Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! My po szczepieniu wczoraj - L waży 5150g ma 64cm i jest wszystko dobrze z nią po szczepieniu bylo ok wczoraj, noc też normalnie zobaczymy dziś...
Ja smoczki zmienilam w butelkach ale musialam wrócić do 1 bo zalewało L , nie nadążała połykać, bokiem się lało i ulewała znów plus stękała jak stara babka między jedzeniem - chyba ja bolał brzuch bo pierdziala przy stekach. I brzydko jadła, rwała i w ogóle. Po powrocie wczoraj na 1 ładnie i spokojnie je. Czy stęka to się dziś zobaczy bo wczoraj troche marudziła ale to może po szczepieniu
Smoczki uspokajające ma 0-6 wiec nie zmieniałam
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
heja ja uzywam 2 jesli chodzi o smoczki do butelek a odnosnie smoczka to mam 0-6 ale maly i tak chwile pociumka i tyle. Chce zakupic wlasnie 3 zobaczymy jak bedzie czy sie bedzie krztusilCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Konwalia, po ćwiczeniach możesz podciągnąć lekko, a w zasadzie podać palce niech się sama podciągnie. Ale osobiście uważam, że wszystko w swoim czasie
Głowa dalej jest ciężka dla takiego szkraba.
Lepiej już wzmacniać mięśnie trzymając na rękach w pozycji pionowej. Albo w trajcie zabawy...
Robicie samolocik dzieciom?? Świetne na wszystkie mięśnie a dzieciaki uwielbiają -
Jak mówicie że u Was pierwsze smoczki nadal działają to może na razie tez nie będę wymieniać.
Rex i jak tam wrażenia dziecka odnośnie przedszkola? Chce iść czy nie bardzo? Kto bardziej ma stresa? Maluch czy mama?
Co do pociągania za rączki to moja położna na ostatniej wizycie wspominała aby tak ćwiczyć. Wcześniej nie ćwiczyłam, niedawno zaczęłam próbować ale jest mały problem... Madzia jest teraz na etapie robienia "mostków". Podnosi pupę do góry czy to w nosidełku, czy przy leżeniu na plecach. I robi próby do przekręcania się z pleców na brzuch i odwrotnie. Na razie udaje jej się tylko na boczek przekręcić. I jak biorę ją za rączki to ona zamiast głowę i ramiona w górę to pupę podnosi więc nie poćwiczymy siadania
Samolociki robimy czasami.
A "sadzacie" dziecko sobie na kolanach? Różne są opinie na temat sadzania tak małych dzieci, ponoć nie można. A moja uwielbia wszystko to czego nie można.
Pozdrawiamy, spokojnego weekendu dziewczynyEdytaPe -
heja
U nas ćwiczenia zaczęlismy od 3 miesiaca wlasnie trzyma paluszki i sam się podciąga. Siadanie na kolanach u mnie jest ale nie do konca. Miedzy cyckami ma główkę wiec pozycja taka w pół jak w bujaczku Bardzo chętny jest do takich ćwiczeń i bardzo się śmieje. A co do samolocików tez są robione bo właśnie wtedy ćwiczymy mięsnie szyj i kręgosłupaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 11:27
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami