Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czuję się wyśmienicie, jakbym w ciąży nie była Poza chwilowymi bólami brzucha i wczorajszą sennością nie dolega mi nic. Dzisiaj miałam wizytę ale za wiele nie widać bo miałam bardzo późną owulację więc nawet zarodka jeszcze nie ma, jest pęcherzyk 2mm, wychodzi jakieś 5+1 a nie 6+2.
Co do objawów w ciąży to w pierwszej miałam sporo zawrotów głowy i właściwie więcej złego nie pamiętam. W drugiej mega mdłości i myślałam, że umrę a teraz jest dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie Tym bardziej, że lecimy na wakacje i nie mam zamiaru ich spędzić nad muszlą klozetowąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 13:33
-
Livia super ze dobrze się czujesz gdzie się wybieracie na wakacje? Pewnie juz pisalas a ja mam skleroze my jedziemy w polowie lipca do tesciow..na 2 tygodnie.. x) taki plus ze to wies wiec maly poodycha swiezym powietrzem :p
Powoli zaczynam myslec ze moglabym miec 2 dziecko hehe ale musze do pracy wrocic najpierw bo mam kilka podwyżek. Nie wiecie jak to jest?? Na podstawie pensji z ilu miesiecy ustalana jest ta kwota co sie na zwolnieniu ciazowym dostaje? Z roku calego??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:23
-
Nie pisałam gdzie jedziemy bo dopiero wczoraj mój mąż wykupił wycieczkę Lecimy na Teneryfę Trzeba korzystać bo za rok znowu nigdzie nie pojedziemy bo wakacje z 2 latkiem i pół roczniakiem to jakby nie odpoczynek Tomuś jest grzeczny więc coś z tego wyjazdu wyciągniemy, Maja z nami jedzie to też pomoże
Wyjazd zaplanowany mieliśmy już dawno tylko nie do końca wiedzieliśmy gdzie tzn Gran Canaria miała być ale nie ma wylotów z Gdańska a do Warszawy nie chce nam się jechać w nocy by potem jeszcze siedzieć w samolocie 5 godzin, autobus do hotelu... Tomek by ocipiał
Z praca nie pomogę bo nie znam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 21:39
-
Dzieki dziewczyny za kciuki. W srode wyszlismy ze szpitala. Miloszek na sile pije tylko te syfskie wody aromatyziwane typu kubus waterrr ale stwierdzilam ze lepsze to niz nic.
Pozniej zmarla babcia mojego M i dzis pogrzeb. A do tego ja mam tak fatalny humor ze malo nie gryze. Co za tydzien...
Livia zazdroszcze wakacji ja moge sobie tylko pomarzyc o jakichkolwiek. Udanego wyjazdu! A kiedy jedziecie? -
Radiszka a Miłosz zawsze tak mało pił?
Lecimy w czwartek tylko jak na złość dziś lekko zaczęłam plamić Mąż poleciał po nospę do apteki a wieczorem jak się powtórzy znowu to wezmę luteinę i jutro skocze do jakiegoś gina (moja na urlopie). Tłumaczę sobie, że od tego upału może czy coś, niespecjalnie na siebie uważam. Tomka noszę, robie wszystko no ale czuję się dobrze i nie chcę z siebie kaleki robić
-
Tak, dzisiaj już nic się nie dzieje Wzięłam na noc luteinę, dzisiaj może skoczę do lekarza podejrzeć ale myślę, że to od tego, ze mąż się do mnie dobrał dwa dni temu Bardziej martwi mnie to, że mnie zmuliło dziś z rana
Radiszka a miałam pytać, Miłoszek będzie mieć braciszka czy siostrzyczkę?
-
Chyba poczatek marca;) u lekarza jeszcze nie bylam wiec ciezko mi okreslic.
Wielkie zdziwienie bo 1cs i jest myslalam ze bedziemy sie znowu dlugo starac. Ale obaw mam tyle ze hej.. Nie jestem tak nastawiona jak w 1 ciazy. W sumie to moge powiedziec ze mam dola??! Ciezko mi sie cieszyc, nie wiem co jest grane -
Dziewczyny u mnie z emocjami tez podobnie. Zwlaszcza ze maz coraz wiecej pracuje i malo moge liczyc na jego pomoc. Ale chce "hurtem" i wyjsc z pieluch a moze pozniej za paare lat trzecie ale to juz zycie pokarze. Dwojeczka byla moim marzeniem bo ja jestem jedynaczka.
Livia to drazliwy temat gdyz dalej nie wiem. Od dwoch lek dlyszalam tylko "chyba dziewczynka" ale w karcie inf po polowkowych pisze plec niemozliwa do oceny. Jeszcze mysle za 2 tyg pojsc do trzeciego gina zeby on sprawdzil kto tam mieszka. Ale pare sukieneczek juz mam xD -
Konwalia wrote:Czekoladowa jeszcze parę stron temu wspieralismy Ciebie i pisalysmy, że teraz będzie szybciej
Bardzooo dokladnie to pamietam jak sie czujesz? Jak dzidzia?
Livia30 pierwsza wizyta u gin juz za czy przed?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 14:31