Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mała2930 wrote:trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(
-
mała2930 wrote:trafiłam do ginekologa który chyba minął się z powołaniem najpierw namnie nakrzyczał że źle się połoźyłam potem że mam ściągnąć majtki ale niby po co jak usg pzez bzuch stwierdził że jestv tylko pęchezyk a to zamało na ten tydzień ciąży i że mam przyjść na usg za 6 tygodni sprawdzic czy ciąża sie ozwija czy nie >do widzenia wizyta trwała 2 minuty wyszłam z płaczem:(
Mała głowa do góry, musisz poszukać innego lekarza.
Nie znoszę ludzi, którzy mają zły dzień i na całym świecie się wyżywają, jeszcze ktoś kto ma taki zawód to niestety ale musi utrzymać emocje na wodzy!Helen lubi tę wiadomość
-
ja bym sie nie zastanawiała nad zmiana lekarza w takiej sytuacji. Niektórzy nie powinni nimi być
A ty kochana sprobuj sie uspokoić bo stres wam nie sluzy i popytaj może kogoś, jakiś koleżanek albo w rodzinie, może ktoś ma zaufanego normalnego gina . Przytulam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:13
-
kurczę laski ja to nie mogę się długo cieszyć.
z dzisiejszej bety nic nie wiadomo, rośnie, ale czy w tempie to nie jestem tego pewna, już wiem, co mnie czeka jutro, znowu oddam krew. z tego laboratorium mam 1742, słabo coś rośnie,ale dwie doby nie minęły, może tak jest na początku. Mi już ręce opadają, co ma być to będzie. Podobno beta jest tylko pomocnicznym badaniem. Za godzinkę podejdę sprawdzić resztę badań...jakis hormon tez mi zrobili i morfologię.
-
Koniecznie szukaj innego lekarza, przytulam :*
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Mała i ja uważam, że ten "lekarz" to kawał chama!!!! no nic tylko skargę złożyć!!!!!
Ty sie niczym nie martw, idź prywatnie! Co za typ bezczelny no aż mi ciśnienie skoczyło!!!!
Helen trzymam za Was kciuki, musi być dobrze :*Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała nie martw się! Zaciśnij zęby i się zaweźmij żeby znaleźć dobrego gina. ja do tej pory trafiam ciągle na konowałów z NFZ. Ale będąc prywatnie całkiem inna bajka... nie wiem może to dlatego,że im się płaci? Ale mamy prawo być traktowane z szacunkiem jak ludzie nawet Państwowo! I tak,że Ci tak wcześnie usg państwowo zrobili? u nas to maja jakieś swoje rozpiski i dopiero po 10 tygodniu robią usg i badania krwi...;/
-
Sana wrote:Mała kochana toż to konował jakiś a nie lekarz! Bardzo Ci współczuję tej wizyty, na prywatnej na pewno będzie lepiej :* poczytaj w necie opinie o tym ginekologu do którego masz iść.
Helen a wcześniejsza beta ile wynosiła?
dzisiaj ok.12.00
-
szczeża mam w du... tego lekarz tylko myślałam ze mnie uspokoi i ze zobacze cos oprócz pęcherzyka a on mnie tylko zdenerwował ale juz się biore w garsc i spróbuje załączyc pozytywne myslenie i czekamy do środy do mojego ulubionego gin:)
Helen, pepitka, Lena87, Sabela, Daisy lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Helen wrote:kurczę laski ja to nie mogę się długo cieszyć.
z dzisiejszej bety nic nie wiadomo, rośnie, ale czy w tempie to nie jestem tego pewna, już wiem, co mnie czeka jutro, znowu oddam krew. z tego laboratorium mam 1742, słabo coś rośnie,ale dwie doby nie minęły, może tak jest na początku. Mi już ręce opadają, co ma być to będzie. Podobno beta jest tylko pomocnicznym badaniem. Za godzinkę podejdę sprawdzić resztę badań...jakis hormon tez mi zrobili i morfologię.
Helen trzymam za Was kciuki, musi być dobrze