Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Ja stwierdziłam że moja to prędzej zacznie czworakowac bo już w leżeniu na brzuchu podnosi pupę do góry zginając nóżki niż się obracać 🤣 Zero chęci na obrót Z E R O. Jak ja próbuje gdzieś po bokach zachęcać zabawkami to ta mi machnie ręką i się odwraca 🤣🙈
Moja tez tak robi lezac na brzuchu 🤣🤣
Angie robi tak tylko ze zamiast sie obrocic to lezy albo na boku albo z glowa odchylona 🐵🐵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGf95 nasz fizjo pokazywał nam jak zachęcać dziecko do obrotów, ale nie wiem czy będę umiała wytłumaczyć.
Dziecko leży na plecach łapie je na noge powyżej kolana i "ciągniemy" noge tak żeby obrócić dziecko.
U nas sie obraca, ale tylko w jedna stron3 cały czas druga ma gdzieś -
Angiee nam też to rolowanie pokazywała fizjo i robimy codziennie już z miesiąc chyba i o ile podczas tego ćwiczenia ciągnie i widać że ćwiczy to leżąc sama się nie obroci bo jej się nie chce chyba tyłka podnosić 🥴 albo jak ja położę na brzuch to też pociągnie i się przewróci
-
Zauważyłam że Oli w końcu polubiła leżeć na brzuchu. No i powoli się przesuwa jak coś chce. Tyłek w górę i robi dżdżownice. No i odpucha się nogami robiąc biodra w górę leżąc na przewijaku. Czasem mam wrażenie że reaguje na swoje imię, ale to chyba jednak bardziej nadal na głos po prostu. No i nadal śpioch jest etatowy. Właśnie ma trzecia dziś drzemkę. Dospala do 8.20... ale jak się o 4na mleko obudziła to się rozgadala bardzo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LENi przytrzymaj palcem link i wybierz opcję otwórz. Przekieruje Cię od razu do zdjęcia
Mój też robi wysoki podpór i coraz lepiej mu to wychodzi ale o obrotach nawet nie myśli. Ostatnio nawet zapomniał jak się przekręcić na bok. W poniedziałek mamy wizytę u fizjoterapeuty to może coś wyjdzie -
nick nieaktualny
-
Tak właśnie robię i nic.. 🙈 Nie otwiera mi nigdy tych zdjęć :p zaznaczam, kopiuje, wklejam w Google, zatwierdzam i nie odnaleziono 🙈
Ciemna masa że mnie haha
Straw poproszę na maila 🤪
Ubrałam moja w tej śpiworek do spania, dziwnie wygląda, jakieś to duże i nie wiem czy wygodne No ale spróbujemy 🙈 -
Leni a w czym wcześniej Ci dziecię spalo? 😁 Nie ma nic wygodniejszego na świecie niż te śpiwory 😅 Już stwierdziłam że jak mój gad zacznie się przemieszczać to dalej będzie w śpiworze tylko tym z nogawkami 😁 Nie trzeba się nic martwić czy zmarznie, czy się odkopie, czy się nie udusi 😅
-
Anszelika wrote:Ja zamawiam zaraz śpiworek rollersy. Dupa nie promocja U nich no ale trudno.
No właśnie, też chcialam ale lipna promocja.. Nie potrzebuje nic innego od nich, mufke kupiłam na allegro za 29zl więc drugiej nie potrzebuje.
I w sumie się zastanawiam czy faktycznie będzie lepiej okrywał mi młoda w foteliku czy jednak to zbędne.. Hmm sama nie wiem już.. -
nick nieaktualny
-
LENi wrote:Spała w rozku jak byla mała, a teraz z racji że śpi że mną to pod moją kołdra, ja się zsuwam niżej, żeby być na jej wysokości.. 🙈
A z czego masz ten swój śpiworek.. Może mój jakiś lipny..