X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • MarliOne Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała2930 wrote:
    trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(
    Boże... Co za dupek. Nie przejmuj się. I ja bym więcej do takiego konowala nie poszła. Nie przejmuj się, nie ma sensu. Nie możesz pójść do innego ginekologa? Tule Cię mocno :*

Nasz Aniołeczek 27.03.2014 [*]
    Synuś 28.06.2015 <3
    0eb3da863cad9a396ab5585b8ebaee96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za gnojek !!!
    Będziesz powtarzać wizytę ?

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3,12 mam wizyte prywatną u mojego ginekologa to był lekarz robiący usg na skierowanie nfz dodam że jest ginekologiem masakra:(

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała2930 wrote:
    trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(

Mała głowa do góry, musisz poszukać innego lekarza.
    Nie znoszę ludzi, którzy mają zły dzień i na całym świecie się wyżywają, jeszcze ktoś kto ma taki zawód to niestety ale musi utrzymać emocje na wodzy!

Helen lubi tę wiadomość

zem3wn15az3szllg.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała2930 wrote:
    O matko, co za konował bezduszny jakiś, współczuję że na takiego trafilas :/ ja bym sie nie zastanawiała nad zmiana lekarza w takiej sytuacji. Niektórzy nie powinni nimi być :/
    A ty kochana sprobuj sie uspokoić bo stres wam nie sluzy i popytaj może kogoś, jakiś koleżanek albo w rodzinie, może ktoś ma zaufanego normalnego gina . Przytulam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:13

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę laski ja to nie mogę się długo cieszyć.
    z dzisiejszej bety nic nie wiadomo, rośnie, ale czy w tempie to nie jestem tego pewna, już wiem, co mnie czeka jutro, znowu oddam krew. z tego laboratorium mam 1742, słabo coś rośnie,ale dwie doby nie minęły, może tak jest na początku. Mi już ręce opadają, co ma być to będzie. Podobno beta jest tylko pomocnicznym badaniem. Za godzinkę podejdę sprawdzić resztę badań...jakis hormon tez mi zrobili i morfologię.

feegu6l.png
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała2930 wrote:
    Co za burak! :/

Koniecznie szukaj innego lekarza, przytulam :*

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • Helen Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała2930 wrote:
    3,12 mam wizyte prywatną u mojego ginekologa to był lekarz robiący usg na skierowanie nfz dodam że jest ginekologiem masakra:(
    poproś ich o skierowanie do innego na badanie usg, dadzą ci bez problemu.

feegu6l.png
  • Smartunia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie mała popieram koleżanki...najlepiej jak masz okazję idź do innego, a wizyty u tego zdecydowanie współczuję....

201507044662.png
  • Tysia85 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała i ja uważam, że ten "lekarz" to kawał chama!!!! no nic tylko skargę złożyć!!!!!
    Ty sie niczym nie martw, idź prywatnie! Co za typ bezczelny no aż mi ciśnienie skoczyło!!!!

Helen trzymam za Was kciuki, musi być dobrze :*

Helen lubi tę wiadomość

8 cykli starań, udało się <3
    Wizyta u gin 23.03.2015
    34bw90bvfmmwfa1a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen Ty to masz przeboje ! Nadal wierzę że wszystko będzie w porządku <3

Mała, Ja to bym przyśpieszyła wizytę prywatną ..
    A najlepiej to zadzwoniła jeszcze dziś do kogoś :/

Niektórzy lekarze minęli się z powołaniem o.O

• Smartunia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen musi być dobrze...spokojnie czekaj na kolejne wyniki...stres Ci na pewno nie służy w takiej sytuacji, choć wiem, że łatwo pisać...

201507044662.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, ze mi nie sluzy, ja juz nie mam sił się stresować. idę po batonika do maszyny.

feegu6l.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała kochana toż to konował jakiś a nie lekarz! Bardzo Ci współczuję tej wizyty, na prywatnej na pewno będzie lepiej :* poczytaj w necie opinie o tym ginekologu do którego masz iść.

Helen a wcześniejsza beta ile wynosiła?

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • hibiskus Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała nie martw się! Zaciśnij zęby i się zaweźmij żeby znaleźć dobrego gina. ja do tej pory trafiam ciągle na konowałów z NFZ. Ale będąc prywatnie całkiem inna bajka... nie wiem może to dlatego,że im się płaci? Ale mamy prawo być traktowane z szacunkiem jak ludzie nawet Państwowo! I tak,że Ci tak wcześnie usg państwowo zrobili? u nas to maja jakieś swoje rozpiski i dopiero po 10 tygodniu robią usg i badania krwi...;/

p3s7zno.png

5837sjn.png

di4wqpt.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Mała kochana toż to konował jakiś a nie lekarz! Bardzo Ci współczuję tej wizyty, na prywatnej na pewno będzie lepiej :* poczytaj w necie opinie o tym ginekologu do którego masz iść.

Helen a wcześniejsza beta ile wynosiła?
    1647-niedziela 18.00-19.00
    dzisiaj ok.12.00

feegu6l.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczeża mam w du... tego lekarz tylko myślałam ze mnie uspokoi i ze zobacze cos oprócz pęcherzyka a on mnie tylko zdenerwował ale juz się biore w garsc i spróbuje załączyc pozytywne myslenie i czekamy do środy do mojego ulubionego gin:)

Helen, pepitka, Lena87, Sabela, Daisy lubią tę wiadomość

• mała2930 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helen trzymam kciuki :)
    Dziewczyny dzieki za wsparcie :)

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    kurczę laski ja to nie mogę się długo cieszyć.
    z dzisiejszej bety nic nie wiadomo, rośnie, ale czy w tempie to nie jestem tego pewna, już wiem, co mnie czeka jutro, znowu oddam krew. z tego laboratorium mam 1742, słabo coś rośnie,ale dwie doby nie minęły, może tak jest na początku. Mi już ręce opadają, co ma być to będzie. Podobno beta jest tylko pomocnicznym badaniem. Za godzinkę podejdę sprawdzić resztę badań...jakis hormon tez mi zrobili i morfologię.

Helen trzymam za Was kciuki, musi być dobrze <3

zem3wn15az3szllg.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen, ale badania były robione w tym samym lab?

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ