Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dora8201 wrote:
no i mam pytanie za 100pkt - idę jutro oddać mocz do analizy, trzeba oddać ten pierwszy poranny a ktory oddać mam ja skoro siusiam 3 razy do rana - ok 24, 3-4 i potem rano.... u mnie pierwszy wyklucza poranny a poranny wyklucza pierwszy
Heh, dobre pytanie. Ja w nocy nie wstaję więc nie miałam problemu. Może zadzwoń do pierwszego lepszego laboratorium?
Kurde, ja tez miałam o coś zapytać ale zapomniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:48
dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona u mnie olewka, na pewno dlatego ze nie bylo zarodka i serduszka. Sam pecherzyk to jeszcze nie dzidzia. Takze mysle ze jak bedziesz juz to wszystko widziala i slyszala, to bez wahania lekarz Ci wypisze karte ciazy, zwazy, zmierzy, przeprowadzi dokladny wywiad, OM, dlugosc cykli, poprzednie ciaze, choroby, grupa krwi. Bedziesz w ciazy wiec musisz byc pod opieka specjalisty
Takze na spokojnie, spisz sobie pytania tez jakie chcialabys ew. zadac lekarzowi
-
nick nieaktualny
-
mój kartę zakłada kiedy serduszko widać - więc karty nie mam, nie ważył i nie mierzył mi ciśnienia - wszystko teraz 5.12 ma byćNona wrote:Dziewczyny czy na 1 wizycie gin zważył, zmierzył Wam ciśnienie czy lekarze olewają to?
Czy w 6/7tygodniu założy mi już kartę?
Daisy lubi tę wiadomość

Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:ten ból to jest najgorszy i szybko się człowiek męczy

Mon!ta, ja tylko takie bóle mam jak choroba Mnie łapie ..
Na co dzień nic Mi nie dolega
Dora podoba Mi się Twój podpis " Groszku mój kochany, nie opuszczaj już mamy!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam wczoraj na usg i juz ślicznie wszystko widać
jest serduszko i ładnie bije
fotę wam wstawię jak zeskanuję
Kartę ciąży będę miała założoną jutro
Helen, Sabela, jenny88, nick nieaktualny, mufinka, Daisy, mała2930, nick nieaktualny, Flexi, believe, Tysia85, Smartunia, dora8201 lubią tę wiadomość
-
mi na pierwszej wizycie zrobił USG, ale nie było widać serduszka, więc karty ciąży nie założył, natomiast dał mi skierowanie na "badania I trymestru", pobrał wymaz na cytologię do badania, zapytał o OM, o ilość ciąży i jaką metodą był poród.
-
nick nieaktualny
-
To pewnie po tych wczorajszych rozmowach te obawy, głowa do góryZgredek wrote:Cześć dziewczyny

Lenka gratuluje
Piękne zdjęcie
Mam nadzieję że we wtorek także takie będę mieć 
Ja znów dzisiaj w nocy miałam przeczucia jakbym nie miała juz fasoli w sobie
troche bolało mnie wieczorem podbrzusze i sen miałam jakiś dziwny
Ale powiedziałam sobie, że nie będę się zadręczać bo sie wykończe. Myślę optymistycznie i już!!
. Trzeba myslec pozytywnie, znacie film z youtube potęga podświadomości, jesli tak, to od dzisiaj nie narzekamy
-
Lenka87 super! Gratulacje!

Zgredek zobaczysz piękną, rozwijającą się fasolkę! Nie ma innej opcji i tak myśl
Lena87 termofor dobra rzecz.
kierzynka gratulacje
Witam się w 5 tygodniu ciąży
Ja mam na wizytę iść 8 grudnia, ostatnia @ była 15.10, owu prawdopodobnie była 5.11, termin porodu wg owu 29.07.2015, wg ginka - 26.07.2015. Myślicie, że 8.12 powinno już być serduszko?
Helen, Lenka87 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷