X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate gbs mam ujemny na szczęście :-) ale te czekanie jest straszne oby coś z tego było ;-)

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie chciałam zacząć nadrabiać - zaczęłam rodzić na 1072 stronie... nie wiem czy mi się uda 20 stron nadrobić, a odpisać to juz pewnie wogóle nie.. powinna byc możliwość jakiegoś skrótowego przewinięcia najważniejszych informacji ;)

Daven lubi tę wiadomość

o1489vvjal2gnmht.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amarranta super ze się odezwalas:) no i nazwanie porodu ze było super jest bardzo budujące;) aż jestem ciekawa co tam przezylas;) dobrze ze masz pomóc mamy na początek bo nawet sam fakt że posprząta i popierze jest pomocny. Uczcie się z maluszkiem siebie nawzajem a będzie coraz łatwiej! No i zmień suwaczek;)

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

oho-ho... ile gratulacji...
    Ja padłam wczoraj pisząc do Was z telefonu i dzisiaj dopiero wstałam o 9.00 :-) z mała przerwa ok. 5.00 na siusiu... Odespałam trochę...

Katepr gratulacje. .. Cisza, cisza.... a tu bach - niespodzianka i urodzilas. Zdrówka dla mamusi i dzidzi ;-)
    Opis porodu bardzo mi się spodobał. .... Bez owijania w bawełnę..... ;-) :-D

Ewela fajnie, że zajrzałaś i podzieliłaś się z nami porodem. Olivia słodziutka. .. i śliczna ;-)

Magdusia dla Ciebie również gratulacje z podwójnego szczęścia.... Niech dziewczynki zdrowo się chowają... :-)

Blue jasne, że trzymamy kciuki !

Amarantta, no proszę jaka szczęśliwa mamusia... Poród super, karmienie do przodu, tatuś zakochany, babcia na miejscu... Fajnie, że jesteś już po wszystkim... Jeszcze raz gratuluję no i czekamy na fotki :-)

Co do skurczów mi gin powiedział, żebym nie czekała do tych magicznych co 5 min. bo u mnie przy trzecim może być różnie... Ale Wam radzę, tak jak już wiecie same, że własne łóżeczko to jednak własne...

Dora, Juwelka - dzieciaki gotowe czy dajecie szansę innym ? Oby nie mi.... :-/

A tak w ogóle to - "Dzień dobry"... :-) :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:42

katepr lubi tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue nie pamiętam tego czy coś pisałas czy nie ale masz opiekę albo kogoś kto Cię zawiezie jakby co?sam fakt że masz skurcze co nie mijają od 12 godzin świadczy ze coś się dzieje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem z majowek z tego roku. Urodzilam synka i z mama rozkrecamy interes. Zachecam do zajrzenia.
    Idealny komolet dla dziewczynki, beda tez dla chlopcow :)
    http://olx.pl/i2/mojolx/details/161307675/

• juwelka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja pierwsza na liście, ale niestety nic poza tym się nie dzieje ;] czekam czekam - w ostateczności w poniedziałek na oddział wędruje ;]
    kupiłam wczoraj Tymkowi kolejne ubranko, myślałam że da się go przekupić - ale nic z tego ;/

Ale Wy rodzić laski;]

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDUSIA GRATULUJE DZIEWCZYNEK :-)
    Niech sie zdrowo chowają! ;-)
    No faktycznie długo udało Ci sie ta dwójeczkę donosić :-D

Kate ja to juz pasuje chyba i najlepiej na końcu kolejki sie ustawie... :-(
    Nic nie zapowiada żeby w najbliższym czasie cokolwiek sie zmieniło...
    Dzis miałam wizytę w szpitalu i jak zwykle poza tym ze sprawdzili czy serduszko bije i moj mocz to nic więcej nie wiem...
    No jedynie ze moge juz rodzic i jak coś sie zacznie to przyjechać... Tez mi news... :-/
    Nawet nie wiem ile mały wazy bo nie sprawdzają nigdy...
    W sumie może to i lepiej żebym sie nie stresowała...
    No a jak dotrzymam to 30.07 przyjechać i sprawdzić co i jak... :-/
    Za tydzień moge iść prywatnie do swojego gina ale czy to ma jakikolwiek sens?
    On zaś zawsze mowi ze to juz...
    Wogole dziwne ze jeszcze w ciazy chodzę... i tak juz od maja wcześniejszy porod mi wróży a tu doopa...
    Wiec chyba podziękuje juz za lekarzy - jeden nakręca i nadzieje robi, a inny nic nie mowi...
    Zdecydowałam ze poprostu siedzę i czekam i wylezie jak będzie chciał, bo ja juz cierpliwości nie mam...

1usah371io4htfas.png
  • Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaW tak jestem z mężem, a jak idzie do pracy to mama do mnie przyjeżdża :-) wiec czekam w domku, bo jak pojadę to mogą mnie zostawić... a przecież lepiej czekać w domu tak jak piszecie :-*

dziękuję Wam bardzo za wsparcie :-*

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue to moze juz w ten weekend bedziesz trzymac dzidzie :D

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macham u nas wszystko ok
    Mała rośnie je staramy sie codziennie spacerować ja czuje sie super :)
    waga już wróciła do tej z przed ciąży teraz czekam az bede mogła ćwiczyc

radiszka, Mia1988, Konwalia, ewela86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• wikaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tu dzisiaj tak pusto ... ? Rodzicie..... ? Nie wierzę. ... !!! :-D :-D :-D

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wracam do domu, nie zatrzymali mnie. Ktg ok jakieś skurcze liche ale hitem jest to ze wg położnej mala znów nie lezy glowkowo bo tętno jej znalazła mi wysoko nad pepkiem!! W poniedzialek mam przyjść do niego na wizytę i się zobaczy.... Czyli nie dość że nie rodzę to jeszcze znów nic nie wiem nawet jak urodzę!

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na zakupach, wstąpiłam do ciucha,żeby się obudzić;p i fajne łupy trafiłam, bo na ścianę do kącika Nelci lampkę gwiazdeczkę z melodyjkami:) i Misia maskotkę tez z kołysankami, przekręca się jemu ogonek i gra:) wstawię foto:) humorek od razu lepszy i obudziłam się:) zrobiłam rundkę obowiązkową po Carrefour, piekarni, warzywniaku, spożywczym kolejnym i do domu z siatami;p

Mia my mamy równo 2 tygodnie, więc spokojnie:) mamy jeszcze trochę czasu:) ale po 20 lipca to możemy rodzić hihi:)

Blue to fajnie,że masz ujemny:)

Dora o kurcze, ale Luśka sobie żarty robi;p no nic trzeba czekać w takim razie, w pn więc razem wizytujemy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:17

• kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lampeczka gwiazdeczka z kołysankami:) i Miś grający:) przekręca się ogonek:)

ruabdw.jpg
    dobe3m.jpg

wikaa, ewela86, rex lubią tę wiadomość

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate- mam identyczna gwiazdke;-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta lampeczka puszcza jakieś wzorki na ścianę? Bo wygląda cudnie

Dora nie zartuj...bezsensu ze tak miotaja.

• czekoladowa201 Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;) nie pisze ale czytam Was juz dlugiii czas :) bylam zapisana do pierwszego watku jaki powstal dla lipcowek ale odkad sie pozmienialo to jakos ucichlam a teraz oczekiwanie na dzidzie mi sie dluzy wiec powracam :) wszystkim JUZ rozpakowanym gratuluje i zycze zdrowka ;)

rex lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Zania tak?:) a gdzie kupiłaś?:) ile za nią zapłaciłaś? bo widzę,że na allegro są identyczne po 53zł plus przesyłka, ja dałam 14zł:)

Ja zaraz włożę baterie i chyba normalnie świeci, bo sprawdzałam w ciuszku,że chyba nie puszcza wzorów na ścianę,ale sprawdzę:)

Czekoladowa witaj:) na kiedy masz tp?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:06

• czekoladowa201 Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie termin z OM na 21 ale gin prowadzacy mowi ze 28 hmm to wypada 41 tydzien nie wiem dlaczego tak ;/ cos mnie juz lapie powoli ale to dziwne objawy wiec nie przywiazuje ich do skurczow tzn. Lekki bol jak na miesiaczke, tepy bol w kregoslupie i bol jajnika czasami mnie zlapie ale czy to TO to ja nie wiem ;/ gin z urlopu 22 wraca wtedy bede sie tez konsultowac co to jest.

‹‹ 1089 1090 1091 1092 1093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ