Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona ja też nie widziałam i wolę domówki ale jakos tam chcieliśmy spróbować co to z tego będzie.
Sana na zgagę w ciązy to tylko rennie a z domowych sposobów dwie łyzki bułki tartej przeżuć bez popijania i jak reka odjął. .. najpierw jedna łycha, przeżuć bez picia i od razu druga. tak mówiąSana, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:a właśnie, niektóre z nas będą mieć spod znaku bliźniąt, chyba jednak więcej ciąż przed terminem jest...
Kurcze wakacje w tym roku średnie. Chyba w maju sobie zrobimy jakieś. Bo z maluszkiem to nie bardzo...
Od narodzin przyzwyczajaliśmy synka do różnych podróży i teraz na szczęście nie ma z nim problemu. Mam nadzieję, że z drugim będzie podobnie.
A wakacje z maluchem polecam - my byliśmy z synkiem jak miał 9m-cy i 10m-cy; a w przyszłym roku jak się uda to mamy zamiar lecieć na wakacje we wrześniu czyli drugie będzie mieć max 2 m-ce.
mufinka wrote:Jenny nie mogę cię rozpoznać na wizażu bo z Madziulkiem nie miałam problemu
[założycielka wątku]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 22:36
Helen lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
A ja mam pospane
Myślałam że podczas tego przeziębienia ból pleców Mnie jednak ominie ..
Przeliczyłam się, nie da się leżeć, nie da się siedzieć
Nos zapchany, gardło boli
Ciężko zasnąć a jak się uda to różne dziwy się śnią
Wyniosłam się z sypialki aby mąż się wyspał do pracya najchętniej to bym Go obudziła aby pomasował Mi bolące miejsce
Mój patent na bóle tym razem odpada, ale był skuteczny !!
Gorący czasami nawet wrzący strumień wody na obolałe miejsce ..
Dobra, po marudziłam, pożaliłam się .. mogę iść dalej się męczyć -
Dzień dobry
Nie jestem w stanie Was nadrobić. Mogę prosić o jakiś skrót wydarzeń?
Ja wczoraj byłam na wizycie. Ciąża według USG jest starsza niż to wynika z OM. Moja Fasolinka ma 1,02 cm i pięknie bijące serduszko
Tysia85, Lena87, Sury, mała2930, Sabela, Daisy, dora8201, Nona, libellula83, MagSz, Sana, Helen, pepitka, Flexi, believe, usia89, Smartunia, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Lenka gratulujePiękne zdjęcie
Mam nadzieję że we wtorek także takie będę mieć
Ja znów dzisiaj w nocy miałam przeczucia jakbym nie miała juz fasoli w sobietroche bolało mnie wieczorem podbrzusze i sen miałam jakiś dziwny
Ale powiedziałam sobie, że nie będę się zadręczać bo sie wykończe. Myślę optymistycznie i już!!
Lenka87, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w 7 tygodniu!
Ja dziś od rana słabo, zawroty głowy, bełty.... ogólnie źle się czuję
jeszcze wczoraj cały dzień ciągnął brzuszek na środku, przeszło jak wypiłam rumianek, może to było od jelit? a co do bólu w pachwinie: lewa dalej dokucza ale prawa też zaczyna coraz częściej boleć więc chyba faktycznie więzadłajutro wizyta
dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny