X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Tak jak i Moja ! :D
    Oczywiście liczę na to samo <3
    Masz wizytę 2 dni przede mną :) Musi być <3!

atdc3e5e035kp155.png
  • mała2930 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana ja po wczorajszej okopnej wizycie wogóle nie mogłam spać a jak juz usnełam to mi sie straszne rzeczy śniły:(
    a ogólnie czuje sie do d,,, wszystko mnie boli jakies choróbsko sie przyplątało:(
    Lenka śliczna fotka:)

Lenka87 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • Sabela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:)
    Lenka, cudny groszek:)
    Ja byłam na badaniach dzisiaj, wyniki dopiero jutro.
    Teraz zajadam świeżutką drożdżówkę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:32

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka śliczna fasolka!

Madziulek ja dokładnie w 6w4d widziałam serduszko więc życzę ci tego samego.

Lena87, Lenka87 lubią tę wiadomość

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek wrote:
    Masz wizytę 2 dni przede mną :) Musi być <3!

Różnica niewielka między Nami jest :D
    4 grudnia nie mogłam iść na wizytę z tej racji że Mój Mąż jako że jest Górnikiem to obchodzi święto - Barbórka ;)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Różnica niewielka między Nami jest :D
    4 grudnia nie mogłam iść na wizytę z tej racji że Mój Mąż jako że jest Górnikiem to obchodzi święto - Barbórka ;)
    Aaa to zrozumiałe :D

Jestem ciekawa czy wiek ciąży będzie się zgadzać z moimi obliczeniami ;)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, Madziulek to my tak równo mamy :) Ja mam wizytę 02.12 i bardzoooo licze na <3 żebym mogła się uspokoić :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredku 02.12 to już będziesz serduszko widziała, ja się zastanawiam, czy jutro może już zobaczę serdunio :)

• dora8201 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja - później ponadrabiam bo od rana wczoraj nieźle stron naprodukowałyście - póki co walczę z mdłościami... też mam problem ze spaniem - zasypiam bez trudności natomiast budzę się o 2 cz 3 i zasypiam dopiero ok 6 a o 6.30 dzwoni budzik chłopakom moim więc się budzę i już po spaniu....

Lenka Ty wiesz <3

no i mam pytanie za 100pkt - idę jutro oddać mocz do analizy, trzeba oddać ten pierwszy poranny a ktory oddać mam ja skoro siusiam 3 razy do rana - ok 24, 3-4 i potem rano.... u mnie pierwszy wyklucza poranny a poranny wyklucza pierwszy :)

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek, Madziulka Musi być wszystko w porządku !! Wszystkie trzy będziemy zadowolone z wizyty <3 !!

• madziulek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co się nakręcać bo to nie służy fasolce :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek wrote:
    Aaa to zrozumiałe :D

Jestem ciekawa czy wiek ciąży będzie się zgadzać z moimi obliczeniami ;)

Ja to samo :) hehe, tez mam wątpliwość, obstawiała bym bardziej, że ciąża jest juz bardziej zaawansowana bo miałam okropnie mocne dwie krechy a przy wczesniejszej ciązy kiedy się dowiedziałam w 5 tyg to pierwszy test był bledzioch a po 2 dniach troche mocniejszy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora skomplikowane pytanie zadałaś :D !

Skoro pierwszy i ostatni siebie wykluczają to ten środkowy :D !

Sury, dora8201 lubią tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    Zgredku 02.12 to już będziesz serduszko widziała, ja się zastanawiam, czy jutro może już zobaczę serdunio :)

ja byłam na usg w 6tc+0 i pikało choć mój gin powiedział, że nie powie mi że to serduszko bo zarodek miał 3,5 mm a wg standradów FMF serduszko można stwierdzać u zarodków min. 6mm - ale widziałam pikający punkcik i on wcale mi nie mówił, że to nie serducho tylko że nie wpisze mi w wynik i nie powie na 100% - ale ten mój to taki ostrożny jest maksymalnie :)

Sury, Lena87 lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek wrote:
    Ja to samo :) hehe, tez mam wątpliwość, obstawiała bym bardziej, że ciąża jest juz bardziej zaawansowana bo miałam okropnie mocne dwie krechy a przy wczesniejszej ciązy kiedy się dowiedziałam w 5 tyg to pierwszy test był bledzioch a po 2 dniach troche mocniejszy :)

ja dokładnie tak samo: moje cykle trwały 30-34 dni, poprzednia @ w 34 dc więc teraz jak w 34dc była cisza to zrobiłam testa - kreski widziałyście ;) 4 dni później a więc w 38dc beta 4697 też duża już więc mam nadzieję, że owulka była szybciej i dzidzia starsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek wrote:
    Nie ma co się nakręcać bo to nie służy fasolce :D
    Musi, musi :) juz sobie powiedziałam, że przestaje myśleć w czarnych barwach tylko do przodu z optymizmem :)

Sury lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    ja dokładnie tak samo: moje cykle trwały 30-34 dni, poprzednia @ w 34 dc więc teraz jak w 34dc była cisza to zrobiłam testa - kreski widziałyście ;) 4 dni później a więc w 38dc beta 4697 też duża już więc mam nadzieję, że owulka była szybciej i dzidzia starsza :)

Ja tez mam nadzieję, że ovu była jakoś po @ czyli ok 21.10 także z tydzień więcej niż pokazuje suwaczek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja mam z tym duży problem, niestety chyba mam za dużą świadomość co może być nie tak i się stresuję :/ staram się luzować majty, ale wyluzuję chyba dopiero jak lekarz mi powie, że jest ok a ja jestem pieprznięta :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:19

Lena87, Lenka87, mała2930 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :)
    Ja od 6 na nogach. Nie ma spania bo dziecko do szkoly trzeba wiezc :D

Flexi, masz bardzo dobre podejscie. Ja tez nie mysle o zadnych poronieniach. Tu jest jakies fatum na fioletowej. Dziewczyny zdrowe zachodza w ciaze, a zaraz mysla ze poronia, gdy nawet nie ma u nich zadnych wskazan ku temu :/ Ciezko sie czyta takie rzeczy. Mysle ze takie tematy lepiej faktycznie poruszac na pvt, bo tu naprawde wiele dziewczyn chce sie cieszyc swoja ciaza, niekiedy pierwsza, wyczekana. Mysle ze poronienie i jego przebieg to ostatnie o czym chca czytac :/ Rozumiem dziewczyny, ktore maja za soba strate i bardzo im wspolczuje :( Jednak jest tu na forum watek dla Aniolkowych Mam i lepiej tam poczytac sobie o przebiegu poronienia itp, a nie poruszac takie tematy wsrod swiezo zafasolkowanych dziewczyn, bo sie dziewczyny zwyczajnie beda baly nawet puscic baka zeby dziecku nie zaszkodzic. Wlasnie przez cos takiego potem sie mowi, ze dla niektorych ciaza to choroba. Ja bede na podtrzymaniu ciazy conajmniej do 18tc i to nie z 'widzi mi sie' lekarza, ze prosze profilaktycznie brac dupka czy lutke i naprawde ostatnie o czym chcialabym czytac rano wchodzac tu to przebieg poronienia bezobjawowego.
    Tym samym zaznaczam, ze nie pisze tego w formie ataku, zeby zadna nie poczula sie urazona ♡♡♡

Lenka zdjecie jest przepiekne ♡♡♡ A jaki duzy bobas juz w Tobie rosnie ;)

Lena kuruj sie kochanie. Nie wiem jak Cie pocieszyc. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:46

Lena87, kahaśka, Flexi, believe, usia89 lubią tę wiadomość

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ