Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dora8201 wrote:
no i mam pytanie za 100pkt - idę jutro oddać mocz do analizy, trzeba oddać ten pierwszy poranny a ktory oddać mam ja skoro siusiam 3 razy do rana - ok 24, 3-4 i potem rano.... u mnie pierwszy wyklucza poranny a poranny wyklucza pierwszy
Heh, dobre pytanie. Ja w nocy nie wstaję więc nie miałam problemu. Może zadzwoń do pierwszego lepszego laboratorium?
Kurde, ja tez miałam o coś zapytać ale zapomniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:48
dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona u mnie olewka, na pewno dlatego ze nie bylo zarodka i serduszka. Sam pecherzyk to jeszcze nie dzidzia. Takze mysle ze jak bedziesz juz to wszystko widziala i slyszala, to bez wahania lekarz Ci wypisze karte ciazy, zwazy, zmierzy, przeprowadzi dokladny wywiad, OM, dlugosc cykli, poprzednie ciaze, choroby, grupa krwi. Bedziesz w ciazy wiec musisz byc pod opieka specjalisty
Takze na spokojnie, spisz sobie pytania tez jakie chcialabys ew. zadac lekarzowi
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dziewczyny czy na 1 wizycie gin zważył, zmierzył Wam ciśnienie czy lekarze olewają to?
Czy w 6/7tygodniu założy mi już kartę?Daisy lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:ten ból to jest najgorszy i szybko się człowiek męczy
Mon!ta, ja tylko takie bóle mam jak choroba Mnie łapie ..
Na co dzień nic Mi nie dolega
Dora podoba Mi się Twój podpis " Groszku mój kochany, nie opuszczaj już mamy!!!dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam wczoraj na usg i juz ślicznie wszystko widać
jest serduszko i ładnie bije
fotę wam wstawię jak zeskanuję
Kartę ciąży będę miała założoną jutro
Helen, Sabela, jenny88, Nona, mufinka, Daisy, mała2930, Lena87, Flexi, believe, Tysia85, Smartunia, dora8201 lubią tę wiadomość
-
mi na pierwszej wizycie zrobił USG, ale nie było widać serduszka, więc karty ciąży nie założył, natomiast dał mi skierowanie na "badania I trymestru", pobrał wymaz na cytologię do badania, zapytał o OM, o ilość ciąży i jaką metodą był poród.
dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredek wrote:Cześć dziewczyny
Lenka gratulujePiękne zdjęcie
Mam nadzieję że we wtorek także takie będę mieć
Ja znów dzisiaj w nocy miałam przeczucia jakbym nie miała juz fasoli w sobietroche bolało mnie wieczorem podbrzusze i sen miałam jakiś dziwny
Ale powiedziałam sobie, że nie będę się zadręczać bo sie wykończe. Myślę optymistycznie i już!!
. Trzeba myslec pozytywnie, znacie film z youtube potęga podświadomości, jesli tak, to od dzisiaj nie narzekamy
-
Lenka87 super! Gratulacje!
Zgredek zobaczysz piękną, rozwijającą się fasolkę! Nie ma innej opcji i tak myśl
Lena87 termofor dobra rzecz.
kierzynka gratulacje
Witam się w 5 tygodniu ciąży
Ja mam na wizytę iść 8 grudnia, ostatnia @ była 15.10, owu prawdopodobnie była 5.11, termin porodu wg owu 29.07.2015, wg ginka - 26.07.2015. Myślicie, że 8.12 powinno już być serduszko?Helen, Lenka87 lubią tę wiadomość
Julia07.2015