Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Bardzo Wam dziękuję
Tak to moja pierwsza ciąża.
Ja na razie jestem w ciężkim szoku, bo myślałam, że jednak jeden pęcherzyk sie wchłonie i że dziś zobaczę tylko jednego groszka, a tam drugi w gratisie A czy brzuch szybciej rośnie to nie wiem, na razie u mnie jest płaski, ale juz wyobrażam sobie siebie pod koniec ciąży, a raczej swój brzuch. -
nick nieaktualnymadziulek wrote:A kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę?
Póki co w czwartek powtarzam betę
Ja także w czwartek powtarzam betkę
Jak dzwoniłam do lekarki to powiedziała, że lepiej za wczesnie tam nie grzebać hehe i dlatego pierwszą wizyte poleciła mi za 2 tyg czyli to będzie 7 tydzień (chyba) -
Zgredek wrote:Ja także w czwartek powtarzam betkę
Jak dzwoniłam do lekarki to powiedziała, że lepiej za wczesnie tam nie grzebać hehe i dlatego pierwszą wizyte poleciła mi za 2 tyg czyli to będzie 7 tydzień (chyba)
W czw zadzwonię do gina i się dowiem jak to wygląda -
nick nieaktualny
-
Witam
chciałabym się z Wami podzielić moim dziwnym przypadkiem a mianowicie staramy się z mezem o drugie dziecko,a ciężko z tym jest bo on wyjezdza na 3-miesieczne kontrakty, a ja mam nieregularne cykle.i teraz najlepsze wrocil do domu 28.10 a ostatnia miesiaczke miałam 01.10 i już jej nie dostałam zrobiłam 4 testy tydzień temu i wyszly pozytywnie, wczoraj robiłam bete i wyszla 1465,60. Na piątek umowilam się do ginekologa, ale już sama nie wiem który to może być tydzień.jak to teraz obliczyć, jak wogole zaszłam w ciaze praktycznie w dniu spodziewanej miesiączki?Sabela, Ivettka, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Verona wrote:Witam
chciałabym się z Wami podzielić moim dziwnym przypadkiem a mianowicie staramy się z mezem o drugie dziecko,a ciężko z tym jest bo on wyjezdza na 3-miesieczne kontrakty, a ja mam nieregularne cykle.i teraz najlepsze wrocil do domu 28.10 a ostatnia miesiaczke miałam 01.10 i już jej nie dostałam zrobiłam 4 testy tydzień temu i wyszly pozytywnie, wczoraj robiłam bete i wyszla 1465,60. Na piątek umowilam się do ginekologa, ale już sama nie wiem który to może być tydzień.jak to teraz obliczyć, jak wogole zaszłam w ciaze praktycznie w dniu spodziewanej miesiączki?
Skoro masz nieregularne cykle to powiedzmy ze ten cykl moglby trwac 40 dni i wtedy 28.10 w sam raz na owulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:10
Wiara czyni cuda
-
Mam dzisiaj gorszy dzień. W głowie mi się kręci, jakoś mi tak słabo. Dobrze, że starszy syn jest taki rozgarnięty, to usmażył sobie i bratu frytki na obiad
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySury, prawdopodobnie w tym samym czasie zaszłyśmy I ten sam termin porodu ale ja coś czuje, że miałam ovu wcześniej Bo odstawiłam Visanne 13.10.2014 po 2 dniach dostałam @ czyli 15.10.2014. który trwał 3 dni i do dzisiaj nic Krechy bardzo grube i wyszły od razu, także może z tydzień wcześniej miałam ovu. Zobaczymy na badaniach
-
Gigsa cudne wieści!!!!! Serdecznie gratuluję i również cichutko zazdroszczę, bo marzyłam o bliźniakach
Lenka a możesz zdradzić swoje odczucia po porodzie sn? Jak go zniosłaś, jak porównujesz go z cc?
Witam nowe mamusie!gigsa lubi tę wiadomość