Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej dziewczyny jakie smuteczki ja sie z M klocilam przedwczoraj:/ Olaw, czasem tez mam ochote mu powiedziec, zeby sobie poszedl, albo sama uciec:/ moze to hormony jeszcze?
Dzisiaj M pierwszy raz ma wolny weekend taki, ze siedzi w domu a nie jedziemy do Polski od niepamiętnych czasow. To straszne, ale naprawde nie pamietam kiedy ostatni raz tak bylo..
Pogoda deszczowa, ciekawa jestem czy wyjdziemy na spacer..
Mamy pierwszy raz za soba bylo milo, nie bolalo, a sie balam tylko troszke sucho, ale to da sie zrobic chyba sie zdecyduje na tą spiralę.. Miała któraś z Was może? Bo trochę się cykam
Kate, aleź pechowo z tą Waszą łazienką a naprawa w ramach gwarancji? A jak Twoj M już musi wyjść to nie może Ci sprowadzić wózka tak zebyś mogla na spacerek iść, z jakąś koleżanką się spotkać czy coś?
Przepraszam, ze sie nie odnosze do wszystkiego, ale jak czytam orzy karmieniu i nie odpisuje na bieżąco, to później nie pamiętam
udanej soboty!!
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy na spacerku i od razu lepiej:) Nie sądziłam ze wyjście Na dwór będzie sprawiało mi taką radość! nawet na dworku karmiłam aż bluzkę rozciagnelam bo się nie przygotowałamm. M dopiero teraz pojechał pomoc przy remoncie, chce każdemu dogodzić i szkoda mu się mnie zrobiło.
Amarranta M do 12 robił z tym panem w łazience, nie mamy gwgwarancji bo to pękła rura a fachowiec dobrze podlaczyl wszystko, dobrze że chciał przyjechać i to zrobić, nowe elementy 100zl i usługa 300zl, 400 zł od tak poszło:/ pół roku po remoncie pękła rura, mamy szczęście do zalan, ale dobrze ze juz zrobione i kabina znów stoi:)
Dziś pojechaliśmy tez po ubranko do chrztu. Ivetkka my kupiliśmy używane sukieneczka bolerko buciki i czapeczka, pani dodała podusie do chrztu za wszystko 80 zł i jak nowe, wiadomo raz założone to co takie dziecko zniszczy. Oglądałam nowe w necie to sama suknienka 180 zł a później i tak by leżała, wiec racjonalnie podeszlismy.
Amarranta super ze nic nie bolało:) a to może okres juz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 17:09
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Ivettka ja kupiłam robione na szydełku sukienecxka bilerko buciki czapeczka i opaska. Śliczne ale kosztowało 180 i teraz już chce to na olx wystawić bo więcej w tym chodzić nie będzie:)
Amarranta ja się nad spirala zastanawiam. Będę w przyszłym tyg podpytywac gina.
Mąż nas znalazł...przyjechał z kwiatami i bardzo przepraszał...Ech
radiszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A My to chyba będziemy chrzcic na wiosne:-) bo teraz jakos nie mam weny na przygotowywanie i planowanie. Zobaczymy...
NO i ZUS się odwołał od wyroku cholera by ich wzięła, Oni tego nie wygraja ale przecież przeciągnąć trzeba w czasie... Zakładam im kolejna sprawę o odsetki Tym razem z adwokatem co by im walna konkretna sumkę... nie pozbieraja sie oj nie:-/radiszka, OlaW84 lubią tę wiadomość
-
zania1313 wrote:A My to chyba będziemy chrzcic na wiosne:-) bo teraz jakos nie mam weny na przygotowywanie i planowanie. Zobaczymy...
NO i ZUS się odwołał od wyroku cholera by ich wzięła, Oni tego nie wygraja ale przecież przeciągnąć trzeba w czasie... Zakładam im kolejna sprawę o odsetki Tym razem z adwokatem co by im walna konkretna sumkę... nie pozbieraja sie oj nie:-/
Zania podziwiam, jesteś nie do zdarcia nie daj się tym złodziejom! -
Katepr, ten okres to nawet przy kp? Ehh!
Kate851, no pechowo z t rurą mieliście:( ale najwazniejsze ze juz naprawione! Bardzo fajnie, ze Twoj M spędził z Wami dzien
OlaW - tylko sie Cieszyc, ze M Was znalazl i przyszedl z kwiatami! Mam nadzieje, ze sie dogadacie! Jak popytasz o spirale to napisz prosze tutaj mi moja gin mówiła, ze mozna wyjąć w każdej chwili.
Nasza dzidzia dzisiaj ciąg dalszy marudzenia. Ja tam wierzę w te skoki rozwojowe. Zaczęła ósmy tydzień i codziennie lewą nogą wstaje -
Zania my tu wszystkie za Ciebie kciuki trzymamy!!! Masz rację, nie daj im się!!!
A co do chrzcin my chyba w ostatni weekend listopada zrobimy. Mam nadzieję, ze ziny nie będzie. Nad ciszkiem się jeszcze nie zastanawialam
Ivetka, moze od Oli odkup ubranko? -
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny za słowa wsparcia:-) kurcze mam wrażenie,że ich każde odwołanie motywuje mnie do walki jeszcze bardziej... No nie popuszcze!
co do okresu podczas KP -ja miałam w 6tyg pologu a karmie swoim mlekiem. I to był okres na 100%. na dzień dzisiejszy zauważam już śluz jak przed ciążą NIe ma ci się sugerowac książkami itp. każda z nas jest inna. Burza hormonow:-) -
nick nieaktualny