Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej:)
Wikaa śliczna Lenka, słodzinka i jaka duża:) widać,że dużo ważyła:) i braciszek jaki przystojniak:) ja zgram zdjęcia i jakieś dodam:)
Dora oj Ty to się masz z atakami kobiet;p jak nie Pani nauczycielka to teraz dr;p ale każda z nas ma swój rozum i wie co robi,no ale niektórzy chcą na siłę przekonać do swoich racji;/ Pewnie chciała,żebyś tylko kp,ale przecież wiesz co robisz i powinna to uszanować, chcesz dobrze dla swojego dziecka.
Ja się chyba przestawiłam, bo zasypiam ok. 00.30.Nela spała od 22 a ja w tym czasie nie mogę zasnąć ale śpię rano jeszcze z Nelą malutka wstała po 3 raz, jadła ok godziny i zasnęła przy mnie:)teraz zjadła i śpi:) moze Jej się zmieni i nie będę cały dzień karmićwikaa lubi tę wiadomość
-
Witam z rana.
U mnie dzisiaj niespokojnie. Lena coś popłakuje, ale chyba bardziej z nudów, bo jakby coś bolało to bardziej by krzyczała. Do tego tesciowa się zapowiedziała na popołudnie z bratową a u mnie porządek jak u Katepr wczoraj A ta zaraz będzie po kątach zaglądać i mówić, że strasznie się u mnie kurzy....
Dora dzięki za miłe słowa. Kacper w tym roku zaczął gimnazjum i tez ma sporo kolegów i koleżanek z podstawówki. Będzie się czuł pewniej w nowej szkole.
Tak to prawda, że starsze dzieci mogą pomóc przy takim maleństwie. Trochę mnie przeraża ta 12-letnia różnica wieku między Kacprem a Lenką, ale cóż, tak wyszło
Ja na szczepienie idę pod koniec września, bo 27 robimy chrzciny i nie chciałam tuż przed nimi ryzykować, że Mała je odchoruje. W piątek idziemy do ortopedy. Czy Wasze dzieci też miały taki bąbelek po szczepieniu na gruźlicę ? Bo mi coś położna wspominała, że po ukłuciu może się coś takiego pojawić w późniejszym czasie... -
Wikaa tak moja ma takie zgrubienie z ropką jakby w środku, mam nic z tym nie robić, to normalne zjawisko.
Moja dziś mega grzeczna, je i już drugi raz śpi, pierwszy raz takie coś skończył się 5 tydzień i od razu inna w dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:46
Pay, OlaW84, tasha, katepr, Mia1988, wikaa, amarranta, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Ola śliczniutka Alusia:)
Ja mojej dziś nie poznaję, zjadła i znów śpi:)
Dziewczyny własnie dostałam pismo z ZUS,że przesuwają mi przyznanie decyzji o macierzyńskim, bo brakuje im dokumentów;/ firma wysłała,ale chcą oryginał aktu urodzenia, dosyłałyście do ZUS oryginał? bo my dostalismy tylko 1 i wszędzie dawaliśmy xero a ZUS chce oryginał i jeszcze uzupełnienie do oświadczenia odnośnie męża..eh i dopiero od dostarczenia tych dokumentów mają 30 dni na wydanie decyzji.super a ja juz myslalam,że będzie macierzyńki bo i tak miesiąc minął.. a u Was poszło bez takich przeszkód? -
Dzięki dziewczyny, dobrze że mam gdzie się wyzalic bo chyba bym z balkonu skoczyła.
Mojemu malemu teraz jakas wysypka wyskoczyła i byłam u położnej, mówiła żeby spróbować nan HA dawać, takze rezygnuje z tej humany narazie. Mega sie boje że po tym bedzie miał problem z kupka no ale zobaczymy w tydzień przybrał 400g, no ale je bardzo często. W szafce mam już 5 mlek roznych firm, ktoś coś potrzebuje? ; p
Ola mój tak samo sypia w nocy, jedna dłuższa drzemka a potem co 2h, a od 5-6 to już tylko godzinke pośpi no i cały dzień na czuwaniu, ja niewiem jak on to robi :p
Kate śliczna mała i jak fajnie ubrana mi to się nawet nie chce bawić w jakieś przebieranie małego aby czyste po kąpieli założyć i tyle.
Mały już tak fajnie się uśmiecha
-
Katepr no widzisz, nawet jak są troski i problemy, to wystarczy, ze maluszek się uśmiechnie i od razu humor lepszy i siły wracają.
Ola Ala super. Szczególnie na drugim zdjęciu. Straszne zmartwienie ma dziecko, bo aż się za główkę złapało. ...
Kate dzięki. Uspokoiłaś mnie z tą krostką. Właśnie coś takiego ma Lenka. Rywanolu nie trzeba przykładać ? Twoja Nelcia ślicznotka, a jakie ma włoski długie. Czy mi się wydaje, czy ona do Ciebie podobna jest ?
JAKIŚ ZASTÓJ TU MAMY NA FORUM.... (jak ja w cyckach na trzecią dobę ) DZIEWCZYNY HEJ, HEJ... PISZCIE COŚ ! -
No to pięknie napisalam długiego posta i mi wcielo juz rano z komputera odtworze go bo oczu mi się już kleją Luśka śpi, chłopaki chrapią to i ja idę... A ze L caly dzien byla marudna strasznie po szczepieniu to zjedzona jestem
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dzień dobry:)
Jaki tu spokój nanana:) ja karmie i od razu do Was:)
Wikaa nic z ta krostka nie trzeba robić, kilka razy pediatra mi powtarzała żeby niczym nie smarować zagoi się
Dziękuję w imieniu Nelci:) włoski wystawaly po urodzeniu spod czapeczki:) jedni mówią ze do mnie podobna inni ze do M, czas pokaże; )
Katepr jak dziś Twój Kubuś?wikaa lubi tę wiadomość
-
Heja
Kate tak pracodawca wziął ode mnie oryginał a po tygodniu odebrałam więc oni potrzebują to mieć w oryginale nie wiem po jakiego wafla jak na ksero to samo więc jak najszybciej to zrób i dostaniesz kaske. Ja już dostałam. A i jeszcze pisk dostałam aby rodzicielki mieć u nas dzisiaj nocka spoko 2 kupy były a teraz kolejną sadziCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dzien doberek my sie wlasńie karmimy
Dziewczynki powiem to po raz kolejny.. Śliczne te nasze lipcatka.
Udały nam sie bobasy nie ma co...
Co jedno to ładniejsze
Ja dzis w miarę wyspana,
Młody spał dzis z nami bo sił nie miałam druga noc pod rząd wstawać do niego co 2h a wogole wczoraj po kąpieli był taki ze na krok nie mogłam od niego odejść, bo odrazu sie budził i maruda...
Wiec wygrał...
Dzis moja wizyta u gina... Zobaczymy co i jak...
Chociaż juz nie czekaliśmy z serduszkowaniem...
Kate posłuchałam twojej rady i wczoraj był ten " pierwszy raz"
Jak dla mnie bomba w końcu powrót do normalnościwikaa, kate851 lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Kubuś się zlitowal nad matką i spał od 21 do 4 co prawda krzyczal po kapieli jak zawsze no ale wybaczam jak go nakarmilam i położyłam to nie mogłam zasnąć tak się wyspalam, także humor od rana o wiele lepszy teraz czekamy na kupsko :p
W ogóle mało dziewczyn już się udziela tutaj, hop hop piszcie coś
Ja chyba jeszcze zdjęcia nie wrzucałam małego, ale coś z kompem mi nie po drodze, ciągle na komórce przeglądam
-
Hejka.
Ale leje.... Albo susza albo potop.... Zawiozłam dzieciarnię do przedszkola, do szkoly, potem zakupy. Jak zapinałam fotelik w samochodzie do plecy mi tak zalało, że jak się wyprostowalam to aż mi po tyłku pociekło. ..
Monita niestety nie dostałam żadnej takiej karteczki Coś mi się tylko kojarzyło, że położna ostrzegała, że może się coś takiego pojawić ale gdzieś mi umknęło co wtedy mam z tym robić. Ale uspokoiłyście mnie
Teściowa wczoraj mnie nawiedziła, oczywiście nie z bratową a szwagierką. Przyjechała ze stanów w odwiedziny wiec skorzystaliśmy z okazji i zostanie Lenki chrzestną, he, he... Uwielbiam prosić kogoś na chrzestnego. .. Wszyscy, aż się palą...? A co do chrzestnych to właśnie Wiktorek idzie dzisiaj do kina na małego księcia z chrzestną
-
Ha moje też dały pospac:) spala od 18.30 (zaraz po kąpieli) do 24...szybka butla w 5 minut i spala do 5...następna szybka butla i pobudka o 9. A że Staś spał od 7 do 6.30 bez przerwy to wysłaliśmy się za wszystkie czasy;))) i tak jak Katepr mpisze humor od razu lepszy. Na nieszczęście nie wiedząc że będę miała taki dobry humor wczoraj unowilam się do teściów żeby dzieci zobaczyli i już wiem jak mi humor zejdzie po wizycie. Wiecie ze teść jeszcze ani razu u nas nie był a Ale widział tylko raz w domu i raz jak chrzciny były...choć w sumie to czy na chrzcinach ja widział to nie wiem bo nawet do niej nie podszedł.
Wczoraj mąż z pracy jak wrócił to zrobił mi niespodziankę i przywiózł bujaczek...moje życie od rana stało się lepsze:) mam tylko nadzieję ze Staś nie będzie się tam pchal. Wiecie ze on nie miał bujaczka? Właściwie nie wiem dlaczego go nie mieliśmy ale jakoś syn przeżył.
Mia zazdroszczę ze wrociliscie do normalosci. Mnie kurczę wszystko boli w środku jak się kochamy. Ech trzeba chyba jeszcze poczekać.
Dziewczyny dziś ruszam z Chodakowska:) od wieczora. No zobaczymy jak pomoze;)
W poniedzialek szczepienie. Mam nadzieję że Ala zniesie to lepiej niż Staś. -
Monita wysłałam od razu wczoraj do ZUS,ale teraz mają 30 dni od dostania tych dokumentów.. miesiąc minął od porodu a oni jeszcze drugi miesiąc mają na decyzję, więc ponad 2 msc czekanie na decyzję, eh. Przedłużyło się, firma nie wzięła oryginału tylko xero i dlatego tak się przeciągnęło a tez widzę,że dopiero 3 tyg po moim wniosku wysłali do ZUS, więc tez się nie spieszyli..
Wow jak ładnie Wam dziś dzieciaczki spały:) moja spała od 21 do 3, więc tez nie źle,ale ze ja zasypiam przed 1 to się nie wyspałam:) ale humor ok:)
Teraz śpi od 8.30 i chyba powoli wstaje:)
Mia ale Ci zazdroszczę serduszek:) ja to chyba jeszcze ze 3 msc poczekam;p bo jeszcze czuję jakby mi czołg przejechał pzrez krocze;p ale nie chodzę już jak pingwin:)
Dziewczyny jakie macie bujaczki na teraz? zastanawiam się nad takim z huśtawką. -
Kate u mnie tym razem poszlo gladko z ZUS-em i już dostalam pierwsze pieniazki:)
Dziś skończyliśmy 6 tygodni a więć koniec połogu , trzeba się wybrać do lekarza.
Moja spała dziś całkiem nieźle jak na nią 22-2. Szału nie ma,ale i tak jest lepiej niż było:)