Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka.
Co do pór posiłków moja nie ma stałych.je tak 4-5 razy w dzien.kilka nocy mialysmy juz cale przespane bez jedzenia. A zjada od 100 do 150ml jak jest glodna. Obiadku lub kaszki nie daje na śniadanie i kolację-poza tym je te rzeczy o różnych porach. Owocow jeszcze nie ruszalysmy.
Co sie dzieje... z mężem sie strasznie popsulo.on zawsze jezdzil na ciezarowkach, nigdy go nie bylo.teraz stracil pracę, myslalam ze bedzie fajnie, nadrobimy zaległości, pomoze mi przy malej itp itd
Pomaga przy malej, jeździmy do znajomych.ale strasznie sie klocimy.wszystko mnie nagle w nim denerwuje. W dodatku mialam sie spotkac z kolega ze studiów na kawe z ktorym nie widzialam sie kilka lat. Klocilismy sie z mezem o to z tydzień lub więcej. W koncu odpuscilam to spotkanie.nawet w sypialni nie mam ochoty przez te nieporozumienia.porozmawiac o tym wszystkim tez nie potrafimy bez złośliwościEdytaPe -
Edyta musicie się odnaleźć w nowej sytuacji i tyle. Zajmie wam to czas ale powoli dacie radę. W sypialni to normalne- u nas dzieci jak sie pojawiały to miały zły wpływ (u mnie kp też wpływa) ale wiem że się unormuje. Przy starszej też tak było. Bądź cierpliwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:31
-
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Mam nadzieję ze bedzie jak mówicie.
Rex- Madzia tez lubi "zjadać" ludzi- z tym ze dla niej nie wazne czy swoj czy obcy-z kazdym sie dogada :-D śmiesznie buziaki mi daje-tak sie rzuca na mnie raptownie z buzka jakby mega glodna byla
Dziewczyny- ten rok byl dla nas wyjątkowy, życzę Wam aby kolejny również przyniósł same pozytywne doświadczenia. I udanej zabawy jutroKonwalia, mon!ta^, rex lubią tę wiadomość
EdytaPe -
I ja się dołączam do życzeń noworocznych. Niech ten rok 2016 będzie dla Was wyjątkowy.
Pay używam kremu pharmaceris, który dostałam od Mikołaja i póki co jestem zadowolona. Spełnia swoją rolę tzn. koi. Zobaczymy, czy zaczerwienienie ustąpi i naczynka zbledna.
Dziewczyny, może któraś mi pomoże, poradzi? Po karmieniu butla Lilcia budzi się w nocy z płaczem. Muszę wstać i ją odbić. Potem zasypia. I tak parę razy w nocy. Butle ssie prawidłowo, śpi na wzniesieniu i po każdym karmieniu ją odbijam. Czasami po 3 godzinach po karmieniu pojawi się powietrze w przełyku. Co mogę jeszcze zrobić? Czy to może być refluks? -
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!
Zdrówka, miłości i spełniania marzeń.
Rzadko się udzielam, ale mam egzaminy specjalizacyjne na głowie, 7 praktyczny a 25 teoria, nie mam jak się przygotować z Małym i jestem przerażona. Teraz jestem u rodziców i zostaje na tydzień żeby mi mama z małym pomogła bo sama z nim jak jestem to ciężko herbate w spokoju wypić. Do tego M tak mnie wkurzył że szkoda gadać. Teściowa dorzuciła swoje 3 grosze ...
Szymonek fajnie już sam siedzi, co prawda nie siada ale posadzony siedzi aż wypatrzy coś poza zasięgiem jego rączek i rzuca się w tym kierunku. Przewraca na brzuszek i pełza. Przesunie się tylko o 3-5cm czasem wystarczy. Najlepsze są moje notatki, żadna gazeta ich nie zastąpi. I zaczął tak śmiesznie się dziwić. Wciąga głośno powietrze robiąc takie yyyyyy. Zębów nadal brak.
Wprowadziłam mu marchewke, ziemniaka i dynie. Je bardzo chętnie choć nie do końca wie jak połknąć i czasem próbuje ssać łyżeczkę.
Konwalia ciesze sie że krem podpasował. A jaką butelke masz?
-
Szczesliwego Nowego Roku Dziewczeta
Konwalia a jaki masz smoczek do tej butli?? Bo ja jadę nadal na 1+ i sie zastanawiam czy nie zmienic bo ostatnio maly strasznie wariuje przy butli troche jakby sie niecierpliwil i przez to zjada 70-90ml .
No i zaczal sie budzic w nocy co 3.5h-4h :o