X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • angelberry Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od drugiej połowy dnia czuję się znacznie lepiej. Dalej czuję żołądek obrzęknięty, ale bez bólu i mdłości. Och, oby tak zostało...

@Karolina93 kochana, jesteś bardzo, bardzo dzielna ❤️

Karolina93 lubi tę wiadomość

15.11.24 ⏸️ 18cs, całkowicie naturalnie
    27.11.24 pierwsze USG
    11.12.24 1.49cm i ❤️
    08.01.25 kolejna wizyta
    16.01.25 prenatalne
    23.07.25 TP 🍼

preg.png
  • Galaxis Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truśka wrote:
    Dziewczyny wiem że ktoś brał tabletki na mdłości w ciąży jakie to były ? Ja mam przepisane xonvea i zastanawiam się czy brać
    Ja od kilku tygodni biorę xonvea, na początku dwie na noc, a od kilku dni dorzuciłam jedną rano (za zgodą lekarza), bo mdłości mi się przebijały od południa aż do zaśnięcia- teraz ma trzech dziennie jest super, prawie w ogóle nie ma mdłości, mogę jeść prawie wszystko :) Jedyny minus to cena, u mnie za opakowanie 20 tabletek 95 zł. Pierwsze dni możesz czuć się mocno senna, a potem to przechodzi

♀️ '95
    16.10.24 10 dpo⏸️(4 cs), beta 22,8 prog 13,11
    18.10.24 beta 78,7 prog 19,43
    22.10.24 beta 330,4 prog 17,74
    31.10.24 beta 12869,7 prog 18,68
    12.11.24 7tc+0 0,9 cm i jest serduszko ❤️
    03.12.24 10tc+0 3,2 cm i 166 bpm
    14.12.24 nifty pro ryzyka niskie i dziewczynka 🩷
    23.12.24 12tc+6 prenatalne ok, 7cm i 148 bpm
    07.01.25 wizyta

preg.png
  • Galaxis Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina93 wrote:
    Cześć, dziewczyny ja już w szpitalu. Dostałam tabletki i czekam na rozwój akcji ..
    Trzymaj się ciepło kochana ❤️

Karolina93 lubi tę wiadomość

♀️ '95
    16.10.24 10 dpo⏸️(4 cs), beta 22,8 prog 13,11
    18.10.24 beta 78,7 prog 19,43
    22.10.24 beta 330,4 prog 17,74
    31.10.24 beta 12869,7 prog 18,68
    12.11.24 7tc+0 0,9 cm i jest serduszko ❤️
    03.12.24 10tc+0 3,2 cm i 166 bpm
    14.12.24 nifty pro ryzyka niskie i dziewczynka 🩷
    23.12.24 12tc+6 prenatalne ok, 7cm i 148 bpm
    07.01.25 wizyta

preg.png
  • LadyBug Debiutantka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po pierwszej wizycie. Mamy 1cm bobasa z pięknie bijącym serduszkiem. Ciąża jest młodsza, tak jak się spodziewałam, ale na razie nie zmieniam terminu. Czekam na skan w 11tc.

Co do objawów to u mnie zaczęły się mdłości, na szczęście bez wymiotów.

Kamax9, Elena20, Pokahontaz26, AnitaK, Galaxis, Ala1416, Optymistka90, Róża11, angelberry, angelfromhell, rolka355, Kinia92, Wojcinka, ConteBis, Ania1008 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Pokahontaz26 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi już mdłości jakoś ustały, na prawdę dobrze się czułam, ale dziś o 16 zjadłam rosół. Był taki pyszny! Ale chyba mój żołądek twierdził inaczej… od 16 mnie tam mdli, mam znowu odruchy wymiotne i ciągle czuję ten rosół… masakra 🤢 ratuje się colą i czekam… ale znowu robię się głodna 🤣 śmieszne i tragiczne na raz 🥴

• JoaJoaJoa Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem po wizycie, jest 0,88cm Stworek z bijącym sercem. Ogromna ulga po ubiegłorocznej stracie. Oby tak pozostało. Kolejna wizyta po Nowym Roku. 🙃

Pytałam o jakis specyfik na mdłości i lekarz powiedział, że po poronieniu nie zaleca tych tabletek gdyż nie są obojętne dla ciąży. Polecił w zamian brać witaminę B complex 3 x dziennie jako bezpieczny zamiennik.

Z objawów to mam wrażenie od wczoraj, że piersi mi eksplodują. 😆 każda zmiana pozycji podczas snu jest bolesna i wybudzam się 😅 ale ważne żeby Maleństwo rozwijało się dobrze, dolegliwości jakoś wytrzymam 🥳

Termin porodu zmienił się po USG na 29/07 ale tak myślałam, gdyż mam długie cykle ~40dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2024, 20:20

Pokahontaz26, Ala1416, LadyBug, Optymistka90, Róża11, AnitaK, angelfromhell, Galaxis, Kinia92, ConteBis, Ania1008 lubią tę wiadomość

👩🏻👨🏻1995

07/11/2023 🟰
    20/11/2023🪽🌈
    ——————————-
    11/11/2024 🟰
    21/11/2024 🥚 5mm
    09/12/2024 🩺 CRL 0,88cm 💓 148
    30/12/2024 🩺 CRL 3,36cm
    13/01/2025 🩺 PRENATALNE

26/07/2025 🍼❔

preg.png
  • AkacjowaM Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi1999 To dobrze, że tak na Ciebie działają 😊

Domi1999 lubi tę wiadomość

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10004;116/st/20250710/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/6ad6/preg.png
  • Iiiiii00 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w końcu Was nadrobiłam, również dziś miałam problem z aplikacją..
    co do mdłości ostatnie dwa tygodnie to były masakryczne potrafiłam spać całe dnie wieczorami było trochę lepiej ale dosłownie nie mogłam nic przełknąć wolałam to przespać 😵‍💫
    Od wczoraj jest troszkę lepiej ale nie nastrajam się na cud bo wcześniej też miałam poprawę i wróciły z podwójną siłą, jedynie co to piersi już mnie nie bolą, ale tak jak piszecie może to już ustępować.

Jutro mam wizytę, kto jeszcze ze mną wizytuje ?
    Miłego wieczoru ❤️

Kinia92 lubi tę wiadomość

👶 (3cs)
    26.10. 10dpo ⏸️
    27.10. 14,6 beta
    29.10 32,9 beta 15,87 prog
    31.10 55,7 beta
    05.11. 937.5 beta
    07.11. 1805.0 beta
    07.11 Jest pęcherzyk😍
    13.11 piękne serduszko 5+6 ❤️

preg.png
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba nie dam rady wytrzymać do 18 grudnia. Jutro jest wolna wizyta na 21:30 u innego lekarza i chyba pojadę. 🙈🙈🙈

Kinia92, Maja0811 lubią tę wiadomość

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀
  • Pa-u-linka Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. Może któraś z Was będzie wiedziała . 5 grudnia miałam zabieg łyżeczkowania . Bardzo to przeżyłam psychicznie i wiadomo dalej jest ciężko się z tym pogodzić .

Jak to jest z L4 po takim zabiegu ? U mnie w pracy wszyscy wiedzieli o ciąży . Musiałam powiedzieć gdyż to praca ciężka fizycznie więc od pozytywnego testu byłam na l4. Dostałam zwolnienie do 18 grudnia i umówiłam się z lekarzem że mi przedłuży o kolejne 2 tygodnie . Choć fizycznie do siebie dochodzę to psychicznie nie wiem czy udźwignę falę pytań ciekawskich… i te współczujące spojrzenia … zastanawiam się czy jeszcze nie pociągnąć l4 na styczeń . Tylko nie wiem czy lekarz ginekolog moj się zgodzi na to. A jak nie od niego to od kogo mogę ewentualnie prosić zwolnienie . Dodam że pracę mam taką że nawet jak bym w styczniu była 1-2 dni na l4 to zabierają mi całą premię obecnosciowa a to kilkaset złotych . Gdybym była cały styczeń na l4 to wezmę podobne pieniądze . Więc albo muszę od stycznia wrócić na pełnych obrotach albo jeszcze cały miesiąc pociągnąć l4

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
  • Kamax9 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Może któraś z Was będzie wiedziała . 5 grudnia miałam zabieg łyżeczkowania . Bardzo to przeżyłam psychicznie i wiadomo dalej jest ciężko się z tym pogodzić .

Jak to jest z L4 po takim zabiegu ? U mnie w pracy wszyscy wiedzieli o ciąży . Musiałam powiedzieć gdyż to praca ciężka fizycznie więc od pozytywnego testu byłam na l4. Dostałam zwolnienie do 18 grudnia i umówiłam się z lekarzem że mi przedłuży o kolejne 2 tygodnie . Choć fizycznie do siebie dochodzę to psychicznie nie wiem czy udźwignę falę pytań ciekawskich… i te współczujące spojrzenia … zastanawiam się czy jeszcze nie pociągnąć l4 na styczeń . Tylko nie wiem czy lekarz ginekolog moj się zgodzi na to. A jak nie od niego to od kogo mogę ewentualnie prosić zwolnienie . Dodam że pracę mam taką że nawet jak bym w styczniu była 1-2 dni na l4 to zabierają mi całą premię obecnosciowa a to kilkaset złotych . Gdybym była cały styczeń na l4 to wezmę podobne pieniądze . Więc albo muszę od stycznia wrócić na pełnych obrotach albo jeszcze cały miesiąc pociągnąć l4

Ja osobiście łyżeczkowanie miałam robione 25.12.22 a do pracy już wróciłam jakoś około 15.01. Z tym że ja osobiście nie mam fizycznej pracy tylko bardziej biurową i nie muszę nic dźwigać więc też nie było zbytnio przeciwskazan do powrotu. Sama chciałam jak najszybciej wrócić do trybu pracy bo wiedziałam że w moim przypadku siedzenie w domu tylko pogorszy mój stan. Mój ginekolog wtedy był skłonny przedłużyć mi l4 ale myślę, że lekarz rodzinny też wystawiłby przedłużenie takiego L4 z uwagi na charakter pracy a wiadomo, że po zabiegu trzeba się oszczędzać. A propo ludzi to wiem jak ciężko jest wrócić po tym jak wszyscy wiedzieli w pracy o ciąży ale niestety trzeba. U mnie był w pracy taki „kolega” który wprost dzień po moim powrocie przyjechał mi powiedzieć „a myślałem, że jesteś w ciąży wszyscy tak mówili” na co ja odpowiedziałam „no bo byłam”. Pamiętam jak bardzo zrobiło mu się wstyd. Było też wiele kochanych ludzi którzy okazali mi naprawdę wsparcie i zrozumienie. Z czasem wszyscy zapomną i wszystko wróci do normy. Grunt to nie czuć „wstydu” przed takim powrotem bo to właśnie ci wszyscy ciekawscy ludzie powinni się wstydzić. Pamiętaj, że jesteś bardzo dzielna ❤️ trzymam za Ciebie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2024, 21:03

rolka355, Lileepi lubią tę wiadomość

Starania od 06.2022
    Grudzień 2022 -Aniołek 7/8 tc(*)
    Listopad 2023- ciąża biochemiczna
    Kwiecień 2024- ciąża biochemiczna
    21.10.2024 II chwilo trwaj 🥹❤️🤞🏻

6.11 CRL 2,17mm, Twoje serduszko bije 🥰
    14.11 CRL 9.93 mm
    27.11 CRL 2,9 cm
    16.12 CRL 5,5 cm i prawdopodobnie będziesz chłopcem 🩵
    19.12 badanie prenatalne- niskie ryzyka
    31.12 CRL 8,04 cm, rośnij zdrowo Nasz mały Synku🍀
    preg.png
  • angelfromhell Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ochłonęłam po wizycie 🫶🏻
    W całym życiu nie miałam takiego ginekologa, kochanego, opiekuńczego, z fajnym żartem, bardzo profesjonalnego i potwierdzającego swoje słowa.
    Zbadał mnie bardzo dokładnie, zrobił cytologię, pobadał ręcznie i USG (ekstra sprzęt).
    Puścił na chwilę serce, zmierzył, dał popatrzeć na kropeczkę. 2,85 cm ma, serducho 167 ❤️ ma dwie rączki, dwie nóżki, mózg, kręci rękoma i nogami, łożyło przyklejone, macica i jajniki czyste.
    Mam założoną kartę ciąży, termin (09.07) pokrywa się z moją owulacją, skierowanie na badanie dostałam, prenatalne też robi on, mam w sylwestra. Zmniejszamy powoli dawki progesteronu, prawdopodobnie luteinę do końca zostawimy ale pół dawki. Wzbudził moje zaufanie. Mówił twoje dziecko a nie zarodek! Nie olał moich jelit, obejrzał stare wyniki, no bomba. Oczywiście wszystko się może wydarzyć bo to życie, ale na ten moment jest idealnie i mam słać dziecku same endorfiny.
    Jestem zachwycona podejściem na prawdę ❤️

IMG-2645.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2024, 21:13

Optymistka90, Kamax9, Pokahontaz26, Róża11, LadyBug, Iiiiii00, AnitaK, AkacjowaM, Galaxis, Ala1416, Kinia92, Letycja, ConteBis, Ania1008, Paulina66, shikaka86, Lileepi, Lusia90 lubią tę wiadomość

🧏🏼‍♀️31*🧏🏼35+🐶🐶
    +po 4 latach syn ❤️
    *nerwica, sibo, pcos
    Zapobiegawczo luteina
    29.10 - 2 kreski
    09.12 - crl 2,85cm ❤️
    31.12 - crl 6,71cm ❤️ prenatalne- pomiary ok 🫶🏻
    23.01- wizyta

preg.png
  • Pokahontaz26 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2024, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelfromhell wrote:
    Dobra ochłonęłam po wizycie 🫶🏻
    W całym życiu nie miałam takiego ginekologa, kochanego, opiekuńczego, z fajnym żartem, bardzo profesjonalnego i potwierdzającego swoje słowa.
    Zbadał mnie bardzo dokładnie, zrobił cytologię, pobadał ręcznie i USG (ekstra sprzęt).
    Puścił na chwilę serce, zmierzył, dał popatrzeć na kropeczkę. 2,85 cm ma, serducho 167 ❤️ ma dwie rączki, dwie nóżki, mózg, kręci rękoma i nogami, łożyło przyklejone, macica i jajniki czyste.
    Mam założoną kartę ciąży, termin (09.07) pokrywa się z moją owulacją, skierowanie na badanie dostałam, prenatalne też robi on, mam w sylwestra. Zmniejszamy powoli dawki progesteronu, prawdopodobnie luteinę do końca zostawimy ale pół dawki. Wzbudził moje zaufanie. Mówił twoje dziecko a nie zarodek! Nie olał moich jelit, obejrzał stare wyniki, no bomba. Oczywiście wszystko się może wydarzyć bo to życie, ale na ten moment jest idealnie i mam słać dziecku same endorfiny.
    Jestem zachwycona podejściem na prawdę ❤️

IMG-2645.jpg
    Mamy ten sam termin porodu ❤️ super, że dzidziuś rośnie zdrowo i że trafiłaś na dobrego lekarza. To bardzo uspokajające i ważne kiedy czujesz się zaopiekowana. Ja w pierwszej ciąży byłam pod opieką dr Kruszyńskiego MedArt Poznań jeśli ktoś z Poznania polecam z całego serca. Zawsze był po telefonem jak mu wysyłałam wyniki badań, które prosił, jak zachorowałam na covid odpisał w pół godziny co robić co brać. Teraz niestety przeprowadziłam się do małego miasta chodzę niby do jednego z najlepszych specjalistów a jestem wściekła. Prosił wykonać posiew moczu, bo miałam dużo leukocytów w badaniu moczu ostatnio i wysłać wyniki to dobierze ewentualne leczenie. Słuchajcie wysyłałam mu 3 razy i dalej nic… ja rozumiem się zagapić, przeoczyć. Ale sam prosił o wysłanie a teraz 3 maile i cisza. Wizyta za 6 dni to już się nie będę dobijać. Zinterpretowałam wyniki sama i jest ok, ale to chyba nie o to chodzi 🙄

angelfromhell lubi tę wiadomość

• Optymistka90 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2024, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokahontaz26 wrote:
    Mamy ten sam termin porodu ❤️ super, że dzidziuś rośnie zdrowo i że trafiłaś na dobrego lekarza. To bardzo uspokajające i ważne kiedy czujesz się zaopiekowana. Ja w pierwszej ciąży byłam pod opieką dr Kruszyńskiego MedArt Poznań jeśli ktoś z Poznania polecam z całego serca. Zawsze był po telefonem jak mu wysyłałam wyniki badań, które prosił, jak zachorowałam na covid odpisał w pół godziny co robić co brać. Teraz niestety przeprowadziłam się do małego miasta chodzę niby do jednego z najlepszych specjalistów a jestem wściekła. Prosił wykonać posiew moczu, bo miałam dużo leukocytów w badaniu moczu ostatnio i wysłać wyniki to dobierze ewentualne leczenie. Słuchajcie wysyłałam mu 3 razy i dalej nic… ja rozumiem się zagapić, przeoczyć. Ale sam prosił o wysłanie a teraz 3 maile i cisza. Wizyta za 6 dni to już się nie będę dobijać. Zinterpretowałam wyniki sama i jest ok, ale to chyba nie o to chodzi 🙄
    W małych miastach tak jest. Ja mieszkam 45 km od Poznania, a do ginekologa będę jeździć do Poznania. U nas nie ma nikogo godnego uwagi, masówka i wszystko na jedno kopyto, a ceny poznańskie😂. To już wolę dojechać

👩🏼 90’ Hashimoto i niedoczynność tarczycy, amh 2,89
    👦🏻90’ mała ruchliwość plemników, mało plemników prawidłowej budowy

IVF 09.2024:
    18.09.24 start stymulacji 💉
    30.09.24 punkcja ➡️ ❄️❄️❄️❄️
    6.11.24 FET 5AA + EG ❤️
    7 dpt ⏸️ i beta 38,1
    9 dpt 88,3
    12 dpt 379
    14 dpt 914
    17 dpt 3553
    26 dpt ❤️ CRL 0,47 cm
    8+3 👶🏻 2,0 cm, ❤️ 178
    9+1 👶🏻 2,4 cm ❤️
    11+1 👶🏻 4,8 cm ❤️ 158
    preg.png
  • angelfromhell Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokahontaz26 wrote:
    To mój drugi lekarza tej ciąży, a w sumie trzeci, drugi to była porażka 🫣

🧏🏼‍♀️31*🧏🏼35+🐶🐶
    +po 4 latach syn ❤️
    *nerwica, sibo, pcos
    Zapobiegawczo luteina
    29.10 - 2 kreski
    09.12 - crl 2,85cm ❤️
    31.12 - crl 6,71cm ❤️ prenatalne- pomiary ok 🫶🏻
    23.01- wizyta

preg.png
  • AkacjowaM Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Po poronieniu można też skorzystać ze skróconego urlopu macierzyńskiego 8 tygodni.
    Ja korzystałam.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10004;116/st/20250710/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/6ad6/preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2024, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Ja po łyżeczkowaniu miałam 2 tyg wolnego, ale już po kilku dniach czułam się bardzo dobrze. Koleżanka z sali w ogole nie brała zwolnienia tylko 3 dni urlopu. Jeśli problem nie jest ginekologiczny to może być ze zwolnieniem ciężko, prędzej może do rodzinnego albo psychiatry?

U mnie nikt nie pytał o nic. Niekoniecznie będzie tak źle jak myślisz. Poronienie jest normalne i to nic wstydliwego. Na bank ludzie nie są tak chorzy, żeby coś dogadywać w takiej sytuacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2024, 21:50

• 88Ania88 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truśka wrote:
    Dziewczyny miałyście podwyższona temperaturę w ciąży ? Sama nie wiem co to już biorę te leki na grypę ale dawkę profilaktyczną.. mam od wczoraj 37,5 i spada i znowu 37,5 na tym etapie ciąży to najgorzej 😢
    Ja bym była ostrożna z profilaktycznym braniem leków. Najlepiej chyba jak coś Cię niepokoi zrobić test na grypę, może to zwykłe przeziębienie.

preg.png
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2024, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapisałam się na jutro na 21:30. Trzymajcie kciuki jutro✊

AkacjowaM, 88Ania88, Kinia92, Wojcinka, Ala1416, Paulina66 lubią tę wiadomość

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀
  • Kinia92 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2024, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnitaK wrote:
    Dziewczyny zapisałam się na jutro na 21:30. Trzymajcie kciuki jutro✊
    Kciuki zaciśnięte ! I dla innych wizytujących też! 🤞

Ja wymiekam i dziś idę do lekarza pierwszego kontaktu po l4. Mam takie mdłości że nie jestem w stanie wysiedzieć w pracy... Wizyta u gin w piątek

AnitaK lubi tę wiadomość

12 cs szczęśliwy🥺
    02.2020 👧
    08.2021 👼

03.2024
    LH 12,6
    FSH 10,4
    AMH 0,53
    10.2024
    AMH 0,211
    FSH 13,10
    Lh 9,43

07.11.2024 ⏸️ beta 105, prog 25,65
    09.11.2024 beta 257,9, prog 24,07
    12.09.2024 beta 890,8, prog 16,86
    25.11.2024 dwa groszki z ❤️❤️ 124ud/min🥺
    13.12.2024 dwa Misie Haribo 2,4cm ❤️❤️ 176ud/min🥺
    07.01.2024 wizyta 🤞
    Duphaston 2x1, acard 75

preg.png
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ