Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, współczuję ciężkiej nocy! oby dzisiejsza była lepsza...
Dora, pewnie tak już jest, że teraz przeżywamy coraz bardziej i będą nam się śniły takie rzeczy..
OlaW, mam nadzieję, że nie mocno się poparzyłaś
Macie rację, chodziło mi o szpitalny strój dzienny. nie wiedziałam, że aż tak trzeba się wietrzyć, dziękuję za uświadomienie w takim razie w jakąś dodatkową koszulę muszę się zaopatrzyć, bo chyba mam za krótkie jak na szpital.. spódnice na szczęście mam
Tigana, moja położna mówiła, że majtki siatkowe dostaniemy w szpitalu, że tam wszystkie środki higieniczne są - chyba, że chcesz do domu je mieć.
Też chciałam zrobić sobie hennę, tylko nie wiem czy tu się odważę, bo w Szczecinie mam sprawdzoną panią, która mi nie psuje brwi, a tu musiałabym iść w ciemno. stopy chyba zrobię sama, no chyba, że kogoś znajdę
Kate, super, że sesja udana miłego czasu z siostrą i rodzicami
Mnie kręgosłup boli tylko rano po wstaniu, jak się rozruszam przechodzi..
-
Ewela a co to jest lansiloh? Chyba niedostępny w Polsce prawda?
Monita ja bym chyba wzięła z wyższym stanem...Ale takim żeby na pewno zaslonilo ranę po cc. Bo na przejazd będzie to dodatkowa osłona.
LillaMy pewnie nie pamiętasz ale ja też swego czasu strasznie narzekalam na stopy. Okropnie pekaly i robiły się rany. I próbowałam wielu kremów. W końcu spróbowałam regenerum do stóp i po paru dniach smarowania problem zniknął! Stało się to tydzień temu a nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam takie ładne pięty:) może spróbujesz?
Ivettka ja zaopatrzylam się jeszcze w takie batony musli energetyczne;) świetne do porodu.
Juwelka wiesz tam są wiaty autobusowe więc zawsze możemy się zatrzymać a nasze dzieci będą miały darmowe przejazdy autobusowe do końca życia;) na piekarnicxej Katepr nie ma takich udogodnień;)u mnie też jest plac zabaw i w końcu trzeba się tam wybrać. Cieszę się że będziemy mogły się spotykać z maluchami potem. Nawet do Ciebie Katepr możemy dojść
A o dr Raszczyku słyszałam wiele dobrego...
katepr, juwelka, LillaMy lubią tę wiadomość
-
W sumie tez wezme w razie "w" jakas koszule, ale jak bylam na zwiedzaniu szpitala to zadna mamuska nie miala na sobie koszuli, czy kiecki tylko wlasnie leginsy i tunike/bluzke, moze w DE sa jakies inne zwyczaje
Zycze lepszych humorkow, ustapienia rewolucji zoladkowych/zdrowotnych i lepiej przespanych nocek -
A ja kupiłam te siateczkowe L bo mniejszych nie widziałam , a nawet ich nie przymierzylam, ale kurde chyba będą sie trzymać kurcze normalnie mam xs zaraz je obejrze, ale w sumie ta podpacha musi się gdzieś zmieścić. ..
U nas wszystkie babeczki w koszulach pomykaja, no czasem ktoś ma szorty, ale nawet lepiej koszula bo rano na obchodzie codziennie i tak trzeba krok pokazać całej wycieczce :pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 20:24
juwelka, OlaW84 lubią tę wiadomość
-
Podczytuje Was cały dzień Ale nie miałam chwilki żeby coś napisać
dzisiejsza nocka także i u mnie była nie przespana... musialam wstać i poukladalam po raz setny ubranka Gabrysi...
I powiem Wam,ze udało mi się usnac,a spalam do 9.00( oczywiscie obudzilam się z bolami bioder,od pewnego czasu bola mnie po calej nocy) . Cały dZień sprzatanie pranie gotowanie... i pewnie gdyby nie twardniejacy brzuchol to sprzatalabym dalej:-) aż się wystarszylam żeby przypadkiem to nie był objaw wcześniejszego porodu:-) haha udanego weekendu. Ja jutro się lenie:-) -
kurcze ale wam wspolczuje złego samopoczucia,ale jeszcze chwila i poczujemy się wszystkie lepiej. Ja dzisiaj mam twardy brzuchol ale to moja wina bo przegielam ze sprzątaniem, a na koniec dnia jeszcze złapała mnie ulewa i zachciało mi się biec do domu- bezmozgowiec ze mnie,dobrze ze dziecka nie zgubiłam po drodze. Jak rodzilam 8 lat temu to też nie kazali nosić majtek jednorazowych ale ja nosiłam bo jak ta pielucha miała mi sie utrzymać, a przed obchodem zdejmowalam.
-
Ola lansinoh to masc na sutki i jest dostepna tez w Polsce. W Irlandii ma bardzo dobre opinie mam dlatego postanowilam kupic wlasnie ta. Podam Ci linka gdybys chciala zerknac
http://www.ceneo.pl/13339469
Ja dzisiaj sporo odpoczywalam i mam nadzieje, ze bede lepiej spala tej nocy kolorowychOlaW84 lubi tę wiadomość
-
No to ja znów pierwsza! Dzień dobry. Milej niedzieli życzę!!
U mnie moje samopoczucie to fałszywy alarm.... Jakąś wirusowke musialam złapać bo wieczorem M mial to samo co ja - biegunka i wymioty tylko oczywiście łagodniej... Caly dzien przespałam wiec teraz obudziłam się o 2 i do tej pory nie śpię... Mam nadzieje ze niedlugo mnie zmorzy żebym znów śnięta nie chodziła w dzień...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora witam w klubie!
No tak wcześnie to nigdy nie pisałam, w sumie nie przypominam sobie kiedy ostatni raz nie spałam o tej godzinie
Obudziła mnie taka zgaga , jakiej jeszcze w życiu nie mailam...
Mam wrażenie ze zwymiotuje zaraz normalnie, tylko ze co to da, jeszcze pogorszy sprawę...m:-(
Aaa niech mnie ktoś uratuje!!!!!
-
Kamyk, jak nocka dzisiaj? Lepiej?
Mia,, zgaga przeszła?
Dora dobrze, że lepiej się czujesz.
Ola to regenerum to i ja wypróbuję, bo też od 2 tygodni mi pękają jak nie wiem.
Ja nie śpię od 4. A naprawdę próbowałam ponownie usnac też kręgosłup boli jak nie wiem i zawsze to udo, na którym akurat leżę. No nic, jeszcze troszkę tylko -
Olisie - no na szczęście przeszło, zmusiłam sie do wypicia Gavisconu, bo to takie paskudztwo...
udało mi sie pózniej zasnąć jeszcze i teraz juz jest ok
Uffff dzięki Bogu...
Co do Regenerum to ja akurat do stop nie używałam, bo takiej potrzeby nie było, ale miałam inne i bardzo sobie chwaliłam, wiec warto spróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 07:26
-
Ja też jeszcze trochę dospałam:) i naprawdę czuje się już ok.... Ufff dobrze ze to takie jednodniowe a najgorsze było że nie wiedziałam co to i skąd... Wiadomo miesiąc temu byłabym pewna ze albo się strułam albo wirus a wczoraj jeszcze opcja - rodzę niby od czwartku mam ciążę donoszoną ale jak to mówią chciałabym i boję się
MIA mi ostatnio pomaga picie mleka... Byla nic ze wypiłam ponad litr ale trzymałam zgagę w ryzach
OLISIE ze spaniem mam to samo, ból biodra, pleców plus drętwieje mi ta strona na której leżę
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dzień dobry, dziewczynki!
Jakie ranne ptaszki z Was!
Mia, dobrze, że zgaga minęła:) może spróbuj pić mleko tak jak Dora pisze?
Olisie, Dora mnie też wszystko boli w nocy. podkładam sobie fasolkę pod kręgosłup i jest lepiej, ale nie zawsze
Fajnie, że mówicie, że to regenerum takie dobre, też sobie kiedyś wypróbuję, wcześniej myślalam, że to po prostu kwestia reklamy.
miałam wczoraj zachciankę - piwo 0% - i to tak bardzo, że musiałam sobie do sklepu po nie pojechać, bo nie wytrzymałabym
Bratowa męża poszła wczoraj na wywołanie porodu - pisałam Wam wczoraj - o 23 teściowa mi napisała, że jeszcze nie urodziła, rozwarcie ma 3,5 cm i położyli ją spać biedna ja się nie znam totalnie, ale czy to jest możliwe, że poród za wcześnie wywołują? bo ona miała termin 21 i 26.06, jak dobrze kojarzę, a pierwszą córkę 9 dni przenosiła.
miłej niedzieli!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:17
-
Witam się w 37 tygodniu!!!No za tydzień będzie donoszona i mogę rodzić
Ewela dzięki za odpowiedź zaraz sobie sprawdzę link.
Kurczę Dora dobrze ze dospalas...biedaku Ty chyba z nas wszystkich masz największe problemy ze spaniem...A niby teraz powinnyśmy się wyspać na zapas bo za niedługo to taki mały szkrab nie da pospac;)
Ja o dziwo dziś nawet dobra noc miałam ale wyprowadzilam mojego męża do dużego pokoju. Koniec spania razem. Tak było też poprzednio i dzięki temu obydwoje możemy jakoś się wyspać. On i tak wstaje w nocy i karmi małego...bo widzi jak mi się ciężko z łóżka czasem wykulac.
Mia dobrze ze już lepiej z tą zgaga! Dla mnie to jak drugie imię już teraz...nie opuszcza mnie nawet na godzinę
To regenerum jest całkiem spoko. A używałam chyba wszystkiego co jest dostępne i różnych babcinych sposobów a dopiero to pomogło więc super.
-
Witam Was w ten pochmurny i deszczowy dzień.
Ja od 4 nie śpię... a w nocy co chwilę się budziłam z odrętwieniami i bólami bioder, krzyża, pachwin i ud. Od czasu do czasu brzuch też pobolewał. To prawda, że każda ciąża jest inna. W poprzednich ciążach czegoś takiego nie było. Milego dnia Lipcóweczki