Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
kusiczko ja to nawet jutro mogę, bo dziś jestem kompletnie nie wyjściowa. tylko soczek ze mna a w pakiecie Idzior
belive - nic sie nie bój, a co do witamin prenetalnych to mój gin jeszcze mi ich nie zlecał ale pewnia na nastepnej wizycie gdy pojawi sie fosolka juz mi kaze je brać.
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Gratuluję Nowym Mamusią ..
Ja jako panikara, pojechałam zbadać betę ale już się uspokoiłam
Gardło boli - zakupiłam sobie Prenalen i pastylki do ssania Propolis ..
Dziewczyny Ja również dołączam się do Waszego pełnego Etatu jako Gospodyni, tylko szkoda że nie jest to płatna praca
Bo tak na prawdę więcej narobisz się w domu niż w pracy ..pepitka, mała2930 lubią tę wiadomość
-
w domu fakt masz chwilę by usiąś napić sie herbaty, poczytać, al sa i gary i zakupy i obiad i sprzatanie i pracie i codziennośc czterech ścian. jak jest dziecko jeszczee małe to już w ogóle mimo, że ma sie obowiązki domowe to ten mały człowiek jest na pierwszym miejscu a nie zawsze to dziecko aniołek bo może byc jak moje.. huragan
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena też kupiłłam prenalen bo coś mnie bierze chyba...
Słuchajcie, też wam ciągle zimno ? Ja od tygodnia poprostu zamarzam. Zwariować można
SIedzę jak na szpilkach bo dziś betę powtarzałam. Odświeżam w kółko stronę z wynikami trzymajcie kciuki za mniesynku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Dzien dobry
Wpadłam się pochwalić moim pięknym pęcherzykiem
kusiczka, Sury, Lena87, Aneta210, Flexi, mała2930, usia89, Sabela, MarliOne, Mia S, dora8201, believe, kierzynka, Smartunia, Nona, Tysia85, ewela86, kahaśka, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMia lepiej łykać za wczasu
ja jeszcze sobie zrobię syrop z cebuli
Mi praktycznie cały czas jest zimno
Ja na szczęście nie musiałam odświeżać stronyjak wróciłam do domu to wynik już miałam 4800 .
I jestem spokojniejsza !!
Jak już tak mówimy o mieścinachto może jest ktoś ze śląska ?
Okolice Jastrzębia, Żory, Pszczyny itd
DaisyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:27
Mia S, believe lubią tę wiadomość
-
kusiczka wrote:Flexi- czy ja dobrze rozumiem, że masz dzieciątko już?
ja chodzę do J. Sokołowskiego w Promedice. ewentualnie do niego prywatnie w Łańcucie.
a w jakich godzinach masz czas?
tak, mam 17 miesięcznego syna. także jest ciekawie.
a ja po 14.30 mam czas bo Młody zjeść musi chyba, że umawiałbyśmy siębdzieś w galerii czy coś to tam moze zjeść więc od 14 na luzie.
-
a co do zimna, to ja też tak mam. w domu grzeja przecież a ja chodzę zmarznięta. ale wydaje mi się że to przez tą ciut wyższą temperaturę jaką mamy w ciąży. ale podpytam gina z ciekawośc bo już nie jedna ciężarna to pisze, że jej chłodno.. przynajmniej w I trymestrze
Mia S lubi tę wiadomość
-
Flexi a do jakiej galerii masz najbliżej? ja i tak mam czas po 16 dopiero, bo w pracy jestem do 16. no ja mam 6-letnią córkę, więc też mam zajęcie
tylko kochana ja najwcześniej będę mogła się z Tobą spotkać w piątek, bo mam mnóstwo załatwień jutro i pojutrze.
-
Cześć Kochane
Witam nowe mamusieSporo nas juz i oby tak zostało. Co najwyżej niech się grono ciężarówek tylko powiększa
Daisy śliczny pęcherzykSabela, Linka05, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Paulina27 wrote:cześc Lipcóweczki, ja jestem w sierpnóweczkach ale narazie jest nas tam malutko dlatego musze zapytac was bo jesteście juz bardziej doświadczone...otóż mam niedoczynność tarczycy hasimoto..wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży..beta ok takze to poczatek i do ginka mam na 12 grudnia ale zastanawiam się kiedy mam isc do endykrynologa??? pomózcie
Czesc ja z czerwcowek ale tak w wolnym czasie sobie czytam inne posty...tez mam hashimoto mój gin mnie kontroluje jeżeli chodzi o tarczyce od razu idź powiedz o ciąży powinni ci zwiększyć dawkę od razu o 30% i od razu trzeba zrobić tsh ft3 i ft4
[/url]