Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie chciałam zacząć nadrabiać - zaczęłam rodzić na 1072 stronie... nie wiem czy mi się uda 20 stron nadrobić, a odpisać to juz pewnie wogóle nie.. powinna byc możliwość jakiegoś skrótowego przewinięcia najważniejszych informacji
Daven lubi tę wiadomość
-
Amarranta super ze się odezwalas:) no i nazwanie porodu ze było super jest bardzo budujące;) aż jestem ciekawa co tam przezylas;) dobrze ze masz pomóc mamy na początek bo nawet sam fakt że posprząta i popierze jest pomocny. Uczcie się z maluszkiem siebie nawzajem a będzie coraz łatwiej! No i zmień suwaczek;)
-
oho-ho... ile gratulacji...
Ja padłam wczoraj pisząc do Was z telefonu i dzisiaj dopiero wstałam o 9.00 z mała przerwa ok. 5.00 na siusiu... Odespałam trochę...
Katepr gratulacje. .. Cisza, cisza.... a tu bach - niespodzianka i urodzilas. Zdrówka dla mamusi i dzidzi
Opis porodu bardzo mi się spodobał. .... Bez owijania w bawełnę.....
Ewela fajnie, że zajrzałaś i podzieliłaś się z nami porodem. Olivia słodziutka. .. i śliczna
Magdusia dla Ciebie również gratulacje z podwójnego szczęścia.... Niech dziewczynki zdrowo się chowają...
Blue jasne, że trzymamy kciuki !
Amarantta, no proszę jaka szczęśliwa mamusia... Poród super, karmienie do przodu, tatuś zakochany, babcia na miejscu... Fajnie, że jesteś już po wszystkim... Jeszcze raz gratuluję no i czekamy na fotki
Co do skurczów mi gin powiedział, żebym nie czekała do tych magicznych co 5 min. bo u mnie przy trzecim może być różnie... Ale Wam radzę, tak jak już wiecie same, że własne łóżeczko to jednak własne...
Dora, Juwelka - dzieciaki gotowe czy dajecie szansę innym ? Oby nie mi....
A tak w ogóle to - "Dzień dobry"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:42
katepr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja pierwsza na liście, ale niestety nic poza tym się nie dzieje ;] czekam czekam - w ostateczności w poniedziałek na oddział wędruje ;]
kupiłam wczoraj Tymkowi kolejne ubranko, myślałam że da się go przekupić - ale nic z tego ;/
Ale Wy rodzić laski;] -
MAGDUSIA GRATULUJE DZIEWCZYNEK
Niech sie zdrowo chowają!
No faktycznie długo udało Ci sie ta dwójeczkę donosić
Kate ja to juz pasuje chyba i najlepiej na końcu kolejki sie ustawie...
Nic nie zapowiada żeby w najbliższym czasie cokolwiek sie zmieniło...
Dzis miałam wizytę w szpitalu i jak zwykle poza tym ze sprawdzili czy serduszko bije i moj mocz to nic więcej nie wiem...
No jedynie ze moge juz rodzic i jak coś sie zacznie to przyjechać... Tez mi news...
Nawet nie wiem ile mały wazy bo nie sprawdzają nigdy...
W sumie może to i lepiej żebym sie nie stresowała...
No a jak dotrzymam to 30.07 przyjechać i sprawdzić co i jak...
Za tydzień moge iść prywatnie do swojego gina ale czy to ma jakikolwiek sens?
On zaś zawsze mowi ze to juz...
Wogole dziwne ze jeszcze w ciazy chodzę... i tak juz od maja wcześniejszy porod mi wróży a tu doopa...
Wiec chyba podziękuje juz za lekarzy - jeden nakręca i nadzieje robi, a inny nic nie mowi...
Zdecydowałam ze poprostu siedzę i czekam i wylezie jak będzie chciał, bo ja juz cierpliwości nie mam...
-
Ja wracam do domu, nie zatrzymali mnie. Ktg ok jakieś skurcze liche ale hitem jest to ze wg położnej mala znów nie lezy glowkowo bo tętno jej znalazła mi wysoko nad pepkiem!! W poniedzialek mam przyjść do niego na wizytę i się zobaczy.... Czyli nie dość że nie rodzę to jeszcze znów nic nie wiem nawet jak urodzę!
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Ja byłam na zakupach, wstąpiłam do ciucha,żeby się obudzić;p i fajne łupy trafiłam, bo na ścianę do kącika Nelci lampkę gwiazdeczkę z melodyjkami:) i Misia maskotkę tez z kołysankami, przekręca się jemu ogonek i gra:) wstawię foto:) humorek od razu lepszy i obudziłam się zrobiłam rundkę obowiązkową po Carrefour, piekarni, warzywniaku, spożywczym kolejnym i do domu z siatami;p
Mia my mamy równo 2 tygodnie, więc spokojnie:) mamy jeszcze trochę czasu:) ale po 20 lipca to możemy rodzić hihi:)
Blue to fajnie,że masz ujemny:)
Dora o kurcze, ale Luśka sobie żarty robi;p no nic trzeba czekać w takim razie, w pn więc razem wizytujemy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:17
-
Hej dziewczynki nie pisze ale czytam Was juz dlugiii czas bylam zapisana do pierwszego watku jaki powstal dla lipcowek ale odkad sie pozmienialo to jakos ucichlam a teraz oczekiwanie na dzidzie mi sie dluzy wiec powracam wszystkim JUZ rozpakowanym gratuluje i zycze zdrowka
rex lubi tę wiadomość
-
Ooo Zania tak? a gdzie kupiłaś? ile za nią zapłaciłaś? bo widzę,że na allegro są identyczne po 53zł plus przesyłka, ja dałam 14zł
Ja zaraz włożę baterie i chyba normalnie świeci, bo sprawdzałam w ciuszku,że chyba nie puszcza wzorów na ścianę,ale sprawdzę
Czekoladowa witaj:) na kiedy masz tp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:06
-
U mnie termin z OM na 21 ale gin prowadzacy mowi ze 28 hmm to wypada 41 tydzien nie wiem dlaczego tak ;/ cos mnie juz lapie powoli ale to dziwne objawy wiec nie przywiazuje ich do skurczow tzn. Lekki bol jak na miesiaczke, tepy bol w kregoslupie i bol jajnika czasami mnie zlapie ale czy to TO to ja nie wiem ;/ gin z urlopu 22 wraca wtedy bede sie tez konsultowac co to jest.