Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oo to muszę też kupić mustele 🤪 wróciłam od fryzjera - poradzili sobie ale początek był słaby, potem w aucie padła i spała, jak już kończyła mi fryzjerka to zadzwonił że już marudzi.. I w miarę się udało okiełznać ale nerwy były.. Teraz się przyssala..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2021, 17:35
Kosmo, Straw lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInstagram to moja jedyna rozrywka 🤣🤣
Dziewczyny, moja mimo szybkich zmian pampera po tych kupach ma odparzenia, jakies takie krostki z bialym w srodku, mialyscie cos takiego, co stosowałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2021, 19:50
-
nick nieaktualnygf95 wrote:Instagram to moja jedyna rozrywka 🤣🤣
Dziewczyny, moja mimo szybkich zmian pampera po tych kupach ma odparzenia, jakies takie krostki z bialym w srodku, mialyscie cos takiego, co stosowałyście
Na takie mocniejsze odparzenia, to mi w szpitalu zalecili clotrimazolum z ziaji, inne specyfiki nie pomagałyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2021, 19:58
-
nick nieaktualnyAngiee wrote:Na takie mocniejsze odparzenia, to mi w szpitalu zalecili clotrimazolum z ziaji, inne specyfiki nie pomagały
Widze, ze to na grzybiczne zapalenie skory, to mam jakas inna masc na takie cos, sprobuje nia posmarowac, narazie na noc Sudocrem dalam, jak nie to kupie clotrimazolum -
nick nieaktualnyMy świeżo z odparzeniami walczyliśmy. Używałam tormentile baby, później jak już było takie suche to alantan plus krem i bepanthen maść (to na co dzień używamy). Do tego kąpiel w krochmalu, zrezygnowałam z nawilżanych chusteczek tylko przy każdej zmianie pampka przemywalam platkami z wodą przegotowaną.
Jakby nie schodziło to miałam pimaficort krem (na receptę), ale nie było potrzeby użyć. -
Od 23 nie śpi, mamy 2:10 - godzinę temu darła się jakby ja obdzierali ze skóry, serio tak może objawiać się skok?! Nie znam tego, że starsza nawet nie odczuwałam żadnych skoków.. Czy do neurologa się zapisac? Bo już serio wymiękam... Budzi się zje, nie usypia a się dre.. W ciągu dnia też mało śpi.. Przecież takie male dziecko powinno dużo spać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leni u nas przy skoku zdarzyło się mieć jazdy z wrzaskiem bez powodów jakby ją ze skóry obdzierali. Także kto wie 🤷 Może faktycznie lepiej iść na wizytę nawet wykluczyć wszystko żeby tylko wiedzieć że no po prostu tak ma 🤷
U nas ciekawą noc, po 4 młoda stwierdziła że to świetny czas na gadanie i już zasnąć nie chciala. Dałam jej jeszcze mleko przed 5 i dopiero po pół h gadania i zjadania rąk w dostawce zasnęła jeszcze na godzine 🥴 -
nick nieaktualnyDołączam się do słabych nocy.
O 1:40 pobudka na mleko, po czym kręcenie i jęczenie. Poszła kupa, przebrałam. Poleżałam chwilę i poszła druga 🥴. Przebrałam, ale dalej się kręcił. Nie wiem ostatecznie ile to trwało, bo poszłam do drugiego pokoju, a został z tatą. Ledwo wyszedł z tych oskrzeli, a tu ja znowu chora. Chodzę w masce, karmię w masce, bo nie chce go zarazić. Na samą myśl o przechodzeniu tego co kilka dni temu to mi słabo.
LENi, jakoś nie wydaje mi się, żeby to był problem neurologiczny. Ale jeśli ma Cię to uspokoić, to czemu nie.
-
Też mi się wydaje że nie, bo wcześniej spała normalnie. Tzn budziła się często ale zjadła i spała dalej, ald teraz to jakiś kosmos..
Pewnie skok ale ile mozs trwać 🙈 dziś nie wlaczam tv, siedzę po cichaczu, teraz karmie w sypialni, tylko muszę kupić rolety, bo jeszcze nie mamy więc jasno w ciągu dnia.. Już kombinuje jak koń pod górkę, bo aż dziwne żeby małe dziecko nie spało.. I ona będzie spokojniejsza po śnie i ja dychne a tak to nerwówka. Eh -
U nas nawet dziś noc z dupy. Aż sprawdziłam czy dziś nie pelnia 😂
Mąż właśnie wraca od lekarza. Mamy zmianę antybiotyku na klacid i ponowny test. Bez sensu z tym testem. Jakby wyszedł t razem dodatni to mi przesuwa kwarantanne do 17go... A wtedy tracę fryzjera i morduje męża...