Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Infanrix ipv-hip jest na braku,od połowy września ma się pojawić. Pentaxim dostępny bez problemu. A różnią się tylko firma.
Ja też kupowałam w aptece, a raczej wzięłam na kreche,taki przywilej farmaceuty.
Kate stosowałam na laktacje herbatki - pomagają jak umarlemu kadzidło. Pije karmi - chyba dla smaku I mecze cycki laktatorem. To co ściągam po karmieniu mam na wieczór zeby dopoic bo zazwyczaj jest za malo. I po kazdym karmieniu tak sie katowalam. Teraz tylko jak Szymon zasnie na dluzej to z jednej piersi sciagam (zazwyczaj 100ml). I to najbardziej stymuluje. -
Dzieki dziewczyny za wpisy o szczepionkach! Bardzo mi pomoglyscie, rozeznalam sie przynajmniej w temacie:) jestescie super:*
Co do glowki to powiem wam ze od poczatku juz w szpitalu polozne mi mowily ze malutka preferuje prawa strone.. Ale ja nic takiego nie zauwazylam, lezy i na lewej i prawej stronie. Teraz martwi mnie to ze jak poloze ja na boczku a jej nie wygodnie to przekreci sie na plecki, na szczescie nawet na plecach uklada sama glowke w obie strony:P a z ta glowka u nas to strach byl bo mala urodzila sie z przedglowiem tzn. Z malym guzkiem na glowce ktory calkowicie zanikl po godz od porodu. Spowodowane to bylo przeciskaniem sie przez kanal rodny. Ostatnio przy bioderkach robilismy usg glowki i jest wszystko oki:)
Kurde nie moge wstawic zdj malej, nie wiem jak:P
-
no u mnie widac jak maly jest niespokojny nie chce spac albo spi 5-10 minujt i sie budzi w nocy mialam półtorej godziny mordęgi z nim nie chcial lezec, smoka tez nie, jesc to za duzo jadl i ulewal itd. a potem widac po nim co sie zmienia u dziecka ja to zauwazam. A na chrzciny 100-150zł nie wiecej. Chyba ze jakis pierscionek lub krzyzyk dla chlopcaCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Witam po długiej przerwie
będę nadrabiać później zaleglosci w czytaniu
My po szczepieniu 5w1,dosc dobrze zniosła,byl tylko ryk przy wklociu.
Ja jestem po wizycie u gina i nie mogę się pozbierać,a to dlatego ze mam opuszczone narządy i powiedział ze kwalifikuje się tylko na plastykę,ale jestem za mloda,bo ponoc jest ona na kilka lat a nie można jej powtórzyć(w co nie chce mi się wierzyc).wiedzialam,ze jest cos nie tak ale zlapalam taka doline ze szok. dlatego tez szukam prywatnie dobrego plastyka co mi to zrobi bo nie chce tak zyc,wlasnie teraz kiedy jeszcze jestem na tyle mloda ze mi to wizualnie przeszkadza.eh szkoda gadac. -
Hej, dzis maly konczy 2 miesiace dzis mala maruda, nie chce sam polezec, zabawki be :p
jedziemy zaraz do poloznej, zobaczymy ile wazy. To ostatnia wizyta
Tasha ciekawe, bo ja slyszalam ze nie powinien maluch spac na brzuchu, ze jak na brzuch to caly czas trzeba przy nim byc :p w razie wu .