Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
cześc Lipcóweczki, ja jestem w sierpnóweczkach ale narazie jest nas tam malutko dlatego musze zapytac was bo jesteście juz bardziej doświadczone...otóż mam niedoczynność tarczycy hasimoto..wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży..beta ok takze to poczatek i do ginka mam na 12 grudnia ale zastanawiam się kiedy mam isc do endykrynologa??? pomózcie
-
Cześć
Zgredek wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi, jesteście juz na L4?
mufinka wrote:super, że wizyta udana!!!!
to może i u mnie ten brązowy śluz był po przytulaniu?
Może u Ciebie też było po przytulankach. Chyba, że w tym czasie co pojawił się śluz miałabyś mieć @ i to jakieś resztki ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:24
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Hej
Co do ćwiczeń to mam zabronione, jedynie spacery wchodzą w grę. Ciężko mi było co prawda bo przed ciążą fitness, bieganie, ćwiczenia w domu ale czego się nie robi dla dobra fasolinki. Na L4 jestem juz od 29 października. Najpierw tydzień zwolnienia od internisty a po pierwszej wizycie u ginekologa (7 listopada) zwolnienie mam do 5 grudnia. No i pewnie nie wrócę do końca roku. Nie wiem jak moja gin się do tego ustosunkuje ale sądzę, że będzie chciała żebym do końca na L4 była.
-
Witam się ze wszystkimi
jenny88 wrote:Cześć
Dzisiaj popołudniu byłam na wizycie...
Serduszko pięknie bije - widziałam i słyszałam!i wszystko jest ok
<jupi> Żadnego krwiaka nie ma, uff...
Maluszek ma 1 cm
Wg usg 7t1d (2 dni mniej niż z OM).
Następna wizyta planowo za 11 dni
Mam zwiększoną dawkę dupka i zakaz przytulanek do wizyty...
Poszłam do gina, bo dziś cały dzień bolał mnie dosyć mocno brzuch, do tego mam mega wzdęcieno i z sob na ndz po nocnych przytulankach pojawiło się delikatne plamienie
Jenny, cieszę się, że wszystko w porządku
Flexi, uspokoiłaś mnie z tym krwawieniem. Nawet nie wiedzialam o tym, że może się tak dziać. Po prostu nigdy nie poleciała mi krew z nosa, a tutaj taki dzień, że rano plamienie, później ta krew. Czy tak, czy tak, chyba wybiorę się później do apteki po jakieś witaminy dla kobiet w ciąży. Poza tym jeszcze się przeziębiłam (jak by było mało) i popijam herbatę z miodem, cytryną i imbirem
MagSz, te suwaczki tak pokazują. Masz 6 pełnych tygodni i 0 dni. Jutro będzie 6 tygodni i 1 dzień. Czyli ok
Miłego dnia -
Paulina27 wrote:cześc Lipcóweczki, ja jestem w sierpnóweczkach ale narazie jest nas tam malutko dlatego musze zapytac was bo jesteście juz bardziej doświadczone...otóż mam niedoczynność tarczycy hasimoto..wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży..beta ok takze to poczatek i do ginka mam na 12 grudnia ale zastanawiam się kiedy mam isc do endykrynologa??? pomózcie
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Paulina27 wrote:cześc Lipcóweczki, ja jestem w sierpnóweczkach ale narazie jest nas tam malutko dlatego musze zapytac was bo jesteście juz bardziej doświadczone...otóż mam niedoczynność tarczycy hasimoto..wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży..beta ok takze to poczatek i do ginka mam na 12 grudnia ale zastanawiam się kiedy mam isc do endykrynologa??? pomózcie
Niestety ja sie nie znam także nie pomogę, ale dobre duszyczki tutaj na pewno Ci coś podpowiedzą
Spokojnej ciazy! -
to już sierpniówki są?! super!
zrób sobie poziom tsh i ft4 i umów się jak najszybciej do endo. -
jenny88 wrote:Cześć
U mnie śluz po przytulankach był różowo-pomarańczowy, a po chwili wszystko przeszło.
Może u Ciebie też było po przytulankach. Chyba, że w tym czasie co pojawił się śluz miałabyś mieć @ i to jakieś resztki ??
@ "powinnam" dostać jutro więc to chyba nie to. poza tym w tamtym miesiącu w terminie @ nie miałam żadnych plamień, nic.
-
Zgredek wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi, jesteście juz na L4?
Nie i chciałabym, żebym jeszcze kilka miesięcy popracowałaChociaż też mam pracę siedzącą i 12 godzin dziennie - większość przed komputerem
Ale nie wyobrażam sobie, żebym siedziała w domu...
-
Sury - dokładnie w takim czasie jak Ty teraz jesteś ciągnęło i kłuło mnie po jednej stronie - w pachwinie i jajniku. Martwiło mnie to trochę, bo to było cały czas, przy każdym kroku. W 6t3d byłam na usg i zobaczyłam serduszko
A owulacja była z drugiego jajnika więc nie wiadomo skąd te ciąnięcia. Po paru dniach od usg ustały i już teraz nic nie boli, a jutro idę na kolejne usg
Postaraj się więc nie zamartwiać
Kusiczko a czy mieszkałaś kiedyś we Wrocławiu? Pytam, bo mam znajomą, któa ma teraz 6letnią córeczką i swojego czasu mieszkała we Wrocławiu a teraz w RzeszowieI tak sobie pomyślałam, że śmiesznie by było, jakby się okazało, że to Ty jesteś tą znajomą
Paulina ja u endokrynologa byłam jeszcze przed wizytą u gina
Believe w pierwszej ciąży bardzo często miałam krew z nosa, podobnie zresztą z dziąsłami - bardzo mi krwawiły. używałam delikatnych past i płynu meridol. Teraz nic się nie dzieje, ale jak Flexi pisała, to normlane w naszym stanieSury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
mi na L4 niestety nie jest dane jeszcze być
na razie mój gin nic nie mówił, ponieważ na usg był sam pęcherzyk widać, a ja nie narzekałam na dolegliwości żadne.
Tak czy siak do końca roku muszę zostać w pracy. Pracuje u teściów no i nie zostawię im bałaganu, a magazyn rozpisuje( tylko ja to umiem).
Ale od nowego roku chcę iść na zwolnienie, mam nadzieje, że mój gin nie będzie miał nic przeciwko