Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
ooooo EWELA!! kciuki mega zaciśnięte są!!! mam nadzieję, że będziesz w stanie dość szybko dać znać, że już po aaaaaj zazdro
no to jak Ewela za godzinę będzie miała córę to musi jakiś chłopiec wskoczyć między nią a BEATĘ! KATEPR Twój Kuba jest następnym mężczyzną w kolejce
WIKAA już dziś lepiej - lepiej spałam bo pobudki w nocy krótsze... ale gdzieś tam nerw mi siedzi;) o której jedziesz po synka??? tylko pamiętaj - nie uduś go na tym lotnisku!!
RADISZKA witaj w klubie bezhumorców.... to chyba taki czas, że każdego musi złapać
wikaa, katepr, radiszka, ewela86 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Wikaa- nie dajmy się zwariować z tym wiekiem. Zawsze mozesz się pocieszyć że ja tu jestem
Ja byłam dzisiaj ze zwolnieniem w firmie. Pogadalam z inną ciężarówką i z koleżankami z mojego działu. Bylam tym razem tylko chwilę, bo wzięłam ze sobą córcię i marudziła.
Od dzisiaj moja ciąża jest donoszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 11:48
Carmen.92, kate851, dora8201, OlaW84, wikaa, katepr, radiszka lubią tę wiadomość
-
Livia a dużo tak kicasz? pytam poważnie bo może sama sobie taką sprawie:)
Dora super ze humor choć troszkę lepszy...może z dnia na dzień będzie lepiej i nerwy i czarne chmury zupełnie znikna.
Tasha gratuluję donoszonej!
Aaa mama przyniosła jagodzianki:))) no cóż zgaga i tak będzie czy po wodzie czy po tym więc sobie nie odmowie:)livia30 lubi tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY OPINIE POZYTYWNE!!!
MAM DZIŚ TAKI DOBRY HUMOR ZE CHYBA NIC I NIKT NIE JEST W STANIE ZEPSUĆ MI NASTROJU!
WYGRAM TA SPRAWE I BEZ PRAWNIKOW:-D WIĘKSZA SATYSFAKCJA DLA MNIE:-D
Z TEGO NASTROJU TO MOGĘ IŚĆ RODZIĆ I BEZ ZNIECZULEN DZIŚ Jednak tata nademna czuwa,OlaW84, amarranta, katepr, radiszka, dora8201, rex, kate851, Carmen.92, Daven lubią tę wiadomość
-
Jadę do decathlonu w takim razie:) ja podczas porodu skakalam na piłce parę godzin bo się główka nie chciała wstawić i pomogło więc może takie domowe skakanie też pomoże.
Zania cudowne wieści! Ale to straszne ze tak długo to trwało...zania1313, livia30 lubią tę wiadomość
-
Mia - 25.08 mamy dopiero rozprawe, ale już wiem,że to źle zakończyć się nie może.
Livia - skacz,skacz...ja też mam w domciu piłke, była przydatna przy pilatesie,a teraz w ciąży też z niej korzystam ( śmiem twierdzić,że mała przekręciła się dzięki niej miedzy innymi )livia30 lubi tę wiadomość
-
tasha wrote:Od dzisiaj moja ciąża jest donoszona
I moja też !!! Piąteczka z Zanią !
tasha wrote:Wikaa- nie dajmy się zwariować z tym wiekiem. Zawsze mozesz się pocieszyć że ja tu jestem
No trochę mi raźniej, nie ukrywam...
Dora no to super, ze humor choć ciut lepszy.... Co do synka - na pewno go uduszę.... hi, hi...
Jak zjechałam z młodszym na porodówkę, miałam regularne skurcze co jakieś 5-7 minut i rozwarcie tylko na 2 palce. Podłączyli mnie do ktg a potem dali właśnie taką piłkę do skakania, żeby rozwarcie się zwiększało. To było ok. 3 nad ranem. Skakałam sobie więc na tej piłce i patrzyłam jak dziewczyny cierpią... Potem znowu ktg - a ja nic, zaczęłam nawet przysypiać. Bałam się, że mnie zaraz z porodówki odeślą... ale nie... ok. 7.30, może 8.00 przyszła ordynator bada mnie i mówi rozwarcie na 7 cm. - a ja - szok... I tak się potem zastanawiałam czy to zasługa drugiego porodu czy skakania na piłeczce... W każdym razie polecam... i zachęcam...
Zania oby Ci sie udało.... Zawsze warto walczyć do końca, czy to urząd czy towarzystwo ubezpieczeniowe... Mojej teściowej tez odmówili wypłaty odszkodowania za to, ze się przewróciła na śliskim chodniku... Nie podarowałam i wywalczyłam dla niej odszkodowanie i to nie małe... :)A Tata na pewno nad Toba czuwa... !
-
Kate, bardzo podoba mi się Twoje podejście "skup się na nagrodzie" aż się uśmiechnęłam do siebie zastosuję
Radiszka, ja mam taką zwykłą piłkę do ćwiczeń jak Livia, u mnie wielkość do wzrostu się dobierało. ona jest super wygodna do siedzenia nawet, już kiedyś Wam pisalam, chyba od maja ją mam
Livia, jaka ładna z Ciebie dziewczynka:)
Zania super gratulacje
ja wróciłam ze spacerku, odpoczywam i biorę się za porządki
radiszka, livia30 lubią tę wiadomość
-
Kurcze teraz to i ja się zastanawiam nad tą piłką
Dora no mógłby wejść w kolejkę mój mężczyzna, ale mało dzieci się rodzi pewnie w terminie, no zobaczymy jeszcze jest trochę czasu
Też zakupiłam jagodzianki ale takie marketowe no i trochę się ich boję
Ewela odzywaj się jak tylko będziesz mogła
Wika taki poród to marzenie ;p
wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
katepr wrote:Wika taki poród to marzenie ;p
Poszłam dzisiaj do banku, 11 osób przede mną, miejsca brak... Bardzo miła pani kasjerka poprosiła mnie bez kolejki... Wszystkie babcie syczały jak małe żmijki, hi, hi... Ale żadna nie pisnęła słówka.. Pewnie siedzą tam do tej pory...
Ależ ja jestem złośliwa...radiszka, dora8201, amarranta, Daven, Blue:) lubią tę wiadomość
-
heja
tak to się zapisuje u polożnej 1 piętro jak windą to idziemy w prawo i za schodami widzimy szklane drzwi i tam PORADNIA DLA KOBIET i pukamy nie pamietam jaki tam numer jest chyba przedostatnie drzwi i wchodzimy tam bedzie polozna wypelniamy ankietka i oddajemy Pani.
A co do dzidzi tak to dopiero po porodzie sie zapisuje do lekarza jakiego sie chce pediatry. Tyle
Ewela powodzonka trzymam kciukikatepr, OlaW84, juwelka, ewela86 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami