Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Z innych tematów. Czy wszystkie pracujące idą na roczny macierzyński? Dajcie znać
Czy ktoś wraca na 3/4 etatu?
Myslicie już o łóżeczku? Wiem, że za wcześnie ale myślę czy takie białe z Ikei czy może najpierw kołyska a la tzw. Koszyk Mojżesza. A po kilku mies łóżeczko. Planujecie łóżeczko w sypialni na początek czy od razu w pokoiku dziecięcym?
Pinio ma takie w swojej ofercie
http://www.pinio.com.pl/kolekcja/tolo/lozeczko-140x70/8
fajne mają kolekcje.
Prawdopodobnie u nas bedzie tak, ze urzadzim mu mały pokoik, a jak nie sprawzi sie chodzenie, to wstawie do sypialni. -
nick nieaktualny
-
świetny pomysł, u mnie wiedzą tylko dwie dziewczyny-jedna z którą jestem blisko, a druga aby mnie nie stresowała
, siostra, brat mój, moji rodzice, brat męża.
Ale jestem za takimi babskimi spotkaniami, ale pewnie u mnie skonczy się na jednej.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morroind wrote:Dziewczynki, w środę chcę iść na USG, zastanawiam się czy będzie widać coś więcej niż mała fasolka z serduszkiem? Kiedy mogę liczyć na jakieś małe rączki, nózki?
http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-8.aspx
tutaj masz rozpisane jakie zmiany zachodza w danym tygodniuMorroind lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem. Wprawdzie nie jestem jeszcze w domu ale chcę Wam dać znać. Przede Wszystkim bardzo, bardzo Wam dziękuję za kciuki. ZADZIAŁAŁY
Słyszałam serduszko, pięknie biło
Popłakałam się ze szczęścia i z radości, że jest ok. Źródła plamienia nigdzie nie było widać, wszystko jest ok. Fasolinka ma 1,21 cm. Jak wrócę do domu postaram się wrzucić zdjęcie. Dziękuję dziewczyny, dodalyscie mi otuchy. To był długi o ciężki dzień ale bardzo szczęśliwy.
gigsa, Nona, Tysia85, Daisy, Helen, juwelka, libellula83, pepitka, dora8201, Ivettka, believe, Sana, Lena87, usia89, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyjmiecie mnie? Gin wyznaczył mi termin na 28 lipca ale to jeszcze nie do konca pewne bo moje cykle byly nieregularne i na następ ej wizycie z wielkości zarodka wyliczy termin
Daisy, Helen, Tysia85, Nona, Ivettka, believe, Lena87, usia89, mała2930 lubią tę wiadomość
-
MarliOne wrote:Dziewczyny jestem. Wprawdzie nie jestem jeszcze w domu ale chcę Wam dać znać. Przede Wszystkim bardzo, bardzo Wam dziękuję za kciuki. ZADZIAŁAŁY
Słyszałam serduszko, pięknie biło
Popłakałam się ze szczęścia i z radości, że jest ok. Źródła plamienia nigdzie nie było widać, wszystko jest ok. Fasolinka ma 1,21 cm. Jak wrócę do domu postaram się wrzucić zdjęcie. Dziękuję dziewczyny, dodalyscie mi otuchy. To był długi o ciężki dzień ale bardzo szczęśliwy.
MarliOne lubi tę wiadomość
-
Tysia85 wrote:MArliOne super wieści!!!!!
Helen piękne te meble, bardzo podoba mi się kolekcja MArsylia - ale ceny są kosmiczneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:45
Flexi lubi tę wiadomość
-
Mi tez sie bardzo podoba, ze kazda z nas ma swoje zdanie, opinie i mozemy sie nimi wymieniac.
Moim i tesciom powiedzielismy jak tylko pierwsza beta byla pozytywna. Szybko, no ale nie zalujemy. Wszyscy sie bardzo cieszymy. My bardzo dlugo czekalismy na te ciaze i moze stad ta ogromna chec podzielenia sie z najblizszymi ta radosna informacja jak najszybciej.
Sped znajomych mamy za tydzien w sobote. Czesto sie z nimi spotykamy, tworzymy taka zgrana paczke. Mysle ze 1x w miesiacu to u nas sie srednio spotykamyWychodzimy tez na miasto, kino, filharmonia, dyskoteka.
Wyciskarke mam Kuvingsa, bardzo pyszne soki z niej wychodza
Oh nie wiem co tam jeszcze pisalyscie, przeczytalam wszystko ale juz zdazylam zapomniec