Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaaaa co za wieści!!!!
KAEM trzymam mocno kciuki żeby szybko i skośnie poszło!
OLISIE a to Ci dopiero niespodzianka!!!! Kochana gratulujemy i witamy Olo po tej stronie brzuszka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 06:05
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Laski ale super wiesci
Olisie gratulacje kochan duzo zdrowka dla synia i Tobie szbkiego powrou do form, akcja zeczywiscie szybka , a waga mlodego imponujaca
KaEm trzymam kciuki !!! I czekamy na wiesci
Milego i nieupalnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 06:20
-
Ooo to chyba teraz już posypią sie dzieciaczki.
Olisie gratuluje synka. Z Twojego opisu wynika, ze poszło gładko i szybciutko mimo wagi maluszka. Hehe ja dzisiaj tez idę na ktgChyba na wszelki wypadek wezmę torbę ze sobą
KaEm powodzenia.
To która następnaBiedroneczka, Ivettka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 07:53
-
Cześć Dziewczyny
Udzielam się co jakiś czas ale namiętnie Was czytam
Strony lecą jedna za drugą
u Mnie 38tc się zaczął tak więc od dziś ciąża donoszona
Olisie Gratuluję szybkiej akcji i zazdroszczę że masz już młodego przy sobie
KaEm, Ivettka mocno trzymam za Was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:28
Mia1988, OlaW84 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny,
Ale wiesci z rana! Olisie gratulacje, wszystkiego dobrego dla Was i szybkiego powrotu do domku
Kaem trzymam mocno kciuki za szybki i lekki porod
Zania super prezenty, milo dostac tyle rzeczy sama dostalam spore paki od dwoch siostr taty i rodzicow ze Stanow i podobno jeszcze moja kuzynka robi jakas paczke dla mnie
Wszystkim gratuluje udanych wizyt
Ja po swojej jestem malo zadowolona, ale nie spodziewalam sie w sumie niczego innego... Mialam tylko sprawdzone cisnienie, mocz i 3 sekundowe USG sprawdzajace jak ulozona jest mala... Jak zapytalam pania dr czy moglaby mi powiedziec wage dziecka to powiedziala , ze teraz to i tak jest +/- 450g i ze mi to nie jest potrzebne bo nie bede jej wypychacGdybym miala rodzic naturalnie to wtedy powiedzialaby mi co mnie czeka , ale w tym przypadku to dowiem sie we wtorek dokladnie... Oczywiscie nasze malenstwo nadal ulozone posladkowo w zwiazku z czym mamy cesarke 7.07 jesli mnie nie wezmie szybciej
Natomiast dzien przed mam sie zglosic do szpitala na badanie krwi
Kurcze od wczoraj jakos bardziej bola mnie plecy i brzuch, a mala szaleje, strasznie kopie mnie po szyjce az piecze i boli... Mam nadzieje, ze dam rade jeszcze te kilka dni wytrzymac
Ide wstawic pranie, bo pogoda sliczna i szkoda byloby ja zaprzepascic
Trzymam kciuki za wizytujace, a wszystkim rodzacym dzisiaj zycze lekkich porodow
Milego dzioneczkawikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Ewela doskonale Cię rozumiem z ta wizyta...
Ja tez wczoraj miałam i jak zwykle ja swoje, oni swoje...
Ehhh jeszcze troszkę...
Zazdroszczę Ci ze znasz datę porodu i wogole ze to juz tak niedługo...
Oby tylko mała poczekała grzecznie w brzuszkuewela86 lubi tę wiadomość
-
Olisie, gratuluacje, fajnie że taki szybki poród, szczególnie że Olo masę ma
.
KaEm, pewnie już tulisz swojego maluszka!
ewela86, fajna data, łatwo będzie zapamiętać.
Moja Mała też sporo sie rusza, jak się położe to mam czasem wrażenie że aż wnętrzności mi falują. Wypycha pupę koło pępka, aż się brzuch kwadratowy robi. No i wsadza mi nogi po lewej stronie w nerki albo żebra aż się zwijam chwilami. Ale najgorsze jest jak mi brzuch twardnieje bo wtedy każdy jej ruch boli dużo mocniej.
Ja ostatnio kompletnie nie mogę zasnąć a rano nie ma jak odespać bo w sąsiednim mieszkaniu remont i wiertarki od rana chodzą albo młotki...Jakby nie było tych upałów to bym sobie gdzieś poszła a tak to siedzę ze stoperami.
Miłego dzionka, udanych wizyt i lekkich porodówewela86 lubi tę wiadomość
-
Heja
GrAtuluję mamusiaszybko wracajcie do formy
Wczoraj wizyta u Endo i po porodzie 3 tych odczekać i iść na wizytę z badaniami. A ja wam powiem że mi jest dobrze przy takiej pogodzie nawet czasem zimnawo :p jakaś inna jestemNO NIC trzymam kciuki za następne dziewczyny powodzonka i szybkiego porodu i bez powikłań
katepr lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyWitam się i ja po wczorajszej przerwie:)
Olisie ogromne gratulacje:) dużo zdrówka dla Was i ekspresowego powrotu do formy:)
Ivettka i KaEm kciuki zaciśnięte:)
LillaMy gratulacje donoszonej ciąży:)
Ewela Ty też już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo do 7ego czas szybciutko zleci:)
Zania ciuszki super, z Twojej chrzestnej musi być naprawdę fajna babka:)
Dla wszystkich wczorajszych wizytujących gratulacje a dla dzisiejszych powodzenia:)
Jutro termin a u mnie kompletna cisza, wczoraj (radiszka łączne się z Tobą) malowaliśmy z M łazienkę i miałam troszkę gimnastyki ale to też niestety nie wpłynęło na nasze dzieciątko... ale ten czas na samym końcu się dłuży...
LillaMy, ewela86, 1kasiulka1, radiszka lubią tę wiadomość
-
O kurczę ja tu sobie wchodzę na forum żeby nadgonic od wieczora a tu takie wiadomości!!
Olisie myślałam o Tobie wczoraj dlaczego się nie odzywasz ale stwierdziłam ze może Oliwka Ci nie pozwala a tu tyle się u Ciebie działo!!!Torbę Stasia spakowalam;) Grstuluje Ci kochana bardzo!!Staś ważył 4000 więc wiem jak to jest i tym bardziej podziwiam jaka jesteś dzielna:)
KaEm daj znać co tam u Was...jak postępy.
Ivettka coś już wiadomo?
Mia a jak Ty śpisz w nocy? Tj na ilu poduszkach? Bo może warto dołożyć ze dwie pod głowę. Ja śpię juz od pewnego czasu tak na 45stopni i jest w miarę ok. Choć czasem tak zalewa ze aż mam kaszel.
LillaMy odzywaj się częściej bo będziemy myslaly że urodzilas;)
Ewela super ze znasz termin i jeszcze taki fajny:) a wizyta spróbuj się nie przejmować...tak to już czasem bywa niestety. Na mmoje wizyty mój mąż nawet przestał chodzić bo i tak mu dr nic już nie pokazuje.ewela86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Spałam jak suseł od 23 do 8.30:) pierwszy raz nie nastawiłam budzika i od razu ponad 9 godzin snu:) ale wiadomości!
Olisie gratulacje:) chyba pierwszy poród sn:) Fajnie,że u Was jest znieczulenie, u nas nie ma i trzeba dawać radę bez tego:) ładna waga maluszka:)dużo zdrówka dla Was!
KaEm trzymam kciuki!czekamy na info z niecierpliwością
Ewela fajnie,że znasz datę cc:) łatwo będzie zapamiętać
LillaMy gratulacje donoszonej ciąży:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:) któraś miała o 7.30,ale już zapomniałam, czekamy na info:)
Odnośnie oleju z wiesiołka, to mam zapisane od położnej ze od 38tc tylko dopochwowo 4 kapsułki na noc, więc może się rozpuszczą przez tyle godzin:)
Moja Nelcia grzeczna, bo śpi ze mną całą noc, obudziłam się o 8.30 i dopiero jak wstałam z łóżka, to poczułam ruchy:) oby taka grzeczna była po drugiej stronie brzuszka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:43
ewela86 lubi tę wiadomość
-
witam
Olisie, świetna wiadomość!!! Gratulacje i zazdroszczę ekspresowego porodu
KaEm jak tam? Moze już po? Trzymam kciukasy.
Ivettka, za Ciebie też
Ja w nocy też zaliczyłam porodówkębo od dwóch dni miałam skurcze regularne, ale nie porodowe i bałam się o małą, więc pojechałam sprawdzić co i jak
przebadali wzdłuż i wszerz, lekarz powiedział, że coś się zaczęło, ale może potrwać jeszcze kilka godzin, albo nawet kilka dni jak się zaprę
i czy chcę jechać do domu, czy zostać już. Wybrałam jazdę do domu, bo muszę pozałatwiać jeszcze kilka spraw
A jak wróciłam w nocy, to padłam jak niemowlę i przespałam do ósmej 7 pełnych godzinjak nigdy
Teraz mnie tylko krzyze strasznie bolą, ale jak się ruszam to nie jest źle
A na KTG mi wyszły regularne skurcze, ale słabe
Klimat poczułam, dwójka dzieciaczków akurat sie urodziła jak byłam tamdora8201, LillaMy, OlaW84, ewela86, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Olisie gratulacje ! Może mój klopsik weźmie przykład z kolegi i też już wyjdzie
KaEm dopingujemy, a może już jesteś po?No to się zaczęło
Monita ja też lubię taką pogodę a czasem mi zimno
Ivettko Ciebie również wspieramy
U mnie nic się nie dzieje, żadnych kłuć, skurczy, kompletna cisza, a do terminu 4 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:05