Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivettka wrote:To ja chyba też zacznę. Jestem na bakier z witaminami ( warzywa bleee) a powiedz mi nie przeszkadza że oddzielnie biorę kwas foliowy?
nie, ja też biorę dodatkowo, bo wcześniej brałam tylko kwas foliowy nadmiar po prostu się nie wchłonie, ale nie zaszkodzi. Zaleca się nawet 600 ug dawkę kwasu w ciąży, a w Pregnie Plus jest standardowo 400 ug, więc można myślę spokojnie brać, ale nie byłam jeszcze u lekarza więc, to tylko moja opinia.Ivettka lubi tę wiadomość
-
Ja biore femibion,a co do cc to po pierwszym była masakra,żadna ,,miła" pielęgniarka nie chciała mi pomóc przy schodzeniu z łóżka,a było dość wysokie,musiałam skakać.Za to po drugiej cesarce zaraz po tym jak mi zaczeło schodzić znieczulenie zaczełam ,,tańczyć" tyłkiem po łóżku więc było mi łatwiej dojść do siebie.A tak z ciekawości czy któraś z was mieszka w Kielcach lub okolicy?
-
gigsa wrote:Wróciłam właśnie od gin. BIJĄ DWA SERDUSZKA Bliźniaki jak nic
http://naforum.zapodaj.net/8b585b42cd26.jpg.html
hahha wiedziałam!!! gratuluję kochana! śliczne kropki
ale jesteście! nie było mnie 2 godz. i znowu mam 5 stron do nadrobienia
Zgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:bo u mnie - po mimo ze to dopiero poczatek to kurcze brzuch mi bardzo rosnie moze przesadzam z jedzeniem czy co
Cati mi też tak brzuch wysadziło na dole samym, mam tak wypukły i nabrzmiały a wzdęć nie mam na pewno, nie mogę go wciągnąć. Może jest taki widoczny bo szczupła jestem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:35
cati, Tysia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, teraz tak was czytam i myślę bo też mam wypukły brzuch. Jestem po laparotomii i mam bliznę jak po cesarce i brzuszek mi wystaje i pod i nad blizną I w ogóle czuje sie taka duża Wczoraj bratowa mi powiedział, że nawet mi palce napuchły
Lena87 lubi tę wiadomość
-
co do witamin to mi w poprzedniej ciąży lekaz dopiero ok 20 tyg kazał brac witaminy szybciej nie ja biore tylko kwas foliowy który kazał mi brac jeszcze przed ciążą a o witaminach kazał wtedy nie myslec i narazie to wszystko jak lekarz zdecyduje inaczej to zaczne brac cos jeszczehttps://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Tysia85 wrote:Cati a może po prostu to wzdęcia? jesteś w stanie "wciągnąć" brzuch? Bo jeśli tak, to raczej jeszcze nie macica powiększona A jeśli jednak już coś widać to nic, tylo się cieszyć
Kazda kobieta jest inna, więc kto wie, może u Ciebie coś już się zaczyna dziać!
co wy na to ?
A i napisala ze 8 tydz bo jutro mi sie zaczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:36
Lena87, Lenka87, Nona, mikimiki25 lubią tę wiadomość
-
cati tez mam taki bębol:P odstaje mi jak po 10 piwach:P i jakies gazy meczą.. takie w srodku:p
cati, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustars wrote:nie, ja też biorę dodatkowo, bo wcześniej brałam tylko kwas foliowy nadmiar po prostu się nie wchłonie, ale nie zaszkodzi. Zaleca się nawet 600 ug dawkę kwasu w ciąży, a w Pregnie Plus jest standardowo 400 ug, więc można myślę spokojnie brać, ale nie byłam jeszcze u lekarza więc, to tylko moja opinia.
A orientujesz się ile kosztuje? -
nick nieaktualny