Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam wizyte dokładnie za tydzień, byłam już u lekarza w poniedziałek, ale stwerdził że jeszcze nic nie będzie widać... Przepisał mi femibion natal 1, powiedział że macica jest powiększona, spojrzał na moje wyniki z beta HCG no i więcej mam wiedzieć za tydzień...
czuje się okropnie, siedzę na uczelni po 8 godzin dziennie i modlę się żeby jak najszybciej przyszedł piątek -
Nona ja teżmam z panieńskim nazwiskiem i po prostu gin powiedział, że sa tam dane, które dowód osobisty potwierdzi.
aaa i jeszcze ktoś pytał
mój główny gin tylko prywatnie przyjmuje i pracuje w szpitalu w którym będę rodzic
a gin z nfztu to tylko w przychodni pracujeNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ja mam grupę krwi (z operacji sprzed 3 lat) ale mam na niej panieńskie nazwisko, pesel ten sam wiadomo. Myślicie że powtarzać grupę czy z aktem małżeństwa/dowodem honorują? Przecież kurde grupa krwi się nie zmienia.
Mi się wydaje, że nie musisz robić znowumnie się po prostu położna pytała, czy mam badania na oznaczenie grupy krwi, a ja nie miałam, więc dopisała.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flexi wrote:Nona ja teżmam z panieńskim nazwiskiem i po prostu gin powiedział, że sa tam dane, które dowód osobisty potwierdzi.
aaa i jeszcze ktoś pytał
mój główny gin tylko prywatnie przyjmuje i pracuje w szpitalu w którym będę rodzic
a gin z nfztu to tylko w przychodni pracuje
A mój gin na NFZ przyjmuje w szpitalu, a ta prywatna właśnie nie wiem. Na pewno nie ma jej rozpisanej w poradni ginekologiczno-położniczej, więc chyba nie... -
ja jak zaszłam w pierwszą ciąże to poprosiłam o opinię na temat ginekologów jedną z pan doktor - chyba nawet wtedy ordynator. jej pasierb to mój przyjaciel.
i poleciła mi 3 lekarzy. dwóch facetów i babkę. ginkę na wstępie odrzuciłam bo jakoś nie chciałam d kobiety chodzić. a jednego z ginów odrzuciłąm z racji szpitala, w którym pracuje a ja nie chcę tam rodzić. a ten mój gin to przy okazji pani doktor przyjaciel, prowadził jej ciąże i ma do niego full zaufanie. i ja też nim go obdarzam. po cc zaglądał każdego dnia po dwa razy, jak na patologi leżałam to też u mnie był codziennie.
-
juwelka wrote:no tak, każdy gin mówi że najlepiej w okolicach 8tyg przyjść jeśli wszystko jest ok;)
Oby dolegliwości przeszły szybko, pocieszam że się że 6stycznia zaczynam 2 trymestr i może wtedy? he he
Oby wcześniej;)
Ja na szczęście na l4 już i całymi dniami leżę na kanapie i cierpięjest super, he he;)
powodzenia;)
No i wzajemnie rośnijcie zdrowo -
nick nieaktualny
-
Ja też dzisiaj dostałam skierowania na badania i między innymi na grupę krwi ale wcześniej nie miałam tego badania robionego
zlecił mi też morfologie,na toksoplazmoze, glukozę i jeszcze badanie moczu
także chyba sporo jak na pierwszy raz, jak myślicie?
Morroid witaj
-
nick nieaktualny
-
No na glukozę też mi wypisał, tylko kiły nie. Może później zleci. Flexi to full wypas dostałaś
tsh miałam niedawno robione ale tych prób wątrobowych to nigdy, to jest standardowe badanie w ciąży czy u Ciebie akurat była taka potrzeba?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny