Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaaaa co za wieści!!!!
KAEM trzymam mocno kciuki żeby szybko i skośnie poszło!
OLISIE a to Ci dopiero niespodzianka!!!! Kochana gratulujemy i witamy Olo po tej stronie brzuszka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 06:05
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Laski ale super wiesci
Olisie gratulacje kochan duzo zdrowka dla synia i Tobie szbkiego powrou do form, akcja zeczywiscie szybka , a waga mlodego imponujaca
KaEm trzymam kciuki !!! I czekamy na wiesci
Milego i nieupalnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 06:20
-
Ooo to chyba teraz już posypią sie dzieciaczki.
Olisie gratuluje synka. Z Twojego opisu wynika, ze poszło gładko i szybciutko mimo wagi maluszka. Hehe ja dzisiaj tez idę na ktg Chyba na wszelki wypadek wezmę torbę ze sobą
KaEm powodzenia.
To która następna Biedroneczka, Ivettka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 07:53
-
Cześć Dziewczyny
Udzielam się co jakiś czas ale namiętnie Was czytam
Strony lecą jedna za drugą
u Mnie 38tc się zaczął tak więc od dziś ciąża donoszona
Olisie Gratuluję szybkiej akcji i zazdroszczę że masz już młodego przy sobie
KaEm, Ivettka mocno trzymam za Was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:28
Mia1988, OlaW84 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny,
Ale wiesci z rana! Olisie gratulacje, wszystkiego dobrego dla Was i szybkiego powrotu do domku
Kaem trzymam mocno kciuki za szybki i lekki porod
Zania super prezenty, milo dostac tyle rzeczy sama dostalam spore paki od dwoch siostr taty i rodzicow ze Stanow i podobno jeszcze moja kuzynka robi jakas paczke dla mnie
Wszystkim gratuluje udanych wizyt
Ja po swojej jestem malo zadowolona, ale nie spodziewalam sie w sumie niczego innego... Mialam tylko sprawdzone cisnienie, mocz i 3 sekundowe USG sprawdzajace jak ulozona jest mala... Jak zapytalam pania dr czy moglaby mi powiedziec wage dziecka to powiedziala , ze teraz to i tak jest +/- 450g i ze mi to nie jest potrzebne bo nie bede jej wypychac Gdybym miala rodzic naturalnie to wtedy powiedzialaby mi co mnie czeka , ale w tym przypadku to dowiem sie we wtorek dokladnie... Oczywiscie nasze malenstwo nadal ulozone posladkowo w zwiazku z czym mamy cesarke 7.07 jesli mnie nie wezmie szybciej Natomiast dzien przed mam sie zglosic do szpitala na badanie krwi Kurcze od wczoraj jakos bardziej bola mnie plecy i brzuch, a mala szaleje, strasznie kopie mnie po szyjce az piecze i boli... Mam nadzieje, ze dam rade jeszcze te kilka dni wytrzymac
Ide wstawic pranie, bo pogoda sliczna i szkoda byloby ja zaprzepascic
Trzymam kciuki za wizytujace, a wszystkim rodzacym dzisiaj zycze lekkich porodow
Milego dzioneczkawikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Ewela doskonale Cię rozumiem z ta wizyta...
Ja tez wczoraj miałam i jak zwykle ja swoje, oni swoje...
Ehhh jeszcze troszkę...
Zazdroszczę Ci ze znasz datę porodu i wogole ze to juz tak niedługo...
Oby tylko mała poczekała grzecznie w brzuszkuewela86 lubi tę wiadomość
-
Olisie, gratuluacje, fajnie że taki szybki poród, szczególnie że Olo masę ma .
KaEm, pewnie już tulisz swojego maluszka!
ewela86, fajna data, łatwo będzie zapamiętać .
Moja Mała też sporo sie rusza, jak się położe to mam czasem wrażenie że aż wnętrzności mi falują. Wypycha pupę koło pępka, aż się brzuch kwadratowy robi. No i wsadza mi nogi po lewej stronie w nerki albo żebra aż się zwijam chwilami. Ale najgorsze jest jak mi brzuch twardnieje bo wtedy każdy jej ruch boli dużo mocniej.
Ja ostatnio kompletnie nie mogę zasnąć a rano nie ma jak odespać bo w sąsiednim mieszkaniu remont i wiertarki od rana chodzą albo młotki...Jakby nie było tych upałów to bym sobie gdzieś poszła a tak to siedzę ze stoperami.
Miłego dzionka, udanych wizyt i lekkich porodówewela86 lubi tę wiadomość
-
Heja
GrAtuluję mamusia szybko wracajcie do formy
Wczoraj wizyta u Endo i po porodzie 3 tych odczekać i iść na wizytę z badaniami. A ja wam powiem że mi jest dobrze przy takiej pogodzie nawet czasem zimnawo :p jakaś inna jestem NO NIC trzymam kciuki za następne dziewczyny powodzonka i szybkiego porodu i bez powikłańkatepr lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyWitam się i ja po wczorajszej przerwie:)
Olisie ogromne gratulacje:) dużo zdrówka dla Was i ekspresowego powrotu do formy:)
Ivettka i KaEm kciuki zaciśnięte:)
LillaMy gratulacje donoszonej ciąży:)
Ewela Ty też już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo do 7ego czas szybciutko zleci:)
Zania ciuszki super, z Twojej chrzestnej musi być naprawdę fajna babka:)
Dla wszystkich wczorajszych wizytujących gratulacje a dla dzisiejszych powodzenia:)
Jutro termin a u mnie kompletna cisza, wczoraj (radiszka łączne się z Tobą) malowaliśmy z M łazienkę i miałam troszkę gimnastyki ale to też niestety nie wpłynęło na nasze dzieciątko... ale ten czas na samym końcu się dłuży...
LillaMy, ewela86, 1kasiulka1, radiszka lubią tę wiadomość
-
O kurczę ja tu sobie wchodzę na forum żeby nadgonic od wieczora a tu takie wiadomości!!
Olisie myślałam o Tobie wczoraj dlaczego się nie odzywasz ale stwierdziłam ze może Oliwka Ci nie pozwala a tu tyle się u Ciebie działo!!!Torbę Stasia spakowalam;) Grstuluje Ci kochana bardzo!!Staś ważył 4000 więc wiem jak to jest i tym bardziej podziwiam jaka jesteś dzielna:)
KaEm daj znać co tam u Was...jak postępy.
Ivettka coś już wiadomo?
Mia a jak Ty śpisz w nocy? Tj na ilu poduszkach? Bo może warto dołożyć ze dwie pod głowę. Ja śpię juz od pewnego czasu tak na 45stopni i jest w miarę ok. Choć czasem tak zalewa ze aż mam kaszel.
LillaMy odzywaj się częściej bo będziemy myslaly że urodzilas;)
Ewela super ze znasz termin i jeszcze taki fajny:) a wizyta spróbuj się nie przejmować...tak to już czasem bywa niestety. Na mmoje wizyty mój mąż nawet przestał chodzić bo i tak mu dr nic już nie pokazuje.ewela86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Spałam jak suseł od 23 do 8.30:) pierwszy raz nie nastawiłam budzika i od razu ponad 9 godzin snu:) ale wiadomości!
Olisie gratulacje:) chyba pierwszy poród sn:) Fajnie,że u Was jest znieczulenie, u nas nie ma i trzeba dawać radę bez tego:) ładna waga maluszka:)dużo zdrówka dla Was!
KaEm trzymam kciuki! czekamy na info z niecierpliwością
Ewela fajnie,że znasz datę cc:) łatwo będzie zapamiętać
LillaMy gratulacje donoszonej ciąży:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:) któraś miała o 7.30,ale już zapomniałam, czekamy na info:)
Odnośnie oleju z wiesiołka, to mam zapisane od położnej ze od 38tc tylko dopochwowo 4 kapsułki na noc, więc może się rozpuszczą przez tyle godzin:)
Moja Nelcia grzeczna, bo śpi ze mną całą noc, obudziłam się o 8.30 i dopiero jak wstałam z łóżka, to poczułam ruchy:) oby taka grzeczna była po drugiej stronie brzuszka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:43
ewela86 lubi tę wiadomość
-
witam
Olisie, świetna wiadomość!!! Gratulacje i zazdroszczę ekspresowego porodu
KaEm jak tam? Moze już po? Trzymam kciukasy.
Ivettka, za Ciebie też
Ja w nocy też zaliczyłam porodówkę bo od dwóch dni miałam skurcze regularne, ale nie porodowe i bałam się o małą, więc pojechałam sprawdzić co i jak przebadali wzdłuż i wszerz, lekarz powiedział, że coś się zaczęło, ale może potrwać jeszcze kilka godzin, albo nawet kilka dni jak się zaprę i czy chcę jechać do domu, czy zostać już. Wybrałam jazdę do domu, bo muszę pozałatwiać jeszcze kilka spraw
A jak wróciłam w nocy, to padłam jak niemowlę i przespałam do ósmej 7 pełnych godzin jak nigdy
Teraz mnie tylko krzyze strasznie bolą, ale jak się ruszam to nie jest źle
A na KTG mi wyszły regularne skurcze, ale słabe
Klimat poczułam, dwójka dzieciaczków akurat sie urodziła jak byłam tamdora8201, LillaMy, OlaW84, ewela86, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Olisie gratulacje ! Może mój klopsik weźmie przykład z kolegi i też już wyjdzie
KaEm dopingujemy, a może już jesteś po? No to się zaczęło
Monita ja też lubię taką pogodę a czasem mi zimno
Ivettko Ciebie również wspieramy
U mnie nic się nie dzieje, żadnych kłuć, skurczy, kompletna cisza, a do terminu 4 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:05