Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ta noc chyba była jakaś wyjątkowa bo i u mnie fałszywy alarm. Od 19 brzuch mi się spinal, bezboleśnie więc najpierw nie wierzyłam ze coś się rozkreci. Potem prysznic i przeszło. Przyjechali nasi goście, a mnie przeczyscilo z 3 razy. Brzuch zaczął się spinac co 10 min. Tak do 1.00 choc nadal malo bolesnie. Udalo sie zasnac, o 3 pare skurczy i nic. Nadal w dwupaku. Czop na miejscu. A juz mialam nadzieję i zarazem pietra.
W pon Ktg zobaczymy co wyjdzie.
Bardzo się boję ze przenoszę, bo ze względu na cukrzycę lekarz ma mnie kierować do szpitala. -
Dziewczyny czekam na mojego T i jadę do szpitala...
Wstawałam z kanapy i poczułam jakby coś mi "pękło" w środku i polała mi sie krew po nogach...
Mały sie rusza, nic mnie nie boli i skurczy nie czuje ale jadę to sprawdzić...
Narazie leżę i czekam na mojego T a chwile mu zejdzie zanim przyjedzie pewnie... -
no coż OlaW tak to jest jak maja zrobic droge do konca wakacji.
Po obiadku jadę na deserek z M. i kolezanka juz sie doczekac nie moge
a i to ja w 36w3d (37tydzien)
juwelka, Pay, Konwalia, Tigana, amarranta, wikaa, kate851, ewela86 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Mia1988 wrote:Dziewczyny czekam na mojego T i jadę do szpitala...
Wstawałam z kanapy i poczułam jakby coś mi "pękło" w środku i polała mi sie krew po nogach...
Mały sie rusza, nic mnie nie boli i skurczy nie czuje ale jadę to sprawdzić...
Narazie leżę i czekam na mojego T a chwile mu zejdzie zanim przyjedzie pewnie...Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Mia a jesteś pewna ze to tylko krew? Bo wody też krwiste bywają i może się poród zaczął...kochana daj znać koniecznie bo będziemy się denerwować!
Monita pięknie!!! Jakoś myślałam że jesteś blondynką
Psy witaj w klubie...bardzo podobna noc mam za sobą i jak widać fałszywy alarm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 14:46
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Mia czekamy na wieści, nie martw sie będzie dobrze
Dora ściągam właśnie z chomika ten film o którym pisałaś, mam nadzieję, że będzie chodził. A na jakim portalu jest poczta co przyjmuje aż 1GB? Bo ja mam na wp. i myślałam dotąd, że tam sa największe załącznikiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:30
-
Katepr kup sobie balonik:) i go peknij:)
A ja mam plamienia i widzę dwie opcje. Albo to z przepracowabia bo urzadzalismy od dwóch dni pokój dzieci (jutro zdjęcia bo brakuje jeszcze zasłon) albo się zaczyna bo ze Stasiek tak miałam ze plamilam cały dzień a w nocy zaczęły się pierwsze skurczekatepr, amarranta, wikaa, Daven lubią tę wiadomość
-
o kurka MIA trzymam kciuki!!!!!! mam nadzieję, że to wody poszły i szybko się uwiniesz!!!!
MON!TA cudnie!!!! ale zanim weszłam do zdjęcie to mnie fotosik powiadomił, że strona zawiera cechy erotyczne i upewnił się, że mam 18 lat
RADISZKA hehe właśnie nie wiem - na o2 duże pliki wchodzą ale mi gmail od razu krzyknął że za duży plik - wrzuciłam go na dysk googla i jak ktoś chce to udostępnię - ściągnąć się nie da ale oglądać jak najbardziej
eh a my kończymy W KOŃCU! pokoik Luśki!!! aj ale mi się podoba (wiem, nieskromna jestem ale naprawdę bo to tak urealnia wszystko! teraz chwila przerwy bo M pojechał Młodego na urodziny zawieźć i po raz 3 do obiego ale dziś skończymy!!! tak się cieszę!!!amarranta lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora ściągnęłam z chomika ale to aż ponad 2h
Aaaa i nie pochwaliłam sie - wczoraj przyszedł mi z olxa monitor oddechu z nianią angelcare AC401. Z małym defektem na kabelku (o czym wiedziałam wcześniej oczywiście) ale wszystko wygląda na to, że działa ok. Oczywiście cena do mnie przemówiła bo za 170 cały zestaw z dwoma czujnikami ruchu. Ma któraś z Was może podobny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:27
-
nick nieaktualnyMia czekamy na wieści, daj znać co i jak a ja się witam w dniu dzisiejszym musze Was nadrobić z wczoraj, bo nawet nie miałam kiedy wejść na forum ;-( wczoraj nam się auto zepsuło i musieliśmy z M. Szybko załatwiać naprawę, cały dzień latania i nerwów - juz myślałam że urodze. Nie dość że jesteśmy w plecy 1000 zł to jeszcze na koniec dnia po odbiorze auta dostaliśmy mandacik w wysokości 300 zł ;/ no to chyba było by tyle z nowości u nas. Lecę Was nadrobić.