Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
o mamo ale mi Luśka urzadziła maraton... od 15.30 nie spała... i niestety nie jak Nastka REX zajęła się sobą tylko popłakiwała i kwękała i stękała i im dalej w las tym gorzej bo zmęczona... ale już po kąpieli i śpi więc odpoczywam...
LILLAMY hehe musisz iść z mężem do galerii łazić bo to podziałało na KATE i MIA
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dziewczyny nie wiem czy pisałam że w końcu urodziłam?
hihi
Tymek urodził się w niedziele o 11;25
Przez CC, ponieważ był za duzy i nie zmieściłby się
Ważył 4020 i 57 cm hihi
Jest najsłodszy i najpiękniejszy, od wczoraj jesteśmy już w domku;)
spróbuje potem nadrobić, coś tu o spacerku słyszę to oczywiście się piszę w przyszłym tygodniu;))
Ola urodziłaś o matko?! Gdzie , kiedy, opowiadaj?LillaMy, wikaa, 1kasiulka1, dora8201, amarranta, OlaW84, rex, katepr, radiszka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Dora nie wiem jak jest wg prawa. W poprzedniej ciąży ginekolog mówił to samo a prowadziłam u innego.... Także ciężko mi ocenić. A poza tym i tak nie ma mojej giny no i do rodzinnego mam dużo bliżej. ... Nie sądziłam tylko, że będzie z tym taki korowód. ...
Kate jasne, że jedź. Najwyżej Cie odeślą ale będziesz miała pewność, że jest ok.
Ja właśnie wróciłam z ktg. Leżałam ponad 40 minut bo moja dzidzia postanowiła się nie ruszać Pani doktor kręciła nosem na te ruchy i zaproponowała pobyt w szpitalu. Powiedziałam, że będę się obserwować, gdyby coś - przyjadę. Puściła mnie do domu. Zbadala mnie ginekologicznie i powiedziała, że szyjka ledwo na palec i nie wyglądam na wieloródkę. ... o ! A starszy leży z gorączką jakby tego było mało a jutro wizyta z kolanem u chirurga i w ogólemam ddzień do dupy ! -
A mój syn dzisiaj bije rekordy na spanie Zasnął o 14 i ciągiem z przerwami na dwa karmienia. Zjadł i spał dalej... O 21 obudziłam go na kąpiel (jutro wizyta u lekarza więc nie ma to tamto). Wymoczony, wciągnął butlę i znowu śpi Mam nadzieję, że noc też będzie przespana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 21:46
Mia1988, 1kasiulka1, katepr, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Mia dla mnie jest taki malutki, serio;))
Ale wyróżniał się na oddziale, wyglądał jakby miał miesiąc do tych dzieci, które np 3 kg ważyły ;]
Dora ! Urodziłam w 41+5 !! Czy to rekord? he heWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:01
amarranta lubi tę wiadomość
-
Czytam co piszecie ale jakoś nie mam wkiedy pisać. Jak wy znajdujecie na to czas? Mnie dzieci teraz absorbują calkowicie. Nawet z M nie ma kiedy pogadać bo ja z małym w domu, a on ciągle coś robi w ogrodzie.
Macie jeszcze pępki? U nas nadal jest, a tu widzę niektórym po 5 dniach odpada.
Mnie już zaaczyna trapić waga. Teraz jak Bartuś się urodził to zobaczyłam moje przyrosty na placach , znaczy bocski miłości. Fuj. Znowu będę się pozbywać 2 lata. Po porodzie straciłam do tej pory 7kg. Czyli 8 jeszcze mi zostaje. Po pierwszej ciąży też mało mi ubyło po porodzie. ..
Juwelka -spory chłopak. Mój też miał taki być a wyszła kruszyna lol -
Juwelka wierze Ci
Dla mnie tez moj jest okruszkiem, a mimo to na porodówce były jeszcze mniejsze i to sporo
Tasha mojemu Ryankowi akurat pępek odpadł po 5-ciu dniach ale wiem że nawet dzieci po 3 tyg maja...
Chociaż wyobrażam sobie jakie to stresujące bo ja bałam sie go bardzo i Bogu dziękuje ze juz go nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 23:52
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Hej
tasha - nasz Kamilek dopiero po 18 dniach stracił kikut pępowinowy i teraz ma już ładny pępuszek
livia - twój synuś dziś spokojniutki a mój jak nigdy bardzo ożywiony, dodałaś ostatnio cudne fotki i idąc twoim śladem też dziś pstryknełam małemu kilka
Domowe sesje Kamilka dla Cioteczek z forum:
A tu przed i po porodzie
wikaa, Mia1988, dora8201, LillaMy, Konwalia, rex, kate851 lubią tę wiadomość
-
Mia, mogłabym Cie prosić o wrzucenie jeszcze raz tego linka z filmikiem o zawijaniu dzieci? chętnie bym obejrzała, a nie zrobiłam tego od razu i teraz nie znajdę
Kasiulka bardzo fajne fotki Kamilka a Ty maly mialas brzuszek1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka widzę, że miałaś wenę dzisiaj na fotki. Są naprawdę bardzo ładne !
Juwelka ja jak urodziłam drugiego syna to miałam podobnie - on ważył aż 4350 g. ale mi wydawał się malutki.... Za to jak porównałam go z kolegą z łóżka obok (urodzony w tym samym dniu) z wagą 2900 g. to wtedy wydawał się taki duży przy nim jak 3 - miesięczny bobas ....
Ciekawe co u Kate.... Nie odzywa się, może Ja zostawili....1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka fotki przepiękne naprawdę...
I powiem ci ze twój maluszek strasznie podobny do naszego na niektórych zdjęciach, az mojemu T pokazałam i niedowierzałem...
Ammaranta zaraz poszukam gdzie mam linka do tego filmiku wyślęamarranta lubi tę wiadomość
-
Juwelka ja urodziłam tam gdzie Ty tylko minelysmy się o jakieś 12h;) nie odzywalas się więc pomyślałam ze pewnie nie masz neta i spędzasz czas z maluchem...fajnie masz ze już w domu jesteś bo my jeszcze na oddziale. Mała za bardzo spadła z wagi i może jutro wyjdziemy. Futruje ja sztucznym byle wyjść a mleka mam więcej niż w pierwszej ciszy ale i tak szału nie ma więc pewnie skończymy na sztucznym.
Kate ciekawe co tam u Ciebie?pewnie Cię zostawili skoro nic nie piszesz.
Co do wagi dziecka to Ala wydaje mi się taka kruszynka w stosunku do Stasia jak się urodził. Więc Juwelka dobrze wiem jak się cxulas tu na oddziale. Mała jest taka drobna ze aż strach ze się jej krzywdę zrobi.
Kasiulka sesja super. Kamilem jest słodki:)
Tasha niestety z tymi krokami to już tak jest...u mojej koleżanki mała miała go 4tygodnie. Dlatego polecam spirytus...parę dni i po sprawie. I widzę że będziemy się wspierać w odchudzaniu!
Dora mam nadzieję ze Luska dała Ci ju pospac jak u Livii Tomaszek.