Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStrasznych czasów dożyłyśmy.
Nie wiem czy to fake news, wyglądało dosyć poważnie.
Kurcze, dlaczego kobiety po prostu nie mogą mieć wyboru.
Nie wiem, jakbym się zachowała, gdyby się okazało, że będę miała chore dziecko. Może zdecydowałabym się urodzić. Ale na pewno chciałabym mieć możliwość wyboru.
A teraz? No strach w ciążę zachodzić. To jest takie przykre.
A tak chciałam mieć dwójkę.Straw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dostałam dziś informacje, że kilka dzieciaczków w przedszkolu mojego starszaka jest pozytywna na koronę. Trzyma mnie przy nadziei tylko to, że to druga grupa, nie ta w której jest mój syn. Przeraża mnie to, że i tak nie da się unikać kontaktów z innymi dziećmi. Dostałam dziś też z tego względu 10 testów domowych żeby sprawdzać co kilka dni. Jutro pewnie będzie więcej informacji 🥺
-
Anszelika wrote:U mnie starszak ma covida. Oli jest negatywna. Do 10.12 mam kwarantanne. Cudownie po prostu. Dobrze że mam zapas wina. Mąż szczepiony to może wychodzić normalnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Masakra co to się w tej Polsce dzieje. Mam nadzieję, że niedługo PiS przejdzie do historii i ktoś zacznie naprawiać ten kraj. To kolejny powód z wielu, dlaczego nie zamierzam wracać nigdy do Polski
Ja ciągle o tym myślę, ale na myśleniu się kończy. Niestety jestem taką osobą, która jak ma np burdel w pracy, to woli ten swój znany burdel, niż iść gdzieś w obcy. Brak mi odwagi.
Ale kto wie, może niebawem czara goryczy się przeleje i jednak pojadę w diabły.
Na niemiecki muszę się zapisać. -
Ula jak Cię przyprze coś porządnie do muru to i Ty się odważysz. Na początku jest ciężko i tęskno ale to szybko mija. Teraz jak jestem 2 tygodnie w Polsce to mi już tęskno za de. Ale ja już 16 lat na "wygnaniu" jestem 🙃
-
nick nieaktualny
-
LENi wrote:Kurde ja już mam po BF, bo chłop mi wysłał super ofertę na TM6 (jakaś kobita sprzedaje nowy za dużo mniejszą kasę) i kupiłam 🤦♀️ powiedzcie chociaż że będę zadowolona? :p
LENi lubi tę wiadomość