Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej! póki co nie ruszam się z łóżka i jakby mi lepiej... ale mój pęcherze domaga się wstania więc pewnie zaraz znów mnie będzie szarpać...
co do ćwiczeń - póki co nawet jakbym chciała to bym nie dała rady, natomiast pamiętam z 1 ciąży, że wskazane są dopiero po 10-12tc - najplepiej w 2 trymestrze i na takie zorganizowane trzeba mieć zaświadczenie od gina o braku przeciwskazań... chyba, że się coś pozmieniało
jak się lepiej poczuje mam zamiar ćwiczyć w domu jakieś zestawy dla ciężarnych. Wychodzić nie mam jak za bardzo bo 3 razy w tyg wożę syna na treningi i wszystko co mnie interesuje jest w te same dni a o godzinach takich że nie dam rady połączyć
aaaa i jeśli chodzi o "różnorodność" ciąży lub zderzeniu wyobrażeń o ciąży z tą realną to polecam obejrzeć film "jak urodzić i nie zwariować" - polecamNona lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
jenny88 wrote:Cześć
Dzisiaj popołudniu byłam na wizycie...
Serduszko pięknie bije - widziałam i słyszałam!i wszystko jest ok
<jupi> Żadnego krwiaka nie ma, uff...
Maluszek ma 1 cm
Wg usg 7t1d (2 dni mniej niż z OM).
Następna wizyta planowo za 11 dni
Mam zwiększoną dawkę dupka i zakaz przytulanek do wizyty...
Poszłam do gina, bo dziś cały dzień bolał mnie dosyć mocno brzuch, do tego mam mega wzdęcieno i z sob na ndz po nocnych przytulankach pojawiło się delikatne plamienie
super, że wizyta udana!!!!
to może i u mnie ten brązowy śluz był po przytulaniu?
-
pepitka wrote:A ja myślę że jeszcze troszkę dziewczyn do nas dołączy w późniejszym czasie
ujawnią się po 13tc jak już w miarę bezpiecznie bedzie
Mam nadzieję, że już wszystkie dotrwamy w tym gronie do lipcaNona lubi tę wiadomość
-
Sury wrote:niby wiem, że takie bóle są normalne, najbardziej niepokoi mnie to czemu są tylko z jednej strony?
mi lekarz powiedział, że z tego jajnika z którego była owulacja to potem moze bardziej boleć ta strona
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flexi wrote:mała ja też mam synka 17 miesięcznego. bardzo absorbującego, aż dziwne, że się teraz klockami bawi
dora - ten film jest świetny
uff i dlatego ja się cieszę w takich momentach jak ten kiedy fatalnie się czuję, że mój ma już 6 lat i zajmie się sobą sam, nawet mną się zaopiekuje w tym np kanapkę zrobi:) i chyba nawet mi łatwiej z nim w domu niż samejmała2930, Flexi lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnyJa tez póki co pracuję, myślałam żeby najwcześniej iść na L4 a styczniu. Ok połowy stycznia powinnam miec kolejna wizytę no i wtedy planuje juz zwolnić. Mam siedząca prace przy komputerze i do tego stresującą... Moja koleżanka miała zagrożoną ciąże od siedzenia bo skraca sie szyjka macicy i miała skurcze jak do porodu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek wrote:Ja to samo
Tym bardziej, że za pierwszym razem poroniłam i teraz mam takie chwile, że boje sie nawet ruszyć żeby tylko nie zaszkodzić...
Sury - ja też w biurzeAle szefom powiem o ciąży dopiero po nowym roku.
Póki co jakoś sobie radzę. Prawie lezę na fotelu hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:08
Sury lubi tę wiadomość
-
mufinka wrote:ujawnią się po 13tc jak już w miarę bezpiecznie bedzie
Mam nadzieję, że już wszystkie dotrwamy w tym gronie do lipca
Ja też mam nadzieję, że dotrwamy wszystkie i urodzimy w miare terminowo, oby żadnej z nas nic sie złego nie przydarzylo, wczorajsza wiadomość Kamilki bardzo mną wstrząsnęła, normalnie spac nie mogłam, bardzo to jest niesprawiedliwe