Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
witam z rana ja po wczorajszej okopnej wizycie wogóle nie mogłam spać a jak juz usnełam to mi sie straszne rzeczy śniły:(
a ogólnie czuje sie do d,,, wszystko mnie boli jakies choróbsko sie przyplątało:(
Lenka śliczna fotka:)Lenka87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Różnica niewielka między Nami jest
4 grudnia nie mogłam iść na wizytę z tej racji że Mój Mąż jako że jest Górnikiem to obchodzi święto - Barbórka
Jestem ciekawa czy wiek ciąży będzie się zgadzać z moimi obliczeniami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam i ja - później ponadrabiam bo od rana wczoraj nieźle stron naprodukowałyście - póki co walczę z mdłościami... też mam problem ze spaniem - zasypiam bez trudności natomiast budzę się o 2 cz 3 i zasypiam dopiero ok 6 a o 6.30 dzwoni budzik chłopakom moim więc się budzę i już po spaniu....
Lenka Ty wiesz
no i mam pytanie za 100pkt - idę jutro oddać mocz do analizy, trzeba oddać ten pierwszy poranny a ktory oddać mam ja skoro siusiam 3 razy do rana - ok 24, 3-4 i potem rano.... u mnie pierwszy wyklucza poranny a poranny wyklucza pierwszyLenka87 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulek wrote:Aaa to zrozumiałe
Jestem ciekawa czy wiek ciąży będzie się zgadzać z moimi obliczeniami
Ja to samohehe, tez mam wątpliwość, obstawiała bym bardziej, że ciąża jest juz bardziej zaawansowana bo miałam okropnie mocne dwie krechy a przy wczesniejszej ciązy kiedy się dowiedziałam w 5 tyg to pierwszy test był bledzioch a po 2 dniach troche mocniejszy
-
nick nieaktualny
-
Sury wrote:Zgredku 02.12 to już będziesz serduszko widziała, ja się zastanawiam, czy jutro może już zobaczę serdunio
ja byłam na usg w 6tc+0 i pikało choć mój gin powiedział, że nie powie mi że to serduszko bo zarodek miał 3,5 mm a wg standradów FMF serduszko można stwierdzać u zarodków min. 6mm - ale widziałam pikający punkcik i on wcale mi nie mówił, że to nie serducho tylko że nie wpisze mi w wynik i nie powie na 100% - ale ten mój to taki ostrożny jest maksymalnieSury, Lena87 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnyZgredek wrote:Ja to samo
hehe, tez mam wątpliwość, obstawiała bym bardziej, że ciąża jest juz bardziej zaawansowana bo miałam okropnie mocne dwie krechy a przy wczesniejszej ciązy kiedy się dowiedziałam w 5 tyg to pierwszy test był bledzioch a po 2 dniach troche mocniejszy
ja dokładnie tak samo: moje cykle trwały 30-34 dni, poprzednia @ w 34 dc więc teraz jak w 34dc była cisza to zrobiłam testa - kreski widziałyście4 dni później a więc w 38dc beta 4697 też duża już więc mam nadzieję, że owulka była szybciej i dzidzia starsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySury wrote:ja dokładnie tak samo: moje cykle trwały 30-34 dni, poprzednia @ w 34 dc więc teraz jak w 34dc była cisza to zrobiłam testa - kreski widziałyście
4 dni później a więc w 38dc beta 4697 też duża już więc mam nadzieję, że owulka była szybciej i dzidzia starsza
Ja tez mam nadzieję, że ovu była jakoś po @ czyli ok 21.10 także z tydzień więcej niż pokazuje suwaczek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Ja od 6 na nogach. Nie ma spania bo dziecko do szkoly trzeba wiezc
Flexi, masz bardzo dobre podejscie. Ja tez nie mysle o zadnych poronieniach. Tu jest jakies fatum na fioletowej. Dziewczyny zdrowe zachodza w ciaze, a zaraz mysla ze poronia, gdy nawet nie ma u nich zadnych wskazan ku temuCiezko sie czyta takie rzeczy. Mysle ze takie tematy lepiej faktycznie poruszac na pvt, bo tu naprawde wiele dziewczyn chce sie cieszyc swoja ciaza, niekiedy pierwsza, wyczekana. Mysle ze poronienie i jego przebieg to ostatnie o czym chca czytac
Rozumiem dziewczyny, ktore maja za soba strate i bardzo im wspolczuje
Jednak jest tu na forum watek dla Aniolkowych Mam i lepiej tam poczytac sobie o przebiegu poronienia itp, a nie poruszac takie tematy wsrod swiezo zafasolkowanych dziewczyn, bo sie dziewczyny zwyczajnie beda baly nawet puscic baka zeby dziecku nie zaszkodzic. Wlasnie przez cos takiego potem sie mowi, ze dla niektorych ciaza to choroba. Ja bede na podtrzymaniu ciazy conajmniej do 18tc i to nie z 'widzi mi sie' lekarza, ze prosze profilaktycznie brac dupka czy lutke i naprawde ostatnie o czym chcialabym czytac rano wchodzac tu to przebieg poronienia bezobjawowego.
Tym samym zaznaczam, ze nie pisze tego w formie ataku, zeby zadna nie poczula sie urazona ♡♡♡
Lenka zdjecie jest przepiekne ♡♡♡ A jaki duzy bobas juz w Tobie rosnie
Lena kuruj sie kochanie. Nie wiem jak Cie pocieszyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:46
Lena87, kahaśka, Flexi, believe, usia89 lubią tę wiadomość