Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
Magdusia - podwójne gratulacje! Gdzie rodziłaś, w którym szpitalu? Bo z tego co widzę jesteś z moich okolic...
Blue - 3mam kciuki za rozwój i szybką akcję
U mnie normalnie jak zwykle jak nie urok to... przemarsz wojsk Zmobilizowałam się żeby wstawić ostatnie pranie, a tu bach! Cała łazienka zalana, pralka przez całe pranie lała mi wodę na płytki... Cudnie, jeszcze tylko tego brakowało:/
Jedyny sukces to taki, że już prawie spakowałam torbęBlue:) lubi tę wiadomość
-
Ola właśnie włożyłam baterie i ma projektor, postaci z bajek puszcza na ścianę,ale fajna a ja sie zastanawiałam czy ją wziąć, bo wydało mi się dużo 14zł;p a to widzę,że dobry łup;p
Radiszka o kurcze a mocno Tobie zalało?;/ mieszkasz w bloku? bo mnie teraz ostatnio zalali sąsiedzi z góry, to uważaj Kochana. Tak to jest czasami z tymi pralkami, nie dokmnęłas dobrze tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:15
OlaW84 lubi tę wiadomość
-
kate851 wrote:Ola właśnie włożyłam baterie i ma projektor, postaci z bajek puszcza na ścianę,ale fajna a ja sie zastanawiałam czy ją wziąć, bo wydało mi się dużo 14zł;p a to widzę,że dobry łup;p
Radiszka o kurcze a mocno Tobie zalało?;/ mieszkasz w bloku? bo mnie teraz ostatnio zalali sąsiedzi z góry, to uważaj Kochana. Tak to jest czasami z tymi pralkami, nie dokmnęłas dobrze tak?
Nieee, wszystko zrobiłam ok, tylko coś się zepsuło i od spodu sie leje... Mieszkam w domu jednorodzinnym więc na szczęście nie zaleje nikogo ale czuwam nad tym zawsze, żeby zaglądać i od razu ścierać... co nie zmienia faktu, że kolejny problem do kolekcji -
To super Kate! Takie lampki są hipnotyzujace dla maluchów;) no i cena...świetna okazja.
Radiszka mam nadzieję ze nie będzie za dużo szkód bo ta woda to wredna i podstepna jest.
Daven żyjesz czy rodzisz?
I Blue jak tam sytuacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 14:15
Blue:), Daven lubią tę wiadomość
-
Kate no mam nadzieję, że do porodu to w końcu doprowadzi... ale powoli się jakoś rozwija strasznie no lepiej w domku niż w szpitalu tak się męczyć i czekać... eh
Super zakupy zrobiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 15:22
-
Kate super te Twoje łupy...
Właśnie mi przypomniałaś ze tez miałam kupić jakiś projektor dla małego
Ale to juz ogarniemy jak będzie na świecie,
I tak odrazu nie będzie zainteresowany
Radiszka faktycznie jak nie urok to....
Blue informuj o sytuacjikate851 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka super ze piszesz do nas z takimi pozytywami...
Oby każda z nas po wszystkiemu i z dzidzia w domu miała podobne odczucia
Az miło sie czyta...
A dużo przytyłaś w ciazy ze juz po nadprogramowych kg?
Dora a twoja Luska co zaś nawpyrawiala ja sie pytam!? -
Pay ja mam termin z pierwszego usg na 19 a z drugiego na 23. Ale chętnie urodzę w poniedziałek bo maz juz będzie a on trochę porodów odebrał wiec będę się czuć bezpieczniej.
Kate super łupy trafiłaś, ja dzisiaj też byłam w lumpku,kilka rzeczy trafiłam i kocyk.
a co do wagi to myślę ze jeśli trafi się okazja to czemu nie kupić,ale zawsze i tak waza na wizycie u pediatry i chyba to wystarczy.
Znowu duchota na dworze, jutro też upały trzeba iść na basen znowu z córą bo juz brzęczy. -
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c06e7809743b156.html
to moje łupy ale komplecik jest z tesco bo fajnie był przeceniony z 70zl na 27, a reszta z lumpaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 17:48
Carmen.92, kate851, ewela86 lubią tę wiadomość
-
No ladnie chwile mnie nie bylo i juz z listy mnie wyrzucono :p hehehe
Magdusia gratulacje
My dzis wychodzimy do domu, cieszę sie ale niestety mały kompletnie nie chce jesc z piersi, drze sie , dostaje wrecz histerii wiec narazie jedzieny na butli, oczywiście probuje przy kazdym karmieniu ale niestety jest kiepsko