Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:Ivettka musimy dać radę, liczę że pewnego dnia się obudzę i nic mi nie będzie;)
Kahaśka no to będzie Kazik dla męza do zabawy he he;)
Kazik to na razie
Ja mam zdolności fryzjerskie i krawieckie, więc szkoda by było marnowaćHelen lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Helen ja tez mam niskie cisnienie niecale 100/55-60. Ale ostatnio na pomiarze piekne 137/77 az
Jak sie czujesz? Jakies nowr wiesci? ♡
Leżę sobie i nic się nie dzieje, trochę miałam ciążowych objawów, w południe mdłości, potem spałam. popołudniu ADHD, teraz juz spokoj, ale za to mam pragnienie, wypiłam już 2litry wody i czekam na dostawę, bo aż mi usta zasychają.
Mąż jest już w drodze do mnienie mogę się doczekać
)
A co do badań to jutro, krew i usg) mam nadzieje, zobaczyc swoje kropki już w większym rozmiarze
Miałam lekkie banki ok.18ej w brzuszku, ale takie delikatne, pare a potem lekkie kłucie jajników , ale takie ciut malutkie i ostrożnejakby mnie nie chciał niepokoić
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo pewnie, głodzić się nie można a coś zjeść trzeba. Ja rano zjadłam kanapki i myślałam , że wylądują w klopku ale jakoś się obyło bez tego. Teraz na wieczór zjadłam ta chińską i to całe moje dzisiejsze jedzenie. Burczy mi w brzuchu ale obawiam się zjeść cokolwiek.
-
Zamówiłam sobie dziś do pracy obiad- de volaille z frytkami i surówkami.. Po 10 minutach już wiedziałam, że wcale tego nie chcę. Prawie się poryczałam, przyjechał dostawca, podziubałam trochę frytek, zadzwoniłam do mamy czy by mi nie zrobiła na jutro placków ziemniaczanych ześmietaną, i takich rybnych kotlecików też, i czy jest opcja na kurczaka w galarecie.
A ponieważ mama nic nie wie jeszcze, to zrobiła minę dziwną i zapytała czy tyle naraz napewno zjem
A teraz głowa mi pęka, chyba oszaleje.Helen, Daisy lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
kahaśka wrote:a mi się trochę poprawia na wieczór, ale tylko trochę. Zjadłam bułkę przypieczoną w piekarniku z masłem. hmmm dobra
wiec pewnie bedzie kolejne bleeeeeeeee
Juwetka - blee ble bleeeeeeeeeee
jedyne co ... to to ze to dobry znakze progesteron rosnie sporo ...