Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jestem!!!!
Wszystko ok, SERDUSZKO BIJE!
napiszę potem więcej. teraz już na pewno będzie dobrze!believe, Smartunia, juwelka, Lena87, kahaśka, Sana, Mia S, Daisy, dora8201, Tysia85, usia89, Helen, Sabela, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jenny88 wrote:Ale ten świat mały
A może jeszcze któraś z Was jest na wizażu i nie wiemy ? :>
ja! ja! haha
jestem na wizażu od 6 lat tylko na mamach lipcowych się jeszcze nie ujawniłam ale podczytuję! ale skoro wy tam też jesteście to się chyba wkrótce zamelduję
-
Helen wrote:nom dwie obok siebie, w ciąży bliźniaczej podobno później się zagniażdżają, liczę na to. Jutro i pojutrze będa sprawdzać, czy to na pewno to
)
Helen i tego ci życzę!
No więc na wizycie lekarz nie stwierdził skąd mogło być to drobne plamienie, wszystko zamknięte, macica dobrze rośnie. Na usg serduszko bije (zanim to powiedział to myślałam, że zemdleję z nerwów). Dziecię ma 1,6cm.
Smartunia, Daisy, dora8201, usia89 lubią tę wiadomość
-
Tysia moja owu to 21dc
Takze tez poszalalam. Ale jak na mnie to i tak wczesnie bo miewalam i w 30 dc
Lena no masz chociaz fundamenty, przezimuja i bedzie cacy. Zawsze dobrze jest zeby fundamenty osiadly, popracowaly.
Nasz dom stoi juz 4 lata o zgrozo mielismy wtedy ja 24 lata a moj 26 i szczesliwie rodzice nie dolozyli ani grosza i oby tak juz zawsze zostaloTeraz to my im fundujemy obiadki, wyjscia, zakupki, trzeba sie rodzicom odwdzieczyc za lata poswiecen
Lena87 lubi tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:Mufinka super:) teraz już napewno wszystko będzie dobrze
a ja mam dziewczyny pytanie wczoraj zrobiłam tsh 2,660 trochę za dużo a wizyte u endo mam dopiero 12 grudnia co robić?
bierzesz leki? jeśli tak to czekaj spokojnie na wizytę. ja mam tsh 2,7.
Mała współczuję dzisiejszej wizyty, tylko się zdenerwowałaś. za tydzień na pewno zobaczysz swojego dzidziusia i jego
mała2930 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muffinka rewelacyjne wieści!!! Super!
Kobitki, czy którejś z Was doskwiera może ból pośladka????? hmm wiem, ze takie trochę głupie, ale normalnie dzis cały dzień boli mnie prawy pośladek, tak jakby mi ktoś zastrzyk zrobił w tym miejscu:/ źle się chodzi, w każdym kroku czuję, jakby mi ktoś śrubokręt wkręcał w tyłekmufinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja znam bardzo mało osób które zarabiają 3000 zł miesięcznie. Większość w moim mieście zarabia 1600-1900 zł.
Podeśle mi ktoś tą listę na priv? Bo tutaj na komórce nie wyświetla mi się cały link i nie mogę tego sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:51
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny