Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Dzien dobry
Wpadłam się pochwalić moim pięknym pęcherzykiem
-
Madziulek, no mysmy byli razem wczoraj. Czulam sie dobrze, on chyba nie byl skrepowany. Zbyt wiele o tym nie gadalismy, ale po wizycie mowi do mnie 'Myslalem, ze po brzuchu bedzie Ci jezdzic'.
Chyba nie wiedzial nawet, ze tak sie usg robi, a ja mu nie mowilam, bo dla mnie to normalne. Smiesznie wyszlo
Pytanie mam, naprawde udalo sie Wam w 1 cs? Zazdroszcze! Gdyby nam sie udalo w 1cs to juz by dziecko mialo kilka dobrych miesiecy, pol roku nawet -
Od kilku dni chyba Marteczki nie było...? I Sabeli? I paru innych mamusiek. Mam nadzieję, że u Was wsyzstko dobrze :*
U mnie mąż na wizytę pójdzie, kiedy będzie już wykonywane przez brzuch - wtedy pójdziemy razem z córką też. Wcześniej nie chcę, żeby oboje ( mąż i córka) oglądali mnie podczas usg dopochwowego.
Dasiy super pęcherzyk, kiedy kolejne usg?Aneta210 lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Madziulek, no mysmy byli razem wczoraj. Czulam sie dobrze, on chyba nie byl skrepowany. Zbyt wiele o tym nie gadalismy, ale po wizycie mowi do mnie 'Myslalem, ze po brzuchu bedzie Ci jezdzic'.
Chyba nie wiedzial nawet, ze tak sie usg robi, a ja mu nie mowilam, bo dla mnie to normalne. Smiesznie wyszlo
Pytanie mam, naprawde udalo sie Wam w 1 cs? Zazdroszcze! Gdyby nam sie udalo w 1cs to juz by dziecko mialo kilka dobrych miesiecy, pol roku nawet
Ale jest bardzo chętny na wizytę
Naprawdę w 1W lipcu odstawiłam tabsy. Odczekaliśmy chwilę i działaliśmy. Piłam Inofolic i myślę,że pomógł uregulować cykl.
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tysia, kolejne usg mam 3.12, takze wtedy to juz musi byc widac serducho! Beta lasnie rosnie, wczoraj 4339, takze oby do fasolki!
Mnie jeszcze jako takie mdlosci nie mecza, ale łapię się na tym, ze zaczna mi sie robic niedobrze gdy dlugo czegos nie zjem. Ogolnie apetyt srednio mi dopisuje.
Ja jestem z Pomorza.jenny88 lubi tę wiadomość