Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabela wrote:Mała trzymam kciuki!
Ktoś jeszcze dziś wizytuje?
Muffinka?
tak ale ja dopiero o 17 ale pewnie będzie obsuwa i wejdę póóóźniej
Mała trzymam kciuki!
Juwelka ja w tym okresie żywiłam się tylko kanapkami z żółtym serem i wodą
Nam też się udało w 1sc. Ale z pierwszą ciążą też tak było. Wiem dokładnie kiedy mam owulację i wtedy działaliśmy -
Mała, kciuki za wizytę!! A z której strony od Poznania jesteś? Ja do wlkp mam rzut beretem z opolskiego
Juwelka, współczucie, musisz próbować jeść coś bez zapachu, może jakieś zupy, jogurt naturalny. mi tez lodówka śmierdzi, kupilam pochlaniacz zapachów, mielona kawa albo soda (w miseczce albo w rajstopce) tez zabiera troche "smrodku" z lodówki. I choć ja nie wymiotuje to łącze sie z tobą w bólu, przytulam
-
A to nasz maluszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:44
pepitka, kierzynka, juwelka, Sabela, Smartunia, Daisy, Lena87, usia89, hibiskus, kahaśka, dora8201, Flexi, Ivettka lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
mufinka wrote:Jenny tam jest jeden maluszek? powiem ci że myślałam, że to bliźniaki
Jeśli dobrze gina zrozumiałam - bo szybko gadał - to obok jest jeszcze pęcherzyk żółtkowy (?)
madziulek wrote:jenny - fajna ta Twoja fasolka
Madziulek jeśli dobrze kojarzę po avatarku to jesteśmy też na jednym wątku na wizażuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:49
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Nona wrote:Daisy-cudo pęcherzyk.
laski-jest ktoś z Krakowa?
Była Jagoda ale gdzieś ucichła
Ja jestem z Krakowa. No właśnie Jagoda ucichła, a liczyłam na to, że opowie coś więcej o krakowskich szpitalachmoże jeszcze wróci!
Kobietki, bardzo dużo piszecie, ja już się zgubiłam, wyleczyłam przeziębienie i wróciłam wczoraj do pracy i codzienności.
A objawów (poza piersiami) nadal brak z czego się cieszę, bo sobie nie wyobrażam mdłości w pracy przy biurku znosićNona lubi tę wiadomość