Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki, ze mną póki co wszystko ok. Lezę w szpitalu, zbadał mnie doktor i póki co nic nie mówi o ciąży pozamacicznej, coś nawet było widać. Na dniach okażę się co widać i czy rośnie. Wyniki z krwi będą za godzinę, dwie zależy jak się uwinie laboratorium
). Zjadłam dobry obiadek i senność mnie dopada.
Ściskam Was wszystkie i całuje mocno :*Lena87, Mia S, hibiskus, mała2930, kahaśka, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Sabela przepraszam, przeczytałam wymiotuje
Pepitka z opolskiego jesteś? Mój narzeczony z opolskiego pochodzi
Jenny cudowny widokpiękna fasolka
a tak dokładniej skąd jest? Jak można wiedziec oczywiście?
-
Helen wrote:hej laseczki, ze mną póki co wszystko ok. Lezę w szpitalu, zbadał mnie doktor i póki co nic nie mówi o ciąży pozamacicznej, coś nawet było widać. Na dniach okażę się co widać i czy rośnie. Wyniki z krwi będą za godzinę, dwie zależy jak się uwinie laboratorium
). Zjadłam dobry obiadek i senność mnie dopada.
Ściskam Was wszystkie i całuje mocno :*
bardzo fajnie, trzymaj się i nie denerwuj, bo stres tu nie pomaga, jesteś pod dobrą opieką!
-
Zgredek dziękuje, musi być, najwazniejsze że jest nadzieja, zobaczył dwie kropki
)
Justars już się nie stresuje, odsypiam stres, własnie nie dawno zjadłam obiadek po krótkiej drzemce
Smartunia dziękuje za kciuki, trzymajcie cały czas, bo pomagają -
Daisy wrote:Helen kochanie badz dobrej mysli, na pewno wszystko bedzie dobrze. Yyyy, ale jak to, dwie kropki???
)
Daisy, Daisy, hibiskus, jenny88, MarliOne, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:No Helen ale beda jaja jesli to blizniaki
Poza tym jak Ty jestes w 4t6d wg suwaczka, to jeszcze tak mloda ciaza, ze ma prawo nie byc nic widac. Zaciskam bardzo mocno kciuki i w miare mozliwosci informuj nas na bieżąco!hula w szpitalu
).
Smartunia, Sabela, hibiskus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny