Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta210 wrote:Linka a dokładniej skąd jesteś ?
Ja z Bełchatowa:)
Też mam problem z jedzeniem, mam gorsze dni, że na kanapki nawet nie mogę patrzeć, a mam lepsze, że tylko kręci, ale jem.
Mi pomagają sałatki, bez chleba lub z chlebem, zależy od dnia ;)i zupki
a najlepiej, żebym sama nie musiała tego robić
Ja swoje męża też zabiorę, jak będzie już więcej widać i po brzuszku będzie jeździł
Aaaaa no nie mówJa mam do Bełchatowa 22 km
Mieszkam pod Radomskiem
Ale ten świat mały
-
nick nieaktualnyDaisy, Livia udziela się na OVU - Pomagamy, Wspieramy
Od kilku dni przeżywa katorgę jeśli chodzi o mdłości i samopoczucie
Przy okazji Poniedziałki, Wtorki ma zajęcia w szkoleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 14:39
Daisy lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:hej laseczki, ze mną póki co wszystko ok. Lezę w szpitalu, zbadał mnie doktor i póki co nic nie mówi o ciąży pozamacicznej, coś nawet było widać. Na dniach okażę się co widać i czy rośnie. Wyniki z krwi będą za godzinę, dwie zależy jak się uwinie laboratorium
). Zjadłam dobry obiadek i senność mnie dopada.
Ściskam Was wszystkie i całuje mocno :*
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
Mia S piękny przyrost
Helen trzymam mocno kciuki :* ale by było gdyby były bliźniakioby właśnie tak było, życzę Ci tego! Wypoczywaj(cie)
pepitka okolice Komprachcic
mała kochana co Cię dzieje? <tuli>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 14:57
Mia S lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Helen wrote:nom dwie obok siebie, w ciąży bliźniaczej podobno później się zagniażdżają, liczę na to. Jutro i pojutrze będa sprawdzać, czy to na pewno to
)
-
mała2930 wrote:trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(
Co za chamstwo!
To był jakiś nowy dla Ciebie lekarz?mała2930 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała2930 wrote:trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(
No to faktycznie trafiłaś na jakiegoś Konowała !!
Nie przejmuj się, zapisz się kochana do innego Ginekologa i bądź dobrej myśli
Równo znacznie mógł Mieć słaby sprzęt i nic nie widzieć ..mała2930 lubi tę wiadomość
-
mała2930 wrote:trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(
mała2930 lubi tę wiadomość
-
Masz możliwość wizyty u innego ginekologa?
Jeśli facet się tak zachowywał, to nawet nie bierz pod uwagę jego opini, bo buraki głosu nie mają.
Biedactwo już się nie smuć.
mała2930 lubi tę wiadomość