Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Smartunia to są właśnie uroki mieszkania w bloku
Miałam taki zaszczyt mieszkać 25 lat w blokui nigdy w życiu bym teraz nie zrezygnowała z domku
Tylko będzie sie trzeba dużo napracować na taki zaszczyt.Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena dzieki za info ! ♡♡♡
Mala, o matko ja bym takiego debila z ziemia zrownala. Ale Ci narobil stresow
Kochana ja mam 5t3d z wczoraj i sam pecherzyk jest i wszystko ok. Liczone od owulacji. Bo od om to 8tc leci. Glowa do gory, trafil Ci sie jakis idiota i tyle. Skarge bym napisala od razuNie pier*ol sie
Mia S, Lena87 lubią tę wiadomość
-
To fakt, nie którzy to w ogóle nie powinni mieć do czynienia z ludźmi,a już na pewno nie w tak delikatnej materii jaką jest ciąża i w ogóle intymność badania ginekologicznego.
Mała nic się nie martw. Jeśli USG było przez brzuch, a sprzęt był słabej jakości jak to zwykle bywa na NFZ to mogło być widać tylko pęcherzyk. Zarodki na tym etapie mają dopiero ok 2mm-5mm także może być ich nie widać.
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłam omijając tą cholerną "państwówkę". Płacimy tym konowałom z naszych podatków za to, żeby jeszcze nas upokarzali, wrrr
Daisy lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Daisy wrote:Lena dzieki za info ! ♡♡♡
Mala, o matko ja bym takiego debila z ziemia zrownala. Ale Ci narobil stresow
Kochana ja mam 5t3d z wczoraj i sam pecherzyk jest i wszystko ok. Liczone od owulacji. Bo od om to 8tc leci. Glowa do gory, trafil Ci sie jakis idiota i tyle. Skarge bym napisala od razuNie pier*ol sie
Daisy, to w którym dniu cyklu miałaś Ovu? Jakąś bardzo późną? Moja córa jest właśnie z później owulacji - chyba z 23 dnia cyklu -
Mała, nie przejmuj się. Niektórzy ludzie po prostu nie powinni wykonywać zawodu, który wykonują. Ten facet najwyraźniej nie nadawał się na lekarza. Teraz najważniejsze, żebyś znalazła dobrego lekarza, albo właśnie poprosiła o skierowanie do innego, który wykona Ci to USG na NFZ.
Helen, cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku. Najważniejsze, że beta rośnie, a teraz masz najlepszą opiekę i Ci ludzie na pewno zrobią wszystko, żebyś szczęśliwie i zdrowo przetrwała te 9 miesięcy.Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny