LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaa. lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Izaxx wrote:Ale wam zazdroszczę tych USG… Chciałoby się już usłyszeć to serduszko ❤️Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Hej dziewczyny,
Czy mogę dołączyć?
Mam 33 lata i dwójkę dzieci (8,5 i 2,5). Czekamy na nasze trzecie…
W 26dc zrobiłam test, nie wiem co mnie podkusiło, bo cykle mam 29-33 dniowe. Wyszedł bladzioch, ale taki, że nawet mój mąż mówił, że pozytyw. Do wczoraj robiłam ciągle testy, kreska ciemnieje, a cyfrowy test pokazuje 2-3. Mieszkam za granicą, więc jedyny sposób, żeby sprawdzić betę to testy… wizyta dopiero 17.12, bardzo późno. Może uda się przełożyć na 13.12…
W czerwcu poroniłam - puste jajo. Od szóstego tygodnia zaczęłam plamić. Dwa tygodnie i było po wszystkim, na szczęście naturalnie. Strach pozostał okropny…
Zaczęłam tamtą ciążę na cwaniaka - z dwoma poprzednimi nie było w ogóle problemu, więc byłam pewna, że wszystko będzie ok. Kubeł zimnej wody spadł mi na głowę. Lekcja pokory. Teraz boję się bardzo.
Nie wiem na ile mogę się cieszyć, czuję się jak w jakimś śnie ciągle. Od dzisiaj mam mdłości, poza tym z objawów to obolałe piersi i cała jestem napuchnięta. I na tym koniec…
Lubię Was podczytywać i wiedzieć, że jest tu więcej kobiet, które chcą się wspierać w czasie niepewności…Róża11, Ala1416, Ambiwalentna, Meggi5991, AnitaK lubią tę wiadomość
-
tralalina wrote:Hej dziewczyny,
Czy mogę dołączyć?
Mam 33 lata i dwójkę dzieci (8,5 i 2,5). Czekamy na nasze trzecie…
W 26dc zrobiłam test, nie wiem co mnie podkusiło, bo cykle mam 29-33 dniowe. Wyszedł bladzioch, ale taki, że nawet mój mąż mówił, że pozytyw. Do wczoraj robiłam ciągle testy, kreska ciemnieje, a cyfrowy test pokazuje 2-3. Mieszkam za granicą, więc jedyny sposób, żeby sprawdzić betę to testy… wizyta dopiero 17.12, bardzo późno. Może uda się przełożyć na 13.12…
W czerwcu poroniłam - puste jajo. Od szóstego tygodnia zaczęłam plamić. Dwa tygodnie i było po wszystkim, na szczęście naturalnie. Strach pozostał okropny…
Zaczęłam tamtą ciążę na cwaniaka - z dwoma poprzednimi nie było w ogóle problemu, więc byłam pewna, że wszystko będzie ok. Kubeł zimnej wody spadł mi na głowę. Lekcja pokory. Teraz boję się bardzo.
Nie wiem na ile mogę się cieszyć, czuję się jak w jakimś śnie ciągle. Od dzisiaj mam mdłości, poza tym z objawów to obolałe piersi i cała jestem napuchnięta. I na tym koniec…
Lubię Was podczytywać i wiedzieć, że jest tu więcej kobiet, które chcą się wspierać w czasie niepewności… -
Maniaa cudowne wieści! Ja miałam identyczna sytuacje, lekarz mi wpierał że nie ma serca, kazał daC tabletki poronne, ja się zaparłam że wczoraj widziałam serduszko No i wyszło na moje, dzień później już na tym jego starym sprzęcie w szpitalu pojawiło się również. To dobry znak ! Może tak jak u mnie będzie chłopczyk figlarz !
Tralalina witamy 😀
Ciężko was nadrobić. Ja dzisiaj o 20 wizytuje, plamienie zniknęło, czysto dziś cały dzień 🙂Maniaaa., Pokahontaz26, angelfromhell, Ala1416, Vilka, Meggi5991, Kinia92, AnitaK lubią tę wiadomość
-
tygrysek7773 wrote:Maniaa cudowne wieści! Ja miałam identyczna sytuacje, lekarz mi wpierał że nie ma serca, kazał daC tabletki poronne, ja się zaparłam że wczoraj widziałam serduszko No i wyszło na moje, dzień później już na tym jego starym sprzęcie w szpitalu pojawiło się również. To dobry znak ! Może tak jak u mnie będzie chłopczyk figlarz !
Tralalina witamy 😀
Ciężko was nadrobić. Ja dzisiaj o 20 wizytuje, plamienie zniknęło, czysto dziś cały dzień 🙂
A wiesz ,że ja od początku czuję ,że to chłopiec ? Nie wiem jak , ale tak czuję . , córką przeczucie mi się sprawdziło . Tata też do mnie dzisiaj mówi , widzisz córcia , chłopak w kulki Cię zrobił ,bo czuję że to chłopak -
Dzieki. Nie ma laboratorium jako takiego. Nie robią żadnych badań, dopóki nie będzie potwierdzenia ciąży. Nawet przy pustym jaju nie zrobili badań, dopiero na potwierdzenie zakończenia ciąży zrobili betę i oczywiście USG. Wyniku bety nie zobaczyłam na oczy. Może i lepiej.
Byle przetrwać do wizyty. W sumie to cała ciąża to jedna wielka niewiadoma, co to miesiąc czekania, jak się ma o wiele więcej przed sobą 😅Truśka lubi tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Kochana w jakim dpo robiłaś bete? W porównaniu do mojej, to moja się chowa, a mamy ten sam termin porodu Kiedy pierwsza wizyta?
Robiłam w 16 dniu, u mnie owulacja była szybko bo w 11 dniu cyklu wizytę mam umówiona na 4.12, mam nadzieję że już będzie wszystko ładnie widać -
Maniaaa. wrote:A wiesz ,że ja od początku czuję ,że to chłopiec ? Nie wiem jak , ale tak czuję . , córką przeczucie mi się sprawdziło . Tata też do mnie dzisiaj mówi , widzisz córcia , chłopak w kulki Cię zrobił ,bo czuję że to chłopak
Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:A wiesz ,że ja od początku czuję ,że to chłopiec ? Nie wiem jak , ale tak czuję . , córką przeczucie mi się sprawdziło . Tata też do mnie dzisiaj mówi , widzisz córcia , chłopak w kulki Cię zrobił ,bo czuję że to chłopak
Ambiwalentna lubi tę wiadomość
-
Ja już płci nie będę obstawiać, bo za pierwszym razem byłam pewna że będzie chłopak a wyszła dziewczyna 😂
Nadziejka26 lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Laski wracam z cudem !! Miałam mieć wywołane poronienie . A na potwierdzeniu USG okazało się że dzidzia żyje ❤️❤️❤️ kurwa ryczę ze szczęścia !!!
CUD 😍😍😍 Aż się sama popłakałam 🥹🥹🥹 Ale jestem szczęśliwa 💗💗💗 Tak się martwiłam o Ciebie ☺️ Piękna nowina 🌱🌱🌱 Trzymajcie się zdrowoManiaaa. lubi tę wiadomość
-
Ja od kilku lat podejrzewam, że jak będę w pierwszej ciąży to będzie chłopak 😅
Mam nawet kilka imion 😀 Gorzej jak będzie dziewucha bo kompletnie nie miałabym imienia 🤣Begginer lubi tę wiadomość
-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Ja też wolę nie obstawiać, nie mam żadnego przeczucia 😅
Dziewczyny, które już mają dziecko - kiedy mówicie że będzie rodzeństwo? 😁Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Nieprzejrzysta wrote:Ja od kilku lat podejrzewam, że jak będę w pierwszej ciąży to będzie chłopak 😅
Mam nawet kilka imion 😀 Gorzej jak będzie dziewucha bo kompletnie nie miałabym imienia 🤣
A ja za to mam dla dziewczyny masę, a dla chłopaka zero, trzeba się będzie wymieniać pomysłami 😂Nieprzejrzysta lubi tę wiadomość
-
Izaxx wrote:A ja za to mam dla dziewczyny masę, a dla chłopaka zero, trzeba się będzie wymieniać pomysłami 😂
Ooo to dobrze! Myślę, że z wymianą imion to dobry plan 🤣Meggi5991 lubi tę wiadomość
-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Izaxx wrote:Ja też wolę nie obstawiać, nie mam żadnego przeczucia 😅
Dziewczyny, które już mają dziecko - kiedy mówicie że będzie rodzeństwo? 😁 -
Apropo przeczucia z synem byłam pewna, że będzie chłopak z niebieskimi oczami i blond lokami, od początku i taki jest. A teraz mam przeczucie na babe ale staram się nie nastawiać. A do imion od pół roku mamy wybrane dla parki więc na razie mówimy kropeczka i zobaczymy które imię z dwóch będzie nosić