LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Też przechodzimy właśnie skok rozwojowy i też mąż jutro wraca do pracy. Dziś pierwszy raz wsadziłam małą w chustę i to chyba w końcu uratuje obecną sytuację. widzę dzięki temu nadzieję na jutrzejszy dzień bo już myślałam że nic jutro nie zjem i będę chodziła cały dzień w piżamie…
carolka lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
Przyszłam pożegnać się z Wami. Nasza córeczka zmarła w 14 dniu swojego życia. 10 dni śpiączki, mocne serduszko nie chciało się zatrzymać. Byliśmy z nią także w ostatnich minutach jej krótkiego życia.
W 4 dobie zaatakowała choroba metaboliczna. Przesiewowe badania genetyczne po porodzie nie wskazywały na nic takiego. W zasadzie ciąża przebiegała prawidłowo. Po tej 4 dobie kwasica mlekowa była w całym organizmie i powoli go wyniszczała.
My czekamy teraz na wyniki badań genetycznych naszej córeczki, pozniej jesli wyjdzie co to była za choroba to będziemy badać się także pod jej kątem oraz będą lekarze oceniać prawdopodobieństwo wystąpienia takiego przypadku w przyszłości…
Mamy swojego Aniołka w niebie.
Pozdrawiam i cieszcie się swoimi pociechami.👩🏻👨🏻1995
07/11/2023 🟰
13/12/2023🪽🌈
——————————-
11/11/2024 🟰
15/07/2025 🍼
M 🩷 57cm, 2540g
29/07/2025🪽🌈 👼🏻 -
My przechodziliśmy skok rozwojowy w zeszłym tygodniu, najgorsze były w sumie 3 dni. Mała była nieodkładalna, bardzo potrzebowała bliskości, w ciągu dnia w ogóle nie chciała spać. Byłam padnięta, na szczęście ten czas przypadł na przyjazd mojej mamy, więc trochę podzieliłyśmy się opieką. Teraz już wszystko wróciło do normy, a od wczoraj Córka się do nas świadomie uśmiecha 🙂
-
@JoaJoaJoa, bardzo mi przykro, chyba nie ma słów, które byłyby odpowiednie w takiej chwili.. dużo siły dla Was!
-