Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ola no właśnie słyszałam o tym nanie no ale wczoraj zrobil bez wiekszego wysilku, troche postekal, zuzyje te puszki co mam i zobacze, myslalam zeby na bebiko ha przejsc ale czytalam ze jeszcze gorsze ma opinie wiec nie mam juz pomyslu
Amarranta jak najbardziej przy kp ponoć 80% kobiet dostaje okres do 10tyg po porodzie :p ale właśnie zalezy od organizmu, hormonów itd
Zania nie daj sie :p
Daven co się nie odzywasz, co to za spiskowanie
-
nick nieaktualny
-
radiszka wrote:Yyy sprawdziłam ale nic tam nowego sie nie objawiło
katepr wrote:Daven co się nie odzywasz, co to za spiskowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 18:14
dora8201 lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Ktos mi w nocy dziecko podmienil najedzony, pielucha przebrana, chyba nie jest mu zimno bo karczek cieply (ubrany w body krotkie i pajaca) w domu 21oC. A krzyczy juz trzeci raz w nieboglosy i nie wiem za pierona o co chodzi...
A wy jak teraz ubieracie?
Myslicie ze taka zmiana w zachowaniu to przeciweskazanie do jutrzejszego szczepienia?
Oszaleje w tym domu jeszcze dziecko przeciw mnie.... -
Hej!
Dzień zleciał nie wiem kiedy a zaczęliśmy dość wcześnie bo przed 6
Tak czytam ze Wy juz prawie wszystkie z @ więc pewnie mnie niego nawiedzi ale nie cieszę się bo ledwo skończyłam plamić po porodzie... ale ze teraz karmie piersią tylko wieczorem, w nocy i rano to zaraz pewnie przyjdzie i do mnie ....
Współczuję Wam nocek i maruderów
ZANIA trzymam kciuki za wojnę z zusem
Tak czytam tu widzę, ze mogę dziecko jedno z mniejszych... Nadal w 1 popyla i dorosła do części 56... Kupiłam body na dlugo rekaw w Tesco 62 to ja nie wiem kiedy będzie w nich dobrze wyglądać ... Do kolan sięgają jej bez naciągania;) a Wy tu o 68 piszecie! Szok
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Moj 5500 skoncze te 2 co mam i przesiadka na 3
Radiszka ja ubieram dosc lekko, teraz ma body z krótkim i spodenki no i skarpetki ogólnie to na noc wole pajaca ale padł mi dzis bez kąpieli. . Ogólnie w domu nje ubieram podwójnie .
Mój po zmianie mleka zmienil sie o 180 stopni, czasem nawet usnie w dzien na 40 min :o i nie krzyczy przy jedzeniudora8201, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My właśnie dziś założyliśmy 3 po raz pierwszy. Lilcia w piątek była na szczepieniu i ważyla 5390g. Poza tym w pajacyki na 56 już się nie mieści, więc zakladam jej juz 62 i wywijam rękawki.
Ja od 3 dni biorę bromergon i ciesze się, bo nie mam żadnych skutków ubocznych. Tylko patrzeć jak i do mnie zawita @. Dobrze mi bez niej.
Pay wiem co czujesz. Też miałam taki etap, że wieczorem nie miałam mleka i Lilcia darla się, bo nic nie leciało. -
hejka:)
Zania masz rację nie dawaj się:)a ten ZUS to eh..ale co oni jeszcze chcą ugrać jak już przegrali! Trzymam kciuki i wiem,że skończy się dobrze:)
Daven oo to fajnie,że zaczynasz działać
Nieźle Wasze dzieciaczki rosną ja swoją ważyłam 2 tygodnie temu w pn i wazyła 4050 i jutro bym poszła do przychodni zważyć, M zniósł mi na parter wózek, więc tylko schody pod klatką do pokonania a to już pikuś, więc jutro moze wyjdę na pierwszy spacer z Niunią sama:) ale coś ma być chłodniej, no ale zobaczymy:)
Dziś humorek super, bo cały dzień spędzony we trójkę ok 17 poszliśmy do galerii na zakupki, bo miałam sobie wybrać co chcę na urodzinki:) M nie chciał kupować sam tylko żebym ja była zadowolona i sama wybrała to co chcę i baardzo się ucieszyłam, bo wspólne zakupki były super:) M lubi mi doradzać i ogólnie chodzić na zakupy ubraniowe, więc z Nim najbardziej lubię kupiłam sukienkę na chrzciny a chcę jeszcze eleganckie spodnie i bluzkę,ale to za tydzień, bo dziś nic nie było fajnego. Drugi powód do radości to to,że bez problemu zmieściłam się w S,miłe uczucie po ciąży:) 2 razy karmiłam Nelę w galerii,ale spoko i uwaga! pierwszy raz siadłam na tyłku!!! hehe dziś równo mija miesiąc i tydzień po porodzie, ktoś mnie przebił?;p Oczywiście delikatnie tak,ale już jest dobrze:)
Jutro stuknie mi 30-stka, w sumie to za pól godzinki;p ale o dziwo czuję się jakbym miała tak z 23 lata hehe:) moze dlatego,że nikt mi nie daje tej 30stki, pocieszenie:)
Dziewczyny ja teraz śpię po 4-5godz i o dziwo normalnie funkcjonuję a wczesniej musiałam 8 godzin, hmm Wy tez tak macie? zasypiam przed 1 i o 4 budzi się Nela i do 6 nie spię.
Co do plamienia to ja jeszcze mam delikatne. -
nick nieaktualny
-
Kate sto lat
Tu też zimno i leje
Ja jeszcze poczekam może samo to mleko zniknie, fajnie by było, bo ciagle sama jestem to jakbym zle sie czula po tych tabsach to niewiem kto by mlodego ogarnial... :p gdzie moja @ ja się pytam? :p
Ja jeszcze nic nie załatwiłam w zw z chrzcinami..kate851 lubi tę wiadomość