Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mi natomiast o dziwio jako wiecznemu zmarźluchowi jest teraz ciągle duszno... i jak po domu jak zawsze chodziłam w bluzie tak teraz na krótki rękaw i bez skarpet nawet (fakt, że w palimy w domy już jakiś czas i mamy mega ciepło) ale najchętniej spałabym przy otwartym oknie...
Daisy - piękny pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 12:03
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Daisy, śliczna fasolinka
Widzę, że pomału robi sie tu regionalna integracjaja jestem z opolszczyzny, jest ktoś też?
Co do odczucia zimna to też tak mam, w domu cieplutko a ja w bluzie albo pod kocykiem. A i sny tez mam bardzo realne, jak są miłe to jest fajnie, gorzej jak sie śni coś nieprzyjemnego
Będę później, teraz lecę robić kluski śląskiebuziaki :*
Aneta210, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już też jestem na l4 niestety mam kontakt z lekami cytostatycznymi gdzie kobieta w ciąży absolutnie nie może się stykać, no i dźwigania trochę jest, chociaż przyznam że niechętnie siedzę w domu bo jak już wszystko zrobie to nudy straszne i głowa ciągle boli, a tak to nie było kiedy o tym nawet myśleć
-
pięknie jest. tyle Lipcówek. czy jest jakaś lista? w wolnej chwili gdyby nie było to mogę się pokusić i zrobić, w daty lipca wpiszę nasze linki a te, ktre jeszcze nie maja to się ja na dole wpisze i będę na bierząco aktualizować, co Wy na to?
radiszka, Linka05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
piszecie jak szalone .nie mogę ogarnąć
A może tam na pierwszej stronie po przecinku by napisać miejscowość z której dana osoba pochodzi jeszcze?
Wy tu myślicie o aktywności, ja zazdroszczę bo ledwo się ruszam... najprostsze czynności rosną do rangi wyczynów. Do tej pory jeździłam po moją córkę do przedszkola na rowerze a od 3 tygodni to ledwo jechałam w jedną stronę. W końcu odpuściłam bo jeżeli organizm protestuje to znaczy ,że potrzebuje odpoczynku. teraz mam zalecenie mega oszczędnego trybu życia ze względu na krwiaczka. Jakoś nie mogę się ogarnąć w tej ciąży, dom zaległ brudem, zrobienie obiadu dla dziecka masakra bo jak tylko wchodzę do kuchni tak mnie odrzuca od zapachów... chyba zainwestuję w jakiś odświeżacz powietrza może kwiatowy??Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny