie przykre.
A tak chciałam mieć dwójkę.Straw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dostałam dziś informacje, że kilka dzieciaczków w przedszkolu mojego starszaka jest pozytywna na koronę. Trzyma mnie przy nadziei tylko to, że to druga grupa, nie ta w której jest mój syn. Przeraża mnie to, że i tak nie da się unikać kontaktów z innymi dziećmi. Dostałam dziś też z tego względu 10 testów domowych żeby sprawdzać co kilka dni. Jutro pewnie będzie więcej informacji 🥺
-
Anszelika wrote:U mnie starszak ma covida. Oli jest negatywna. Do 10.12 mam kwarantanne. Cudownie po prostu. Dobrze że mam zapas wina. Mąż szczepiony to może wychodzić normalnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Masakra co to się w tej Polsce dzieje. Mam nadzieję, że niedługo PiS przejdzie do historii i ktoś zacznie naprawiać ten kraj. To kolejny powód z wielu, dlaczego nie zamierzam wracać nigdy do Polski
Ja ciągle o tym myślę, ale na myśleniu się kończy. Niestety jestem taką osobą, która jak ma np burdel w pracy, to woli ten swój znany burdel, niż iść gdzieś w obcy. Brak mi odwagi.
Ale kto wie, może niebawem czara goryczy się przeleje i jednak pojadę w diabły.
Na niemiecki muszę się zapisać. -
Ula jak Cię przyprze coś porządnie do muru to i Ty się odważysz. Na początku jest ciężko i tęskno ale to szybko mija. Teraz jak jestem 2 tygodnie w Polsce to mi już tęskno za de. Ale ja już 16 lat na "wygnaniu" jestem 🙃
-
nick nieaktualny
-
LENi wrote:Kurde ja już mam po BF, bo chłop mi wysłał super ofertę na TM6 (jakaś kobita sprzedaje nowy za dużo mniejszą kasę) i kupiłam 🤦♀️ powiedzcie chociaż że będę zadowolona? :p
LENi lubi tę wiadomość