Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
REX - ależ piękna córcia:) Cudowne włoski:)
Katepr - nooo Ci powiem,że Twój opis konkretny :)hahahaa
U mnie była dziś mamcia z babcią poplotkowałyśmy, zjadłyśmy obiadek i dopiero co pojechały teraz leżę i odpoczywam, bo nie dzieje się u nas nic....;/rex lubi tę wiadomość
-
Kurde ja mam od 19 twardnienie brzucha i od 20 gdzieś nieregularne skurcze czasem co 6 czasem co 3 minuty. Nie wiem co robić, narazie leżę i czekam czy skurcze zrobią się bardziej regularne.. tylko ile tak mogę czekać
Livia gratulacje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:27
-
Ewela no w końcu do nas wróciłaś
Bo juz nie mogłam sie doczekać relacji z porodu i zdjeć maleństwa...
Mam nadzieje ze u mnie tez będzie dość pozytywnie mimo ze nie mam CC...
Ehhh pożyjemy zobaczymy...
Buziaczki dla was jeszcze raz :-*ewela86 lubi tę wiadomość
-
Hej.
No pewnie zależy kto ale my na noworodkach raczej namawiamy do piersi. Jak trzeba mm to nikt nie żałuje oczywiscie, jest w butelkach gotowe na oddziale, ja właśnie teraz najpierw walcze z młodym z piersią ale potem daje mu mm bo dziś to już bidulek naprawdę głodny był. Niby dzis po 10 trzecia doba a nic sie nie dzieje z ta laktacja a on zanim butli spróbował byl cierpliwy naprawde dlugo ssal a teraz to wrecz mam wrazenie ze go mecze , tak sie drze i ledwo possie i sie wkurza, no nic bedziemy walczyc a tak to jest grzeczniutki, je spi troche do niego pogadam, popatrzymy sie na siebie :p
Blue moze spróbuj sie zdrzemnac jednak, ja tez najpierw mialam takie skurcze i w przerwach maly mega sie ruszał. Powodzenia
Ja to musze byc czyms zajeta ciagle bo jak nie to siedze patrze na mlodego i rycze :p
Dziewczyny rodzić ; pjuwelka lubi tę wiadomość
-
BLUE City prysznic i nospa. Jesli nie przejdzie i będą te skurcze w każdej pozycji - na stojąco/siedząco /leżąco tzn ze to juz. Jesli przejdzie to jeszcze masz czas
KATEPR eh no chciałabym.... Nawet nie wiesz jak bardzo!! Zwłaszcza ze dziś mój termin....OlaW84, katepr, mon!ta^, ewela86, wikaa lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif