X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widze jakas fala kłótni... ja że swoim wczoraj również:-( wrrr

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej dziewczyny jakie smuteczki :( ja sie z M klocilam przedwczoraj:/ Olaw, czasem tez mam ochote mu powiedziec, zeby sobie poszedl, albo sama uciec:/ moze to hormony jeszcze?
    Dzisiaj M pierwszy raz ma wolny weekend taki, ze siedzi w domu a nie jedziemy do Polski od niepamiętnych czasow. To straszne, ale naprawde nie pamietam kiedy ostatni raz tak bylo..
    Pogoda deszczowa, ciekawa jestem czy wyjdziemy na spacer..

Mamy pierwszy raz za soba :) bylo milo, nie bolalo, a sie balam ;) tylko troszke sucho, ale to da sie zrobic ;) chyba sie zdecyduje na tą spiralę.. Miała któraś z Was może? Bo trochę się cykam

Kate, aleź pechowo z tą Waszą łazienką :( a naprawa w ramach gwarancji? A jak Twoj M już musi wyjść to nie może Ci sprowadzić wózka tak zebyś mogla na spacerek iść, z jakąś koleżanką się spotkać czy coś?

Przepraszam, ze sie nie odnosze do wszystkiego, ale jak czytam orzy karmieniu i nie odpisuje na bieżąco, to później nie pamiętam :/
    udanej soboty!!

o1489vvjal2gnmht.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a gdzie kupujecie/ będziecie kupować sukienusie na chrzest?

• amarranta Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam za głupie pytanie..

możliwe, że okres dostałam? czy mi się coś podczas seksu podrażniło? tylko, że seks był ponad 24h temu, a krew teraz się pojawiła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 14:52

o1489vvjal2gnmht.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak najbardziej możliwe :) a ja nadal nie mam..

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy na spacerku i od razu lepiej:) Nie sądziłam ze wyjście Na dwór będzie sprawiało mi taką radość! :-) nawet na dworku karmiłam aż bluzkę rozciagnelam bo się nie przygotowałamm. M dopiero teraz pojechał pomoc przy remoncie, chce każdemu dogodzić i szkoda mu się mnie zrobiło.
    Amarranta M do 12 robił z tym panem w łazience, nie mamy gwgwarancji bo to pękła rura a fachowiec dobrze podlaczyl wszystko, dobrze że chciał przyjechać i to zrobić, nowe elementy 100zl i usługa 300zl, 400 zł od tak poszło:/ pół roku po remoncie pękła rura, mamy szczęście do zalan, ale dobrze ze juz zrobione i kabina znów stoi:)

Dziś pojechaliśmy tez po ubranko do chrztu. Ivetkka my kupiliśmy używane sukieneczka bolerko buciki i czapeczka, pani dodała podusie do chrztu za wszystko 80 zł i jak nowe, wiadomo raz założone to co takie dziecko zniszczy. Oglądałam nowe w necie to sama suknienka 180 zł a później i tak by leżała, wiec racjonalnie podeszlismy.
    Amarranta super ze nic nie bolało:) a to może okres juz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 17:09

Ivettka lubi tę wiadomość

• OlaW84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka ja kupiłam robione na szydełku sukienecxka bilerko buciki czapeczka i opaska. Śliczne ale kosztowało 180 i teraz już chce to na olx wystawić bo więcej w tym chodzić nie będzie:)

Amarranta ja się nad spirala zastanawiam. Będę w przyszłym tyg podpytywac gina.

Mąż nas znalazł...przyjechał z kwiatami i bardzo przepraszał...Ech

radiszka lubi tę wiadomość

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam że mam coś jeszcze napisać...katepr NAN HA zatwardza z powodu w dużej zawartosci żelaza. Więc tak może być. Jak Staś dostawał Nan to robił kupy raz na 3-4dni i w końcu go od tego brzuch bolał i musieliśmy mleko zmienić

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też najchętniej taki zestaw bym kupiła...i miała z głowy...

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A My to chyba będziemy chrzcic na wiosne:-) bo teraz jakos nie mam weny na przygotowywanie i planowanie. Zobaczymy...

NO i ZUS się odwołał od wyroku cholera by ich wzięła, Oni tego nie wygraja ale przecież przeciągnąć trzeba w czasie... Zakładam im kolejna sprawę o odsetki Tym razem z adwokatem co by im walna konkretna sumkę... nie pozbieraja sie oj nie:-/

radiszka, OlaW84 lubią tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania1313 wrote:
    A My to chyba będziemy chrzcic na wiosne:-) bo teraz jakos nie mam weny na przygotowywanie i planowanie. Zobaczymy...

NO i ZUS się odwołał od wyroku cholera by ich wzięła, Oni tego nie wygraja ale przecież przeciągnąć trzeba w czasie... Zakładam im kolejna sprawę o odsetki Tym razem z adwokatem co by im walna konkretna sumkę... nie pozbieraja sie oj nie:-/

Zania podziwiam, jesteś nie do zdarcia ;) nie daj się tym złodziejom!

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr, ten okres to nawet przy kp? Ehh!

Kate851, no pechowo z t rurą mieliście:( ale najwazniejsze ze juz naprawione! Bardzo fajnie, ze Twoj M spędził z Wami dzien :)

OlaW - tylko sie Cieszyc, ze M Was znalazl i przyszedl z kwiatami! Mam nadzieje, ze sie dogadacie! Jak popytasz o spirale to napisz prosze tutaj :) mi moja gin mówiła, ze mozna wyjąć w każdej chwili.

Nasza dzidzia dzisiaj ciąg dalszy marudzenia. Ja tam wierzę w te skoki rozwojowe. Zaczęła ósmy tydzień i codziennie lewą nogą wstaje

o1489vvjal2gnmht.png
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania my tu wszystkie za Ciebie kciuki trzymamy!!! Masz rację, nie daj im się!!!

A co do chrzcin my chyba w ostatni weekend listopada zrobimy. Mam nadzieję, ze ziny nie będzie. Nad ciszkiem się jeszcze nie zastanawialam

Ivetka, moze od Oli odkup ubranko? ;)

o1489vvjal2gnmht.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie Ivetka;) mogę Ci podesłać zdjęcia jutro rano jak mi dasz maila.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wysłałam Ci zaproszenie, a ile byś chciała?i jaki rozmiar? moja 68 nosi :)

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za słowa wsparcia:-) kurcze mam wrażenie,że ich każde odwołanie motywuje mnie do walki jeszcze bardziej... No nie popuszcze!

co do okresu podczas KP -ja miałam w 6tyg pologu a karmie swoim mlekiem. I to był okres na 100%. na dzień dzisiejszy zauważam już śluz jak przed ciążą:-) NIe ma ci się sugerowac książkami itp. każda z nas jest inna. Burza hormonow:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania a o co wojujesz bo nie jestem na bieżąco :/

• Daven Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!

Taka mała prośba do tych, które mają mnie w "przyjaciółkach" - czy mogłybyście sprawdzić pocztę :)?

Pozdrawiam i powodzenia!

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivettka walczę o odszkodowanie z tyt. śmiertelnego wypadku w pracy mojego taty. Walczymy od 2010, sprawa zostala wygrana w sądzie rejonowym a teraz 7dni po wyroku ZUS się odwołał... dziady

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka to słabo bo moje dziecię nosi 56 i ledwo 62

‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ