SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas rd idzie stosunkowo spokojnie, je wszystko chętnie co mu podam.
    Dzisiaj przebił się pierwszy Ząbek.

ConteBis- nie miałam na celu wywoływać Ciebie do “tablicy” na czerwcowym wątku. Tylko nadmieniłam ze MagdaM szuka zaczepki tam tak jak to robiła tutaj mając do Ciebie jakiś problem.

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:
    U nas rd idzie stosunkowo spokojnie, je wszystko chętnie co mu podam.
    Dzisiaj przebił się pierwszy Ząbek.

ConteBis- nie miałam na celu wywoływać Ciebie do “tablicy” na czerwcowym wątku. Tylko nadmieniłam ze MagdaM szuka zaczepki tam tak jak to robiła tutaj mając do Ciebie jakiś problem.
    Wiem Gosia. Nie mam do Ciebie żalu. Dziewczyny na mag mi napisały, że się drama kręci a ona próbuje mnie tam oczerniać. Nie mam czasu na nasz wątek lipcowy a co dopiero latać po innych… na msg wpadam jak burza ostatnio jak mam chwile a ona od zawsze skakała po watkach żeby tylko podburzyć atmosferę. Wystarczy spojrzeć na jej wpisy😌 ciągle pisze, ze na Winiarach nakręciłam aferę mimo, ze to ona tam podkręcała wszystko ale cóż… taki typ. Nie zmienisz tego 🤷‍♀️

Abstrahując- u nas rd szło na początku ciężko, młoda nie wiedziała co zrobić z jedzeniem w buzi ale z dnia na dzień jest lepiej. Już się nie bawię w pojedyncze smaki, wjeżdżają słoiki z mixem. Dziś zjadła cały warzyw z indykiem. Jak już załapała o co chodzi to staram się dawać jej 3x dziennie żeby nie zapomniała 😂 z piciem gorzej, zarówno z szklanki jak i z bidonu.

age.png
  • MagdaM. Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Contebis atencjuszko od 7 boleści
    Smiechlam jak to przeczytałam
    Nie bylo nawet słowa na twój temat dopóki prosiak nie wpadła na wątek czerwcowy nawiązując do ciebie wiec sory ale kto cie biedną obgaduje 😂😂😂

ConteBis lubi tę wiadomość

• ConteBis Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaM. wrote:
    Nie bylo nawet słowa na twój temat dopóki prosiak nie wpadła na wątek czerwcowy nawiązując do ciebie wiec sory ale kto cie biedną obgaduje 😂😂😂
    Weź już idź szukać atencji gdzieś indziej❤️

age.png
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaM. wrote:
    Nie chce już pisać dziewczynom na czerwcowym bo nie jestem MagdaM.
    Odpisałaś tylko… no faktycznie tylko. Biorąc pod uwagę, ze to Ty próbujesz ubliżyć najpierw gusi, później piszesz, że ja kręcę afery (piszesz to na wątku, na którym masz nadzieję, ze nie zobaczę tego, a na którym ja sama się nie udzielam) a na koniec obrażasz Gosiaczka. No fakt, tylko odpisałaś. Następnym razem jak będziesz odpisywała to nie pisz o mnie. Gosia na wątku czerwcowym jest od dawn, w przeciwieństwie do Ciebie, która wpadasz wszędzie żeby tylko zrobić zamęt.

age.png
  • MagdaM. Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Nie chce już pisać dziewczynom na czerwcowym bo nie jestem MagdaM.
    Odpisałaś tylko… no faktycznie tylko. Biorąc pod uwagę, ze to Ty próbujesz ubliżyć najpierw gusi, później piszesz, że ja kręcę afery (piszesz to na wątku, na którym masz nadzieję, ze nie zobaczę tego, a na którym ja sama się nie udzielam) a na koniec obrażasz Gosiaczka. No fakt, tylko odpisałaś. Następnym razem jak będziesz odpisywała to nie pisz o mnie. Gosia na wątku czerwcowym jest od dawn, w przeciwieństwie do Ciebie, która wpadasz wszędzie żeby tylko zrobić zamęt.

Gosia prosiaczek jest na wątku czerwcowym ? Od kiedy? 😂
    Ty dalej nie rozumiesz ze odpisałam na wiadomośc prosiaczka ktora wspomniała JAKO PIERWSZA o tobie? Czy ty rozumiesz ze ja nie wspominałam pierwsza o tobie w ogóle? Nie wchodziłam nawet na twój temat dziewczyno
    Nie będę pisac o tobie jak ktos pierwszy nie zarzuci tematem o tobie bo mam gdzies ciebie i to co robisz 😂 Boze dziewczyno swiat nie kreci sie wokol ciebie ogarnij sie

• ConteBis Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaM. wrote:
    Gosia prosiaczek jest na wątku czerwcowym ? Od kiedy? 😂
    Ty dalej nie rozumiesz ze odpisałam na wiadomośc prosiaczka ktora wspomniała JAKO PIERWSZA o tobie? Czy ty rozumiesz ze ja nie wspominałam pierwsza o tobie w ogóle? Nie wchodziłam nawet na twój temat dziewczyno
    Nie będę pisac o tobie jak ktos pierwszy nie zarzuci tematem o tobie bo mam gdzies ciebie i to co robisz 😂 Boze dziewczyno swiat nie kreci sie wokol ciebie ogarnij sie
    Ale chcesz żeby kręcił się wokół ciebie😌 wiem co gosia napisała i wiem co ty napisałaś. Piszesz o kimś, ze jest patologia a ty kim jesteś? Co ty soba reprezentujesz dziewczyno? Wyfiltruj sobie wpisy Gosi na wątku czerwcowym to zobaczysz od kiedy tam jest.

age.png
  • MagdaM. Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Ale chcesz żeby kręcił się wokół ciebie😌 wiem co gosia napisała i wiem co ty napisałaś. Piszesz o kimś, ze jest patologia a ty kim jesteś? Co ty soba reprezentujesz dziewczyno? Wyfiltruj sobie wpisy Gosi na wątku czerwcowym to zobaczysz od kiedy tam jest.

Komu napisałam ze jest patologia? 🤔
    Póki co od ciebie przeczytałam ze mam mniej kultury niż zul spod sklepu 😂

• Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaM. wrote:

Weź już skończ, nikt Ciebie tutaj nie prosił o zdanie.
    Często się wypowiadałam na czerwcowym, coś słabo jednak śledzisz forum 🫣.

Dziewczyny, a zrobiłyście bobasom przesiadkę już na spacerówkę czy nadal w gondoli?

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaM. wrote:
    https://zapodaj.net/plik-0W7xt4SUOb

Niestety ale masz jej mniej. A w zasadzie nie masz w ogóle. Dziękuję za uwagę. Dobranoc.

age.png
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:
    Weź już skończ, nikt Ciebie tutaj nie prosił o zdanie.
    Często się wypowiadałam na czerwcowym, coś słabo jednak śledzisz forum 🫣.

Dziewczyny, a zrobiłyście bobasom przesiadkę już na spacerówkę czy nadal w gondoli?
    U nas grana jest gondola.

age.png
‹‹ 1302 1303 1304 1305 1306
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ