X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaa co za wieści!!!!

KAEM trzymam mocno kciuki żeby szybko i skośnie poszło!

OLISIE a to Ci dopiero niespodzianka!!!! Kochana gratulujemy i witamy Olo po tej stronie brzuszka!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 06:05

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • beata1313 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale super wiesci :D

Olisie gratulacje kochan duzo zdrowka dla synia i Tobie szbkiego powrou do form, akcja zeczywiscie szybka , a waga mlodego imponujaca :D

KaEm trzymam kciuki !!! I czekamy na wiesci :D

Milego i nieupalnego dnia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 06:20

gyxwcwa1xs1eqezb.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie! Ja sobie spalam a tu takie wiadomości !
    Olisie gratuluje ogromnie, może to zachęci nasze lipcatka do wychodzenia.
    Kaem do boju! trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 06:24

3i49p07wevcalt60.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa :)

Kaem kciuki za szybki i lekki poród :)

Olisie! Gratulacje!!! Ale szybka akcja faktycznie... Zdrówka dla Ola, a Ty wracaj do sil spokojnie :)

Milego dnia dziewczyjny!

o1489vvjal2gnmht.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to chyba teraz już posypią sie dzieciaczki.

Olisie gratuluje synka. Z Twojego opisu wynika, ze poszło gładko i szybciutko mimo wagi maluszka. Hehe ja dzisiaj tez idę na ktg ;) Chyba na wszelki wypadek wezmę torbę ze sobą ;)

KaEm powodzenia.

To która następna ;) Biedroneczka, Ivettka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 07:53

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • LillaMy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)

Udzielam się co jakiś czas ale namiętnie Was czytam ;)
    Strony lecą jedna za drugą ;)

u Mnie 38tc się zaczął tak więc od dziś ciąża donoszona :D

Olisie Gratuluję szybkiej akcji i zazdroszczę że masz już młodego przy sobie <3

KaEm, Ivettka mocno trzymam za Was kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:28

Mia1988, OlaW84 lubią tę wiadomość

7bx9p1.png
    4qrCp1.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Olisie gratulacje !!! :-D

No to chyba sie zaczęło :-)
    Teraz to codziennie będziemy czytać jakas relacje porodowa i witać nowe lipcatka :-D
    Ajjjj Olisie, KaEm jak ja wam zazdroszczę ;-)

1usah371io4htfas.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny,
    Ale wiesci z rana! Olisie gratulacje, wszystkiego dobrego dla Was i szybkiego powrotu do domku :)
    Kaem trzymam mocno kciuki za szybki i lekki porod :)
    Zania super prezenty, milo dostac tyle rzeczy sama dostalam spore paki od dwoch siostr taty i rodzicow ze Stanow i podobno jeszcze moja kuzynka robi jakas paczke dla mnie :D
    Wszystkim gratuluje udanych wizyt :)
    Ja po swojej jestem malo zadowolona, ale nie spodziewalam sie w sumie niczego innego... Mialam tylko sprawdzone cisnienie, mocz i 3 sekundowe USG sprawdzajace jak ulozona jest mala... Jak zapytalam pania dr czy moglaby mi powiedziec wage dziecka to powiedziala , ze teraz to i tak jest +/- 450g i ze mi to nie jest potrzebne bo nie bede jej wypychac :/ Gdybym miala rodzic naturalnie to wtedy powiedzialaby mi co mnie czeka , ale w tym przypadku to dowiem sie we wtorek dokladnie... Oczywiscie nasze malenstwo nadal ulozone posladkowo w zwiazku z czym mamy cesarke 7.07 jesli mnie nie wezmie szybciej ;) Natomiast dzien przed mam sie zglosic do szpitala na badanie krwi :) Kurcze od wczoraj jakos bardziej bola mnie plecy i brzuch, a mala szaleje, strasznie kopie mnie po szyjce az piecze i boli... Mam nadzieje, ze dam rade jeszcze te kilka dni wytrzymac :)
    Ide wstawic pranie, bo pogoda sliczna i szkoda byloby ja zaprzepascic ;)
    Trzymam kciuki za wizytujace, a wszystkim rodzacym dzisiaj zycze lekkich porodow :D
    Milego dzioneczka :)

wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela, super, że znasz termin :)

ewela86 lubi tę wiadomość

o1489vvjal2gnmht.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela doskonale Cię rozumiem z ta wizyta...
    Ja tez wczoraj miałam i jak zwykle ja swoje, oni swoje... :-/
    Ehhh jeszcze troszkę... :-)
    Zazdroszczę Ci ze znasz datę porodu i wogole ze to juz tak niedługo... :-)
    Oby tylko mała poczekała grzecznie w brzuszku ;-)

1usah371io4htfas.png
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisie, gratuluacje, fajnie że taki szybki poród, szczególnie że Olo masę ma ;).
    KaEm, pewnie już tulisz swojego maluszka!

ewela86, fajna data, łatwo będzie zapamiętać :).

Moja Mała też sporo sie rusza, jak się położe to mam czasem wrażenie że aż wnętrzności mi falują. Wypycha pupę koło pępka, aż się brzuch kwadratowy robi. No i wsadza mi nogi po lewej stronie w nerki albo żebra aż się zwijam chwilami. Ale najgorsze jest jak mi brzuch twardnieje bo wtedy każdy jej ruch boli dużo mocniej.

Ja ostatnio kompletnie nie mogę zasnąć a rano nie ma jak odespać bo w sąsiednim mieszkaniu remont i wiertarki od rana chodzą albo młotki...Jakby nie było tych upałów to bym sobie gdzieś poszła a tak to siedzę ze stoperami.

Miłego dzionka, udanych wizyt i lekkich porodów :)

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja :)

GrAtuluję mamusia :) szybko wracajcie do formy :)

Wczoraj wizyta u Endo i po porodzie 3 tych odczekać i iść na wizytę z badaniami. A ja wam powiem że mi jest dobrze przy takiej pogodzie nawet czasem zimnawo :p jakaś inna jestem :) NO NIC trzymam kciuki za następne dziewczyny powodzonka i szybkiego porodu i bez powikłań :)

katepr lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja po wczorajszej przerwie:)
    Olisie ogromne gratulacje:) dużo zdrówka dla Was i ekspresowego powrotu do formy:)
    Ivettka i KaEm kciuki zaciśnięte:)
    LillaMy gratulacje donoszonej ciąży:)
    Ewela Ty też już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo do 7ego czas szybciutko zleci:)
    Zania ciuszki super, z Twojej chrzestnej musi być naprawdę fajna babka:)
    Dla wszystkich wczorajszych wizytujących gratulacje a dla dzisiejszych powodzenia:)

Jutro termin a u mnie kompletna cisza, wczoraj (radiszka łączne się z Tobą) malowaliśmy z M łazienkę i miałam troszkę gimnastyki ale to też niestety nie wpłynęło na nasze dzieciątko... ale ten czas na samym końcu się dłuży...

LillaMy, ewela86, 1kasiulka1, radiszka lubią tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mały też się pręży Ale oszczędza swoją mamusie bo często nie boli :) i dodatkowo Mam ciąże donoszona :D

LillaMy, OlaW84, katepr, wikaa, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę ja tu sobie wchodzę na forum żeby nadgonic od wieczora a tu takie wiadomości!!

Olisie myślałam o Tobie wczoraj dlaczego się nie odzywasz ale stwierdziłam ze może Oliwka Ci nie pozwala a tu tyle się u Ciebie działo!!!Torbę Stasia spakowalam;) Grstuluje Ci kochana bardzo!!Staś ważył 4000 więc wiem jak to jest i tym bardziej podziwiam jaka jesteś dzielna:)

KaEm daj znać co tam u Was...jak postępy.
    Ivettka coś już wiadomo?

Mia a jak Ty śpisz w nocy? Tj na ilu poduszkach? Bo może warto dołożyć ze dwie pod głowę. Ja śpię juz od pewnego czasu tak na 45stopni i jest w miarę ok. Choć czasem tak zalewa ze aż mam kaszel.

LillaMy odzywaj się częściej bo będziemy myslaly że urodzilas;)

Ewela super ze znasz termin i jeszcze taki fajny:) a wizyta spróbuj się nie przejmować...tak to już czasem bywa niestety. Na mmoje wizyty mój mąż nawet przestał chodzić bo i tak mu dr nic już nie pokazuje.

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Spałam jak suseł od 23 do 8.30:) pierwszy raz nie nastawiłam budzika i od razu ponad 9 godzin snu:) ale wiadomości!:)
    Olisie gratulacje:) chyba pierwszy poród sn:) Fajnie,że u Was jest znieczulenie, u nas nie ma i trzeba dawać radę bez tego:) ładna waga maluszka:)dużo zdrówka dla Was!
    KaEm trzymam kciuki!:) czekamy na info z niecierpliwością:)
    Ewela fajnie,że znasz datę cc:) łatwo będzie zapamiętać:)
    LillaMy gratulacje donoszonej ciąży:)
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach:) któraś miała o 7.30,ale już zapomniałam, czekamy na info:)
    Odnośnie oleju z wiesiołka, to mam zapisane od położnej ze od 38tc tylko dopochwowo 4 kapsułki na noc, więc może się rozpuszczą przez tyle godzin:)
    Moja Nelcia grzeczna, bo śpi ze mną całą noc, obudziłam się o 8.30 i dopiero jak wstałam z łóżka, to poczułam ruchy:) oby taka grzeczna była po drugiej stronie brzuszka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:43

• Kamyk1989 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisie mpje gratulacje! Ale kawał chlopa :) Życzę Wam zdrówka i szybkiego powrotu do siebie :)

KaEm trzymam kciuki!

No to się zaczęło :D Która następna? Ja muszę wytrzymać do 11.07 :)

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisie gratulacje:-D świetnie,ze maleństwo jest już z Tobą:-) i zazdroszczę szybkiego porodu:-)

Mnie coś wczoraj szyjka pobolewala, klucie takie aż się mój mąż spojrzał i mówi, nooo jeszcze nie jedziemy:-) hehehe:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    Olisie, świetna wiadomość!!! Gratulacje i zazdroszczę ekspresowego porodu :)
    KaEm jak tam? Moze już po? Trzymam kciukasy.
    Ivettka, za Ciebie też :)
    Ja w nocy też zaliczyłam porodówkę :P bo od dwóch dni miałam skurcze regularne, ale nie porodowe i bałam się o małą, więc pojechałam sprawdzić co i jak ;) przebadali wzdłuż i wszerz, lekarz powiedział, że coś się zaczęło, ale może potrwać jeszcze kilka godzin, albo nawet kilka dni jak się zaprę :P i czy chcę jechać do domu, czy zostać już. Wybrałam jazdę do domu, bo muszę pozałatwiać jeszcze kilka spraw :P
    A jak wróciłam w nocy, to padłam jak niemowlę i przespałam do ósmej 7 pełnych godzin :P jak nigdy :D

Teraz mnie tylko krzyze strasznie bolą, ale jak się ruszam to nie jest źle ;)
    A na KTG mi wyszły regularne skurcze, ale słabe ;)
    Klimat poczułam, dwójka dzieciaczków akurat sie urodziła jak byłam tam :P

dora8201, LillaMy, OlaW84, ewela86, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisie gratulacje ! Może mój klopsik weźmie przykład z kolegi i też już wyjdzie :D
    KaEm dopingujemy, a może już jesteś po? ;) No to się zaczęło :)
    Monita ja też lubię taką pogodę a czasem mi zimno :D :D
    Ivettko Ciebie również wspieramy :)
    U mnie nic się nie dzieje, żadnych kłuć, skurczy, kompletna cisza, a do terminu 4 dni. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:05

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
‹‹ 1024 1025 1026 1027 1028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ